Aurinkoinen aamun avaus on osallistujien sanoittamana juuri tätä: "Pää kihisee uusia ajatuksia ja tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista!"


Aloita aamusi pyhittämällä hetki itsellesi, omille tavoitteillesi, kiitollisuuden aiheillesi ja itsekehityksellesi. Ja kas, ihmeitä voi tapahtua! <3

Kyllä! Haluan aloittaa aamuni aurinkoisesti!

Milloin viimeksi sinä olet ottanut aikaa itsesi kehittämiselle ja elämäsi eteenpäin viemiselle?

 • Milloin olet viimeksi lukenut kirjaa, josta opit asioita, jotka vievät elämääsi ja yritystäsi eteenpäin?
 • Milloin olet viimeksi kysynyt itseltäsi; mitä minä kaipaan juuri nyt?
 • Milloin olet viimeksi tuntenut kiitollisuutta itsestäsi, entä rahatilanteestasi?
 • Milloin olet viimeksi poistanut kehostasi sinua ja elämääsi rajoittavia uskomuksia?
 • Milloin olet viimeksi suunnitellut elämäsi kulkua?
 • Milloin olet viimeksi uskonut, että sinun on mahdollista muuttaa elämäsi kulkua?
 • Milloin olet viimeksi visualisoinut tulevaisuuttasi?

Monta kertaa arki vain vie mennessään, eikä itsensä ja oman elämänsä kehittämiselle tunnu löytyvän aikaa (Nimimerkillä: "Kokemusta on")..

Siksi sille pitääkin JÄRJESTÄÄ aikaa! Nimittäin kun on sovittu aika ja paikka, on huomattavasti helpompi saada itsensä tekemään TÄRKEITÄ asioita, jotka muuten jäisivät tekemättä.
Aurinkoisen aamun avauksen hyödyt sinulle

Tule mukaan Aurinkoiseen aamun avaukseen, kun haluat: 

Kehittää itseäsi ja valmistella itsesi tulevaa menestystäsi varten

Esimerkiksi yrityksesi, pankkitilisi saldo ja ylipäätään menestyksesi elämässä voivat kasvaa vain niin suuriksi kuin kasvat ja kehityt ensin itse. Kehitä siis itseäsi ensin ja huomaat, miten muu elämäsi seuraa perässä. <3 Sisältä ulos. <3

Pitää unelmasi ja tavoitteesi kirkkaana mielessäsi

Oletko joskus tehnyt unelmakartan ja sitten unohtanut sen jonnekin kaapin pohjalle? Tiesitkö, että mitä useammin ajattelet unelmiasi ja muistutat itseäsi niistä, sitä nopeammin otat konkreettisia askeleita niitä kohti? <3

Lisätä itseymmärrystä ja itsehyväksyntää - vahvistaa sinua

Sallit itsellesi sitä enemmän hyviä asioita (rahaa, rakkautta, onnellisuutta, menestystä..), mitä enemmän olet sinut itsesi kanssa. Itsesi hyväksyminen ja rakastaminen ovat tärkeitä askeleita kulkiessasi kohti omaa menestystäsi.

Purkaa ja vapauttaa kehossasi olevia esteitä oman menestyksesi tieltä

Aamuissa teet joka kerta EFT-naputtelun tietystä kuukauden aiheesta. EFT (tunteiden vapautustekniikka) on itsehoito-työkalu, joka purkaa kehostasi esteitä ja uskomuksia, jotka voivat olla oman menestyksesi tiellä.

Tuntea enemmän kiitollisuutta itsestäsi
ja elämästäsi

Kiitollisuus on yksi vahvimmista positiivisista tunteista ja mitä kiitollisempi olet itsestäsi, työstäsi / yrityksestäsi, elämästäsi, sitä enemmän vedät hyviä asioita puoleesi - nyt ja tulevaisuudessa.

Luoda voittavat rutiinit ja aloittaa oman menestysmatkasi!

Esim. tavoitteiden kirjoittaminen paperille on tapa, joka saa tavoitteesi toteutumaan 42% suuremmalla todennäköisyydellä verrattuna siihen, että vain ajattelisit tavoitetta mielessäsi. Näissä aamuissa luot itsellesi tämän ja muita voittavia rutiineja, jotka johdattavat sinut omalle menestysmatkallesi. <3

Aloittaa päiväsi positiivisesti, iloisella mielellä!

