Palvelu- ja toimitusehdot
Anu Kankarjärvi

Tmi Anu Kankarjärvi (y-tunnus 2355008-0), jäljempänä palvelun tarjoaja, myy sähköisiä tuotteita ja palveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille (jäljempänä asiakas) Suomessa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 10% / 24%.

Tilauksen jälkeen katsotaan näiden palveluehtojen olevan voimassa. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin palveluehtoihin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot

Anu Kankarjärvi
Sähköposti: info(a)anukankarjarvi.fi

Tilaaminen

Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Stripe. Stripe välittää maksut palvelun tarjoajalle. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa, jonka välityksellä voit tehdä ostoksia pankki- tai luottokortillasi (Visa, MasterCard, American Express). Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla. Maksutietojasi ei automaattisesti tallenneta mihinkään, ellet sitten itse valitse tallentaa niitä. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Kun maksat Stripen tarjoamilla korttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä: https://stripe.com/en-fi/legal

Maksutavat

Stripen kautta voit maksaa pankki- tai luottokorteilla (Visa, Mastercard, American Express).

HUOM! Mikäli haluat maksaa tilisiirrolla, ota yhteys: info(a)anukankarjarvi.fi.

Tuotteiden toimitus

Saat tuotteen oston yhteydessä suoraan itsellesi sähköpostiisi tai sitten saat ohjeet siitä, miten pääset käyttämään tuotteeseen kuuluvaa sisältöä. Mikäli tässä on puutteita tai et esimerkiksi pääse kirjautumaan kurssille, ole viivytyksettä yhteydessä palvelun tarjoajaan viestitse: info(a)anukankarjarvi.fi.


Tyytyväisyystakuu

Lukuun ottamatta VaRakas minä verkkokurssia ja valmennusta sekä VaRakas elämäni valmennusta, muilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, vaan tilaus on aina sitova.


VaRakas minä verkkokurssi ja valmennus

VaRakas minä verkkokurssilla ja -valmennuksella on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Tämän määräajan jälkeen tulleita hyvityspyyntöjä ei hyväksytä, eikä maksuja palauteta, vaan tilaus on sitova. Tämä koskee sekä tuotteen maksamista kerralla että tuotteen maksamista osissa / maksuerissä.

Mikäli et halua jatkaa kasvua sekä itsesi ja rahatilanteesi kehittämistä, ota yhteyttä suoraan meihin: info(a)anukankarjarvi.fi viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen ostamisesta. Hyvityksen jälkeen sinun tulee poistaa kaikki kopiot tuotteen materiaaleista, joita olet ladannut tietokoneellesi ja muille laitteille tai medioihin. 

 

VaRakas elämäni valmennus

VaRakas elämäni valmennuksella on 7 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Tämän määräajan jälkeen tulleita hyvityspyyntöjä ei hyväksytä, eikä maksuja palauteta, vaan tilaus on sitova. Tämä koskee sekä tuotteen maksamista kerralla että tuotteen maksamista osissa / maksuerissä.

Mikäli et halua jatkaa kasvua sekä itsesi ja rahatilanteesi kehittämistä, ota yhteyttä suoraan meihin: info(a)anukankarjarvi.fi viimeistään 7 vuorokauden sisällä tuotteen ostamisesta. Hyvityksen jälkeen sinun tulee poistaa kaikki kopiot tuotteen materiaaleista, joita olet ladannut tietokoneellesi ja muille laitteille tai medioihin. 

 

VaRakkaista rakkain minä valmennus

VaRakkaista rakkain minä valmennuksen aloittamisesta sovitaan aina henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Valmennussopimus katsotaan syntyneeksi, kun olet maksanut ensimmäisen maksuerän (joko koko valmennusmaksun kerralla tai ensimmäisen erän useammasta maksuerästä). Tämän jälkeen tilaus on sitova ja kaikki mahdolliset loputkin maksuerät on maksettava. 

 

HUOMIOITHAN, että verkkokurssista ja valmennuksista saadut palautteet ovat aitoja, mutta eivät tae samoista tuloksista sinun elämässäsi. Jokaisella on omat uskomukset, taakat, tukot ja lukot, joista vapautuminen kestää jokaisella oman aikansa ja jokaisen pitää olla valmis ne itse myös käsittelemään. 

 

Aurinkoinen aamun avaus -tuotteen toimitusehdot ja tilauksen peruuttaminen

Aurinkoinen aamun avaus on tuote, johon saat käyttöoikeuden maksamalla kulloinkin voimassa olevan kuukausimaksun.

Kuukausimaksun maksamalla olet oikeutettu osallistumaan Aurinkoisiin aamun avauksiin maanantaista torstaihin yhden (1) kuukauden ajan.

