Varmistatko itse oman pettymyksesi?

 

Varmistatko itse oman pettymyksesi? Vai oletko valmis toteuttamaan unelmasi?

 

Kuten olen tainnut kertoakin, lapsena itsestäni tuntui, että en edes oikein osannut unelmoida. En tiedä, ehkä en edes tiennyt, mikä kaikki voisi olla mahdollista? Tai ehkä en uskonut unelmien voivan olla mahdollista toteutua?

 

TAI sitten pelkäsin, ettei juuri MINUN ole niitä mahdollista saavuttaa, joten en unelmoinut, etten joudu pettymään? Mene ja tiedä? Viime viikolla lähettämääni postiin ja pettymyksiin viitaten, tämä jälkimmäisin kuulostaa ehkä todennäköisimmältä.

 

Eli jos ei usko unelmien voivan toteutua, silloin ei myöskään aseta niitä itselleen tavoitteeksi, jolloin ei tarvitse pettyäkään, eikö?

 

Mieti vielä tuota edelllistä lausetta. Jos siis mielessäsi kuitenkin ON unelmia, eli asioita, joita haluat saada elämääsi, mutta ET TAVOITTELE niitä sen takia, että suojelet itseäsi siltä pettymykseltä, ettet saavutakaan niitä, niin etkö itse asiassa tuolloin juurikin VARMISTA ITSE oman pettymyksesi?

 

Ellet koskaan aseta unelmaasi tavoitteeksesi, niin silloinhan et myöskään koskaan voi saavuttaa sitä! Kumpi on siis parempi: asetat unelman tavoitteeksesi ja sinulla on 50%/50% mahdollisuus saavuttaa se vai et aseta unelmaasi tavoitteeksesi, jolloin on 100% varmaa, että ET saavuta sitä?

 

Miten sinä siis toimit? Sallitko itsesi unelmoida? Uskallatko puhua unelmistasi ääneen? Uskallatko asettaa unelmasi ihan TAVOITTEEKSI asti vai pidätkö ne vain mielessäsi sellaisen vaaleanpunaisen pilvenhattaran sisällä leijumassa?

 

Ajatteletko, että ”jonain päivänä sitten”..? Vai oletko asettanut päivämäärän, jolloin unelmasi on totta?

 

Tiesitkö, että AINA, kun puhut unelmistasi ääneen, niistä tulee vähän enemmän totta?! Eli se on ihan hölynpölyä, kun lapsena aina sanotaan syntymäpäiväkakun kynttilöitä puhallettaessa: ”Toivo jotain, mutta älä kerro sitä kenellekään tai muuten se ei toteudu!”. EI NÄIN.

 

Kun sinulla on unelma ja olet asettanut sen saavuttamisen itsellesi tavoitteeksi, niin kun vielä asetat sille päivämäärän, mihin mennessä olet sen saavuttanut, siitä tulee jälleen hitusen verran enemmän totta! <3

 

Itseäni ainakin kovasti motivoi erilaiset deadlinet. :D Ja kun tavoitteellasi on päivämäärä, sen myötä alat varmasti toimimaan suunnitelmallisemmin ja hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty! <3

 

Olen super-onnellinen, että olen itse voinut olla osaltani auttamassa asiakkaitani saavuttamaan omia unelmiaan!

 

Esimerkiksi Tiina H. laittoi minulle viestiä, että ”Pakko vielä todeta, että tämä kurssi kyllä toimii!”. Ja kertoi samaan hengenvetoon varanneensa itselleen ja miehelleen pitkään haaveena olleen Afikan safarimatkan nyt syksyksi! <3 Tiina on jo aiemmin osallistunut omatoimisesti VaRakas minä verkkokurssille, mutta halusi vielä lähteä mukaan myös VaRakas elämäni valmennukseen, jossa saa henkilökohtaista tukea omalla rahamielen matkalla.

 

Sitten toinen unelmiaan toteuttava asiakkaani on Elina H. joka reppureissaa 6-vuotiaan poikansa kanssa ympäri Eurooppaa! Matka alkoi Tallinnasta ja on kulkenut halki Euroopan Barcelonaan asti. Lue täältä hänen matkablogia!

 

Elina osallistui vuonna 2020 pitämääni Mahdollisuuksien matka, eli Goal mapping, workshoppiin, jossa siis tehdään itselle tavoitekartat siten, että ne aktivoivat alitajuntaasi erityisellä tavalla.

 

Lisäksi hän on ollut alusta asti mukana Aurinkoisissa aamun avauksissa, joissa me myös visioimme omia tavoitteita todeksi ja puramme uskomuksia, jotka voivat olla unelmien tukkeena. Plus Elina on ollut mukana myös VaRakas minä verkkokurssilla.

 

Onkin aivan sanoinkuvaamattoman upeaa, kun voi auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan! <3

 

Nimittäin minun mielestä elämästä pitää pystyä nauttimaan ja toteuttamaan just niitä omia unelmia! Meillä on kuitenkin vain tämä elämä aikaa tehdä siitä just sellainen kuin halutaan.

 

Jos sinulla on jokin unelma, jonka haluat saavuttaa, niin lähetä minulle viestillä sana UNELMA ja katsotaan miten voin auttaa? <3

 

VaRakkain terkuin,

 

  

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.