Aloita aamusi aina oikealla jalalla!

Aurinkoisissa aamun avauksissa saat aikaa itsellesi ja ajatuksillesi. <3 Asetat (ja saavutat!) tavoitteita, tunnet kiitollisuutta ja purat rajoittavia uskomuksia, menestystäsi estäviä tekijöitä, pois kehostasi.

Näissä aamuissa asetat elämäsi tärkeimmän henkilön, eli itsesi ja omat tarpeesi etusijalle! <3

Kyllä, haluan aikaa itselleni!

Tee tänään jotain, josta tuleva sinä on kiitollinen! <3

Olen kirjoittanut tuon tekstin englanniksi kiveen, jota pitelen kuvassa. Ja kuinka totta se onkaan!

Nimitt√§in jos haluat tulevaisuudessa olla vaRakkaampi, terveempi, taitavampi, onnellisempi, paremmassa kunnossa, ihannepainossasi, mit√§ vain, niin ensimm√§inen askel on otettava T√ĄN√Ą√ĄN.

Ja tässä kohtaa sulla olevat TAVAT nousevat arvoon arvaamattomaan. Nimittäin sulla olevat tavat luovat lopulta sun tulevaisuuden!

MUTTA.. Sorrutko säkin tekosyihin?

Monet tietävät mitä vaikkapa yrittäjänä (tai elämässä ylipäätään) menestymisen eteen on tehtävä, mutta vain harva tekee niitä asioita.

Koska on kiire, koska on väsy, koska hauskat kissavideot, koska.. 

Olet ehkä AJATELLUT aloittavasi jonkinlaisen aamurutiinin, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt ja sen sijaan aloitatkin aamusi rutiinin omaisesti avaamalla Facebookin (tai jonkun muun somealustan)..

Ja sitten ihmettelet, kun elämäsi ei etene suuntaan tai toiseen?

HY√ĖDYNN√Ą aamun t√§rkein hetki itsesi ja tavoitteidesi hyv√§ksi!

Tiesitkö, että heräämisen jälkeen aivosi ovat noin tunnin ajan Alfa-moodissa, jolloin olet ikään kuin lähempänä alitajuntaasi?

Tämä on se hetki, kun sun kannattaa syöttää aivoillesi sellaisia asioita, joita haluat elämääsi enemmän (eikä katsoa toisten elämää tai niitä kissavideoita somesta).

Tämä on se hetki, kun sun kannattaa kirjoittaa kiitollisuuksiasi, miettiä tavoitteitasi, tutkia sisintäsi ja purkaa rajoittavia uskomuksiasi. <3

Entä tiesitkö, että paperille kirjoitetulla tavoitteella on 42% suurempi todennäköisyys toteutua?

No, milloin siis viimeksi kirjoititkaan tavoitteesi paperille? Olisiko jo aika aloittaa?!

S√Ą√ĄNN√ĖLLISYYS¬†auttaa tavoitteiden saavuttamisessa!

Kun¬†teet itsesi kanssa t√§ll√§ tavoin t√∂it√§ sek√§ kirjoitat tavoitteistasi paperille asti ja teet n√§it√§ asioita S√Ą√ĄNN√ĖLLISESTI, niin tavoitteesikin toteutuvat nopeammin! <3

Olen itse aloittanut kesästä 2020 lähtien useimmat arkiaamuni juurikin kiitollisuuden, tavoitteideni sekä uskomusteni purkamisen parissa ja todella huomannut eron! Olen kehittynyt niin ihmisenä kuin yrittäjänä ja saanut elämääni paljon kiitollisuutta, iloa ja saavuttanut niitä tavoitteitakin! <3

VARMISTA, että otat aikaa omalle eteenpäin menollesi!

Se mikä on helppoa tehdä, on myös helppoa jättää tekemättä..

Ja totta kai, voit tietysti tehdä tällaista itsesi kanssa työskentelyä ihan itseksesikin, mutta vastaa rehellisesti: tuleeko sun tehtyä?

