Moikka, tutustutaan!

Minä olen Anu Kankarjärvi. Rahamielen valmentaja ja terveyden edistäjä.

Ihana, kun olet siinä! <3

Olen siis Anu, hauska tutustua!

Kuten yrityksenikin on jakautunut kahteen osa-alueeseen, talouteen ja terveyteen, tuntuu, että minussakin on kaksi puolta. Toisaalta olen herkkä ja erityisen tunneälykäs; aistin erilaisia ilmapiirejä ja energioita. Toisaalta olen ihanan innostuva ja mukaan tempautuva - aina valmiina uuteen seikkailuun!

Lisäksi olen ikuinen optimisti, turkoosi on lempivärini ja luonnonvesissä uiminen rakas rentoutumiskeino.

Lue alta kaksi tarinaani, miten ja miksi olen päätynyt auttamaan ihmisiä talouden ja terveyden pariin?

Timanttien tekijä

Jos haluat lähemmän tuttavuuden kanssani, niin tule mukaan Timanttien joukkoon. Tälle sisäpiiriporukalle lähetän ajateltavaa ja työstettävää säännöllisen epäsäännöllisesti. :)

Haluan timantiksi!

Anun kaksi eri tarinaa

Koska yritystoimintani on kaksijakoinen, minulla on tietenkin myös kaksi tarinaa kerrottavani siitä, miten oikein olen päätynyt tähän, missä nyt olen. Yrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 2010 lähtien. Aloitin ystävän esimerkistä yksityisenä perhepäivähoitajana, koska halusin viettää enemmän aikaa lasteni kanssa. <3

ESINÄYTÖS; HALUAN PÄÄTTÄÄ ITSE

Samaan aikaan aloitin taas äitini suosittelemana tekemään verkostomarkkinointia hyvinvointi- ja terveystuotteiden parissa. Olin käyttänyt tuotteita jo useamman vuoden ja huomannut ison eron omassa hyvinvoinnissani. Kuuden vuoden ajan olin kuitenkin kieltäytynyt työstä, mutta nyt halusin aloittaa, koska olin vihdoin ymmärtänyt, mistä siinä työssä oikein on kyse.

Olin nimittäin jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluan itse päättää milloin teen töitä ja milloin lomailen ja siihen verkostomarkkinointi tarjosi hyvän mahdollisuuden. Siitä tulikin päätyöni 3,5 vuoden päästä aloituksesta. Tiedän, että kaikki eivät ole verkostomarkkinoinnin ystäviä, mutta itselleni se on opettanut paljon ja ilman sitä en luultavasti koskaan olisi alkanut kehittämään itseäni ja ajatuksiani ja raha-asioitani. <3

TARINA NUMERO YKSI: MATKA KOHTI RAVINNON MAAILMAA

Koska olin enemmän ja enemmän kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, päädyin syksyllä 2010 tanskalaisen lääkärin pitämälle ravintoluennolle, joka sai minut ensimmäistä kertaa ajattelemaan ravinnon merkitystä oman terveyden ylläpitämisessä. Aiemmin koko asia ei ollut käynyt edes mielessä! Siis että sillä mitä suuhusi laitat voisi olla jotain merkitystä siihen, miten hyvin voit?

Tämä luento todella avasi silmiäni ja pikku hiljaa aloin muokkaamaan omia ja perheeni ravintotottumuksia. Oikein imin tietoa monesta eri paikasta kuin mikäkin pesusieni! :) 

Ja kun aloin omassa elämässä huomaamaan millainen merkitys hyvällä ravinnolla ja sitä täydentävillä ravintolisillä omaan hyvinvointiin on, innostuin lopulta niin paljon, että olen tammikuussa 2015 valmistunut ravintoasiantuntijaksi. 

HERKKUJA ITSELLE JA MUILLE

Koska halusin syödä puhdasta ja lisäaineetonta ruokaa se tarkoitti, että aika moni ns. perinteinen herkku ja erityisesti valmisherkut jäivät ruokavaliostani automaattisesti pois.

Olen kuitenkin aina ollut ja tulen todennäköisesti aina olemaan melkoinen herkkusuu, niin pitihän sitä keksiä tilalle jotain herkuteltavaa! Itse tehdystä jäätelöstä kaikki lähti liikkeelle ja pikku hiljaa repertuaari laajeni muihinkin herkkuihin, erityisesti fudget ovat helppoudessaan omia lemppareitani.