Aamurutiinisi määrittävät koko päiväsi suunnan. Haluat varmasti päiväsi sujuvan positiivisissa ja iloisissa merkeissä. Osallistumalla säännöllisesti Aurinkoinen aamun avaus -tapaamisiin varmistat päiväsi sujuvuuden ja mielesi positiivisuuden!

Olen valmis aloittamaan menestysmatkani!
Aurinkoinen aamun avaus käytännössä

Aurinkoinen aamun avaus; mitä käytännössä saat?

 • Tapaamiset verkossa maanantaista torstaihin klo 9.00. Tapaamisen kesto noin 25 minuuttia. (Pidän tapaamiset webinaariohjelmalla, eli sinä vain katsot ja kuuntelet; kukaan ei näe tai kuule sinua. Chatissa voit halutessasi kysyä / kommentoida.)

 • Tallenteen kunkin aamun tapaamisesta. Tallenne on voimassa aina seuraavaan tapaamiseen saakka. Jos siis klo 9.00 on sinulle huono aika, voit tehdä harjoitteet itsellesi sopivalla hetkellä ennen seuraavaa tapaamista.

 • Yhteensä siis lähes SEITSEMÄN TUNTIA aikaa itsellesi, kehityksellesi ja elämässä eteenpäin menemisellesi joka kuukausi! <3

 • Kuukauden ensimmäisenä maanantaina asetat tavoitteet koko kuukaudelle. Muuten asetat maanantaisin tavoitteet alkavalle viikolle.

 • Tiistaisin olet kiitollinen rahasta, luet kirjaa ja vastaat itseäsi aktivoivaan kysymykseen.

 • Keskiviikkoisin luet kirjaa ja näet merkkejä siitä, että kuljet oikeaa polkua ja kohti haluamiasi asioita.

 • Torstaisin kurkkaat tulevaisuuteesi ja TUNNET sen jo todeksi!

 • Kuukausittain vaihtuva teema, jota erityisesti vahvistetaan elämässäsi purkamalla kehostasi itsehoito-työkalu EFT:llä (Emotional Freedom Technique = Tunteiden vapautustekniikka) siihen liittyviä uskomuksia ja tunnetiloja, jotka niin usein voivat olla menestyksesi esteenä (teemoina esim. raha, tavoitteet, odottamattomat ihmeet, kiitollisuus, itsensä hyväksyminen jne). 

 • Varaamme siis aikaa myös lukemiselle, eli nyt on aika tarttua itsellesi mieluisaan itsekehitys-kirjaan! Lue jotain sellaista, mistä sinun on tärkeää oppia enemmän juuri nyt.

 • Lisäksi tarvitset mukaasi muistikirjan ja kynän kirjoitustehtäviä varten. 

 • Tapaamisissa sinä olet pääosassa itsesi kanssa. <3 Eli tämä aamun avaus on sinun hetkesi olla läsnä itsellesi, ajatuksillesi, tavoitteillesi.
Haluan aloittaa aamuni aurinkoisesti!

Huomioithan, että livetapaamisia ei ole arkipyhinä, eikä heinäkuussa, vaan silloin nautitaan hitaista aamuista jokainen omassa tahdissaan. <3 Heinäkuussa saat kuitenkin maanantaista torstaihin klo 9.00 sähköpostiisi linkin, josta voit tehdä Aurinkoisen aamun avauksen itsellesi sopivalla hetkellä. Tuotteen toimitus- ja peruutusehdot.

Mitä osallistujat ovat sanoneet?

Keräsin tähän alle palautteita ja kommentteja, joita osallistujat ovat Aurinkoisista aamun avauksista antaneet:

"Aurinkoiset aamut on olleet mun aamujen kohokohta! Erityisesti odotan torstaiaamuja, koska silloin tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista! Kiitos ihana Anu, että loit tämän mahdollisuuden!"

"Olen niin kiitollinen näistä Aurinkoisista aamuista! VaRakas minä verkkokurssi ja nämä aamut ovat muuttaneet elämäni ihan täysin!"

"Palautteeni on erittäin, erittäin positiivista! Olen todella kiitollinen, että olet aloittanut pitämään näitä aamuja! Kiitollisuuteni on lisääntynyt ja olen saanut toteutettua rästiin jääneitä asioita.

"Olen kiitollinen, että Anu järjesti tällaisen mahdollisuuden meille kehittää itseämme lisää, koska nyt on mahdollisuus päästä omalla polulla taas hiukan eteenpäin.”

