Moikka, tutustutaan!

Mä olen Anu Kankarjärvi. Rahamielen valmentaja. Ihana, kun olet siinä! <3

Olen siis Anu, hauska tutustua! <3

Kun mietin, miten esittelisin itseni, halusin tuoda esiin kaksi aika erilaista puolta itsestäni.

Herkkä puoleni aistii erilaisia ilmapiirejä ja energioita ja koenkin olevani erityisen tunneälykäs ihminen. Ja se toinen puoleni on ihanan innostuva ja mukaan tempautuva - aina valmiina uuteen seikkailuun!

Lisäksi olen ikuinen optimisti, turkoosi on lempivärini ja luonnonvesissä uiminen, ympäri vuoden, rakas rentoutumiskeino.

Alta voit lukea pidemmän tarinan siitä, miten ja miksi olen päätynyt auttamaan ihmisiä rahamielen muokkaamisen pariin?

Timanttien tekijä

Jos haluat lähemmän tuttavuuden kanssani, niin tule mukaan Timanttien joukkoon. Tälle sisäpiiriporukalle lähetän ajateltavaa ja työstettävää säännöllisen epäsäännöllisesti. :)

Haluan timantiksi!

Miten musta tuli vaRakas minä?

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Aina olen pärjännyt, aina olen saanut laskuni maksettua ja ruokaa pöytään. Mutta mihinkään ylimääräiseen ei koskaan oikein ollut varaa.. Totuin pärjäämään ja venyttämään senttejä.. Hän, joka on kokenut saman, tietää miten stressaavaa se on..

Se on sitä, kun joutuu miettimään riittääkö rahat? Miten pärjäämme seuraavan kuukauden? Se on sitä, kun pelkää, että kodinkone menee rikki, koska ei ole varaa ostaa uutta. Olen kulkenut lukuisia kertoja ruokakaupassa taskulaskimen kanssa ja yrittänyt saada ostosten loppusumman täsmäämään tilillä jäljellä olevaan rahasummaan..

Ja kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että pärjääminen ei ole mitenkään mukavaa.. 

Sanoman tuojan täytyy olla just sulle oikea! <3

Olen vuodesta 2012 lähtien tietoisesti kehittänyt itseäni; käynyt seminaareissa ja valmennuksissa. Jokaisesta on aina jäänyt jotain arvokasta työkalupakkiini, mutta Suomessa käymäni rahaluennot lähinnä lannistivat..

Tai itselleni tuli sellainen tunne, että olisi jo valmiiksi pitänyt tienata sellainen summa, josta jää jotain yli, että olisi voinut tehdä asioita oman talouden eteen (vaikka asia ei todellakaan ole näin, vaan jo eurolla voit aloittaa!). En siis nähnyt vaurastumista mahdollisena itselleni..

Kun sitten menin huhtikuussa 2016 Lontoossa pidettyyn rahavalmennukseen käsitykseni rahasta ja raha-asioiden hoitamisesta muuttui täysin! <3 Vaikka itse asiassa kuulin paljon samoja asioita, joita olin kuullut aiemminkin, mutta ne kerrottiin vähän eri tavalla ja vihdoin ymmärsin ja ennen kaikkea USKOIN, että mäkin voin olla vaRakas!

Rahakin on eräänlaista energiaa ja sillä, mitä tunnet rahaa kohtaan on valtavan suuri merkitys siihen millainen taloudellinen tilanteesi tällä hetkellä on.

Hallitse rahasi, hallitse tulevaisuutesi

Tämä on yksi Varakas minä verkkokurssin sloganeista ja miten totta se onkaan! Kun osaat hallita rahojasi NYT, on tulevaisuuskin paljon miellyttävämpi ottaa vastaan. <3

Olen tehnyt omassa elämässäni monia muutoksia mm. sen suhteen, miten suhtaudun rahaan ja miten käsittelen rahaa. Näiden muutosten ansiosta ne +/-0 € kuukaudet ovat taakse jäänyttä elämää!

Nykyään sijoitan, vaikka aiemmin ajattelin, että en pysty. Meillä on mieheni kanssa myös yksi sijoitusasunto ja toiveissa on kasvattaa niiden määrää.

Nykyään luotan siihen, että raha tulee luokseni ja sallin itselleni sen, että mulla saa olla ylimääräistä, eikä mun tarvitse vain pärjätä (pärjäämisestä onkin muotoutunut asiakkaideni keskuudessa eräänlainen kirosana! :).

Ja samaa viestiä haluan välittää myös sulle. Tämä kaikki on mahdollista MYÖS SULLE! <3

Sillä: TIMANTTI ON SISÄLLÄSI, ANNA SEN LOISTAA! 

Tässä palautetta, jota olen saanut:

"Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos!"

-Mari L.
 

"Minuun kolahtaa se, että asioista ei vaahdota, vaan ne faktoineen kerrotaan ja on itsestä kiinni ottaako niitä omaan toimintaan mukaan."

-Saara T.

"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa."

-Anu K.

<3 Tule Timantiksi sisäpiiriin! <3

Tietosi ovat turvassa luonani. <3