Vai olisiko parempi, että siitä tulee MUISTUTUS sähköpostiisi ja linkki, josta pääset tekemään yllämainittuja asioita ohjatusti?

Ja juuri siksi tarjoan tätä mahdollisuutta; että sunkin tulee otettua aamusta hetki itsellesi, omille tavoitteillesi, unelmillesi, kiitollisuudelle ja positiivisuudelle.

Että sunkin tulee varmistettua se, että arkiaamusi lähtevät aina oikealla jalalla ja aurinkoisesti käyntiin! <3

Tätä kaikkea on siis Aurinkoinen aamun avaus, olet TERVETULLUT mukaan! <3

 

Haluan ehdottomasti aloittaa aamuni aurinkoisesti!
Aurinkoinen aamun avaus käytännössä

Aurinkoinen aamun avaus; mitä käytännössä saat?

  • Asetat s√§√§nn√∂llisesti tavoitteita itsellesi (ja yrityksellesi).

  • Kirjoitat yl√∂s kiitollisuuden aiheitasi, mik√§ syvent√§√§ kiitollisuuden tunnetta sis√§ll√§si ja lis√§√§ my√∂s kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

  • Luet valitsemaasi (itsekehitys)kirjaa, jotain mist√§ sun on t√§rke√§√§¬†syvent√§√§ tietouttasi juuri nyt. (Lainaa mieluinen kirja vaikka kirjastosta!)

  • Vapautat stressi√§, pelkoja ja negatiivisia uskomuksia kehostasi EFT:n, eli Emotional Freedom Technique, avulla. Teema vaihtuu kuukausittain ja se voi olla esimerkiksi raha, unelma el√§m√§, oman voiman vahvistaminen, uudelle tasolle siirtyminen, l√§sn√§olo, el√§m√§st√§ nauttiminen jne. Jos EFT ei ole ennest√§√§n tuttu juttu, tutustu t√§st√§.

  • Ja aina torstaisin kurkkaat tulevaisuuteesi ja TUNNET sen todeksi jo nyt! <3

  • Saat¬†maanantaista torstaihin klo 6.00 s√§hk√∂postiisi linkin, josta p√§√§set aloittamaan aamusi aurinkoisesti juuri itsellesi parhaiten sopivalla hetkell√§ (tai tekem√§√§n harjoitukset vaikka ennen nukkumaanmenoa illalla, p√§√§asia on, ett√§ teet ne!). Valmiiksi ohjatun¬†aamun avauksen¬†KESTO¬†on noin 25 minuuttia.

  • Saat yhteens√§ siis¬†l√§hes SEITSEM√ĄN TUNTIA aikaa itsellesi, kehityksellesi ja el√§m√§ss√§ eteenp√§in menemisellesi¬†JOKA KUUKAUSI!¬†<3

  • Lis√§ksi tarvitset mukaasi muistikirjan ja kyn√§n kirjoitusteht√§vi√§ varten.¬†

  • N√§iss√§ aamun avauksissa¬†S√Ą olet p√§√§osassa itsesi kanssa. <3 Eli t√§m√§ aamun avaus on sun hetkesi olla l√§sn√§ itsellesi, ajatuksillesi, tavoitteillesi.
Haluan aloittaa aamuni aurinkoisesti!
Mitä osallistujat ovat sanoneet?

Aurinkoinen aamun avaus on osallistujien sanoittamana tätä: "Pää kihisee uusia ajatuksia ja tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista!"


Aloita aamusi pyhittämällä hetki itsellesi, omille tavoitteillesi, kiitollisuuden aiheillesi ja itsekehityksellesi. Ja kas, ihmeitä voi tapahtua! <3

Keräsin tähän alle palautteita ja kommentteja, joita osallistujat ovat Aurinkoisista aamun avauksista antaneet:

"Aurinkoiset aamut on olleet mun aamujen kohokohta! Erityisesti odotan torstaiaamuja, koska silloin tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista! Kiitos ihana Anu, että loit tämän mahdollisuuden!"