"Tänään oli mun
eka aamu ja olipas ihanaa!
Pää kihisee
uusia ajatuksia!
"

”Olen kokenut
onnistumisen tykitystä
joka päivä!

”Manifestointi on
alkanut sujumaan!”

Päivä alkaa aina
hyvissä fiiliksissä,
kiitollisin mielin.
Selkeä ja hyvä kokonaisuus.”

"Paremmin ei voisi
päivä alkaa!
Olet loistava vetäjä,
selkeästi ja lämmöllä
kaikki tehty.”

”Parasta on se,
että asioita tulee
mietittyä ja
kirjoitettua ylös.”

”Koen aamut hyödyllisiksi pysähtymisiksi oppia arvostamaan itseäni enemmän.

”Parasta on säännöllisyys, selkeys, se että pystyy keskittymään itseensä tietyn ajan.

Todella antoisa hetki miettiä kiitollisuuksia ja viikon tavoitteita! Vaikka aika on lyhyt, mutta kun on selvä aika ja raamit, niin tuli todella hyvä ja tehokas tunne heti aamusta. Naputtelu kruunasi kaiken. Kiitos!”

”Kiitokset aamuista! Olen jotain vastaavaa tehnyt itsenäisesti aiemmin, mutta tehokkuutta tähän tulee nimenomaan säännöllisesti yhdessä tekemällä. Yksin kun tahtoo näistä niin helposti luistaa..

Todellakin on ollut vaikutusta! Muistuttaa kiitollisuuden vaikutuksesta ja tavoitteiden tärkeydestä. Aamuihin jää koukkuun!

Haluan mukaan iloisten aamuilijoiden joukkoon!
Aurinkoisten aamun avausten syntytarina

"Tee tänään jotain, josta tulevaisuuden sinä tulee olemaan kiitollinen."


Olen kirjoittanut tämän tekstin englanniksi kiveen, jota pitelen kuvassa. Ja kuinka totta se onkaan!

Nimittäin jos haluat tulevaisuudessa olla vaRakkaampi, terveempi, taitavampi, onnellisempi, paremmassa kunnossa, ihannepainossasi, mitä vain, niin ensimmäinen askel on otettava tänään.

Ja tiesitkö, että se mitä ajattelet ja miten tunnet sisälläsi konkretisoituu lopulta asioiksi elämääsi? Sisältä ulos. <3

Mitä enemmän siis ajattelet hyviä ajatuksia ja tunnet hyviä tunteita sisälläsi, sitä enemmän saat hyviä asioita myös konkreettisesti elämääsi! <3

Sen takia sinunkin on tärkeää muistuttaa itseäsi näistä hyvistä ajatuksista, tunteista ja asioista säännöllisesti, mielellään joka päivä.

Olen itse aloittanut kesästä 2020 lähtien useimmat arkiaamuni juurikin näiden hyvien ajatusten, tuntemusten, asioiden ja itsekehityksen parissa ihanien yrittäjänaisten kanssa Englannista ja Saksasta.

Ja sen kyllä huomaa, niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yrityksessänikin! <3 Olen kehittynyt niin ihmisenä kuin yrittäjänä ja saanut elämääni paljon kiitollisuutta, iloa ja positiivisuutta!

Huomasin myös sen, että näitä asioita ei tullut tehtyä ilman tämän ryhmän tukea. Eli niinä aamuina, kun meillä ei ollut tapaamista, en ottanut itsekseni aikaa näille tärkeille asioille.. Yksin on niin helppo vedota kiireeseen, väsymykseen ja muihin tekosyihin..

Tiedostettuani tämän ja saatuani itse niin upeita tuloksia, halusin tarjota samanlaista kehittymisen mahdollisuutta myös muille suomalaisille (yrittäjä)naisille. <3

Tarjoan tätä mahdollisuutta siksi, että sinunkin tulee otettua aamustasi hetki itsellesi, omille tavoitteillesi, unelmillesi, kiitollisuudelle ja positiivisuudelle. Että sinunkin tulisi varmistettua se, että arkiaamusi lähtevät oikealla jalalla ja aurinkoisesti käyntiin! <3

Tätä kaikkea on Aurinkoinen aamun avaus, tervetuloa mukaan!

Anu Kankarjärvi

Rahamielen valmentaja, Aurinkoisen aamun avauksen emäntä

 

Kyllä! Minäkin haluan aloittaa aamuni aurinkoisesti!