Tilaus on jatkuva ja kulloinkin voimassa oleva kuukausimaksu veloitetaan maksukortiltasi kuukauden välein tilauspäivästä lähtien. Mahdollisista hintamuutoksista ilmoitetaan viimeistään kuukautta ennen muutoksen voimaan astumista.

Mikäli haluat lopettaa aurinkoiset aamutuokiot itsekehityksen ja omien tavoitteidesi parissa, niin ilmoita siitä sähköpostitse info(a)anukankarjarvi.fi. Jo veloitettuja kuukausimaksuja ei palauteta, vaan tuotteen käyttöoikeus jatkuu aina ko. maksujakson loppuun.

Huom! Välttääksesi seuraavan kuukauden kuukausimaksun, ilmoita peruutuksesta viimeistään kolme (3) vuorokautta ennen seuraavan maksuerän erääntymistä.

Emotion code hoito ja Emotion code lahjakortti

Emotion code menetelmä kuuluu energiahoitoihin. Sen pääasiallinen tarkoitus on tasapainottaa asiakkaan kehossa olevia, tunteisiin liittyviä, epätasapainotiloja ja täten saada asiakkaalle kevyempi ja vapautuneempi tunne sisälleen.

Emotion code hoidon ja / tai lahjakortin tilaaminen on sitovaa. Maksua ei siis oston jälkeen palauteta, mutta halutessasi voit osoittaa käyttämättömät hoitokerrat jonkun toisen henkilön hyväksi. Ilmoita tästä vaihdosta välittömästi sähköpostitse: info(a)anukankarjarvi.fi.

 

 

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)

Tietosuojaseloste perustuu EU:n tietosuoja-asetukseen (GDPR, The General Data Protection Regulation, 2016/679), joka säätää EU:n kansalaisten oikeuksista tietosuojaan sekä omien henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn.

Rekisterinpitäjä
Tmi Anu Kankarjärvi
Y-tunnus: 2355008-0
21250 Masku

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Anu Kankarjärvi
info(a)anukankarjarvi.fi

Rekisterin nimi
Yrityksen asiakas- ja markkinointirekisteri, verkkopalvelun käyttäjärekisteri.
Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme ja näiden edustajien henkilötietoja.

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus tai rekisterinpitäjän oikeutettu. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteriin voidaan sisällyttää nimi-, puhelin-, sähköposti-, osoite- ja muita rekisteröidyn jättämiä tietoja.

Rekisteröidystä voidaan tallentaa seuraavia tietoja rekisteriin:
‚ÄĘ Henkil√∂n nimi, s√§hk√∂postiosoite ja titteli
‚ÄĘ Yrityksen nimi, yhteystiedot
‚ÄĘ Asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyv√§t tiedot
‚ÄĘ Sopimukseen liittyv√§t tiedot, kuten ostetut tuotteet ja palvelut
‚ÄĘ Verkkok√§ytt√§ytymiseen liittyv√§t tiedot verkkosivustoilla ja -palveluissa
‚ÄĘ K√§ytt√§j√§tunnukset ja muut tunnistautumistiedot
‚ÄĘ Mahdolliset muut asiakkaan nimenomaisella suostumuksella ker√§tyt tiedot
‚ÄĘ Markkinointiin ja myynninedist√§miseen liittyv√§t tiedot, kuten rekister√∂ityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen (esim. webinaarit, kilpailut ja uutiskirjeet)

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Syöttämällä henkilötietoja Tmi Anu Kankarjärvi verkkosivuilla oleviin lomakkeisiin tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan Tmi Anu Kankarjärvelle, käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Rekisterin suojaus ja tietojen säilytysaika
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitetään asiaankuuluvalla tavalla. Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukainen tarkastus-, oikaisu- ja kielto-oikeus. Rekisteröity on oikeutettu tarkastamaan häntä koskevat henkilörekisterin sisältämät tiedot. Rekisteritietojen tarkastaminen tapahtuu toimittamalla allekirjoitettu ja päivätty tarkastuspyyntö yritykselle. Tarkastuspyyntöön tulee liittää kopio virallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Mikäli rekisteröity havaitsee, että hänen tiedoissaan on virheitä tai puutteita tai, että niitä on käsitelty rekisterin käyttötarkoituksen tai soveltuvan lainsäädännön vastaisesti, on hänellä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista, estämistä, rajoittamista tai poistamista. Yritys tekee rekisteröidyn pyynnöstä tarvittavat korjaukset. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Mikäli rekisteröity havaitsee, että hänen EU:n tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiaan on loukattu, on hänellä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille.

Tietosuojaselosteen muutokset
Rekisterinpitäjä kehittää toimintaansa jatkuvasti ja pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Myös lainsäädäntö voi muuttua, joten tietosuojaselosteen sisältöön tulee tutustua säännöllisin väliajoin.