Siitä se isompi ajatus sitten lähti; tiesin, että muutkin hyötyvät laadukkaampien herkkujen syömisestä ja aloin pitämään Herkkupajoja, joissa opit tekemään terveellisiä herkkuja. Herkkupajoissa onkin käynyt jo toistasataa herkuttelijaa! Herkkupajasta taas muotoutui Herkkureseptit e-kirja ja verkkokurssi, jotta kauempanakin asuvat voivat oppia tekemään herkkuja. E-kirja on ollut suosittu ja se on päätynyt jo satojen herkuttelijoiden keittiöiden ääreen. <3

Kun on nähnyt ja itse kokenut, mitä puhdas ja aito ruoka tekee terveydelle, niin sitäkin tietoa haluaa jakaa eteenpäin! <3 Siksi taas päädyin tekemään viiden videon Viisaat valinnat videosarjan. Intohimoni on auttaa ihmisiä pysymään terveempinä! <3

TARINA NUMERO KAKSI: MITEN MINUSTA TULI VARAKAS MINÄ?

Olen tosiaan toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Aina olen pärjännyt, aina olen saanut laskuni maksettua ja ruokaa pöytään. Mutta mihinkään ylimääräiseen ei koskaan oikein ollut varaa.. Totuin pärjäämään ja venyttämään senttejä.. Hän, joka on kokenut saman, tietää miten stressaavaa se on..

Se on sitä, kun joutuu miettimään riittääkö rahat? Miten pärjäämme seuraavan kuukauden? Se on sitä, kun pelkää, että kodinkone menee rikki, koska ei ole varaa ostaa uutta. Olen kulkenut lukuisia kertoja ruokakaupassa taskulaskimen kanssa ja yrittänyt saada ostosten loppusumman täsmäämään tilillä jäljellä olevaan rahasummaan..

Ja kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että pärjääminen ei ole mitenkään mukavaa.. 

SANOMAN TUOJAN TÄYTYY OLLA SINULLE OIKEA <3

Olen vuodesta 2012 lähtien tietoisesti kehittänyt itseäni; käynyt seminaareissa ja valmennuksissa. Jokaisesta on aina jäänyt jotain arvokasta työkalupakkiini, mutta Suomessa käymäni rahaluennot lähinnä lannistivat..

Tai itselleni tuli sellainen tunne, että olisi jo valmiiksi pitänyt tienata sellainen summa, josta jää jotain yli, että olisi voinut tehdä asioita oman talouden eteen (vaikka asia ei todellakaan ole näin, vaan jo eurolla voit aloittaa!). En siis nähnyt vaurastumista mahdollisena itselleni..

Kun sitten menin huhtikuussa 2016 Lontoossa pidettyyn rahavalmennukseen käsitykseni rahasta ja raha-asioiden hoitamisesta muuttui täysin! <3 Vaikka itse asiassa kuulin paljon samoja asioita, joita olin kuullut aiemminkin, mutta ne kerrottiin vähän eri tavalla ja vihdoin ymmärsin ja ennen kaikkea USKOIN, että minäkin voin olla vaRakas!

Rahakin on eräänlaista energiaa ja sillä, mitä tunnet rahaa kohtaan on valtavan suuri merkitys siihen millainen taloudellinen tilanteesi tällä hetkellä on.

HALLITSE RAHASI, HALLITSE TULEVAISUUTESI

Tämä on yksi Varakas minä verkkokurssin sloganeista ja miten totta se onkaan! Kun osaat hallita rahojasi NYT, on tulevaisuuskin paljon miellyttävämpi ottaa vastaan. <3

Olen tehnyt omassa elämässäni monia muutoksia mm. sen suhteen, miten suhtaudun rahaan ja miten käsittelen rahaa. Näiden muutosten ansiosta ne +/-0 € kuukaudet ovat taakse jäänyttä elämää!

Nykyään sijoitan, vaikka aiemmin ajattelin, että en pysty. Meillä on mieheni kanssa myös yksi sijoitusasunto ja toiveissa on kasvattaa niiden määrää.

Nykyään luotan siihen, että raha tulee luokseni ja sallin itselleni sen, että minulla saa olla ylimääräistä, minun ei tarvitse vain pärjätä.

Samaa viestiä haluan välittää myös sinulle. Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle. <3

Sillä: TIMANTTI ON SISÄLLÄSI, ANNA SEN LOISTAA! 

Tässä palautetta, jota olen saanut:

"Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos!"

-Mari L.
 

"Minuun kolahtaa se, että asioista ei vaahdota, vaan ne faktoineen kerrotaan ja on itsestä kiinni ottaako niitä omaan toimintaan mukaan."

-Saara T.

"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut!"

-Anu K.

<3 Tule Timantiksi sisäpiiriin! <3

Tietosi ovat turvassa luonani. <3