"Olen niin kiitollinen näistä Aurinkoisista aamuista! VaRakas minä verkkokurssi ja nämä aamut ovat muuttaneet elämäni ihan täysin!"

"Palautteeni on erittäin, erittäin positiivista! Olen todella kiitollinen, että olet aloittanut pitämään näitä aamuja! Kiitollisuuteni on lisääntynyt ja olen saanut toteutettua rästiin jääneitä asioita.

"Tänään oli mun
eka aamu ja olipas ihanaa!
Pää kihisee
uusia ajatuksia!
"

Päivä alkaa aina
hyvissä fiiliksissä,
kiitollisin mielin.
Selkeä ja hyvä kokonaisuus.”

"Paremmin ei voisi
päivä alkaa!
Olet loistava vetäjä,
selkeästi ja lämmöllä
kaikki tehty.”

”Parasta on säännöllisyys, selkeys, se että pystyy keskittymään itseensä tietyn ajan.

Todellakin on ollut vaikutusta! Muistuttaa kiitollisuuden vaikutuksesta ja tavoitteiden tärkeydestä. Aamuihin jää koukkuun!

Haluan mukaan iloisten aamuilijoiden joukkoon!
Aurinkoisen aamun avauksen hyödyt sinulle

Tule mukaan Aurinkoiseen aamun avaukseen, kun haluat: 

Kehittää itseäsi ja nousta seuraavalle tasolle

Esimerkiksi yrityksesi, pankkitilisi saldo ja ylipäätään menestyksesi elämässä voivat kasvaa vain niin suuriksi kuin kasvat ja kehityt ensin itse. Kehitä siis itseäsi ensin ja huomaat, miten muu elämäsi seuraa perässä. <3 Sisältä ulos. <3

Pitää unelmasi ja tavoitteesi kirkkaana mielessäsi

Oletko joskus tehnyt unelmakartan ja sitten unohtanut sen jonnekin kaapin pohjalle? Tiesitkö, että mitä useammin ajattelet unelmiasi ja muistutat itseäsi niistä, sitä nopeammin otat konkreettisia askeleita niitä kohti? <3

Lisätä itseymmärrystä ja itsehyväksyntää - vahvistaa sinua

Sallit itsellesi sitä enemmän hyviä asioita (rahaa, rakkautta, onnellisuutta, menestystä..), mitä enemmän olet sinut itsesi kanssa. Itsesi hyväksyminen ja rakastaminen ovat tärkeitä askeleita kulkiessasi kohti omaa menestystäsi.

Purkaa ja vapauttaa kehossasi olevia esteitä oman menestyksesi tieltä

Aamuissa teet joka kerta EFT-naputtelun tietystä kuukauden aiheesta. EFT (tunteiden vapautustekniikka) on itsehoito-työkalu, joka purkaa kehostasi esteitä ja uskomuksia, jotka voivat olla oman menestyksesi tiellä.

Tuntea enemmän kiitollisuutta itsestäsi
ja elämästäsi

Kiitollisuus on yksi vahvimmista positiivisista tunteista ja mitä kiitollisempi olet itsestäsi, työstäsi / yrityksestäsi, elämästäsi, sitä enemmän vedät hyviä asioita puoleesi - nyt ja tulevaisuudessa.

Luoda voittavat rutiinit ja aloittaa oman menestysmatkasi!

Esim. tavoitteiden kirjoittaminen paperille on tapa, joka saa tavoitteesi toteutumaan 42% suuremmalla todennäköisyydellä verrattuna siihen, että vain ajattelisit tavoitetta mielessäsi. Näissä aamuissa luot itsellesi tämän ja muita voittavia rutiineja, jotka johdattavat sut omalle menestysmatkallesi. <3

Aloittaa päiväsi positiivisesti, iloisella mielellä!

Aamurutiinisi määrittävät koko päiväsi suunnan. Haluat varmasti päiväsi sujuvan positiivisissa ja iloisissa merkeissä. Osallistumalla säännöllisesti Aurinkoinen aamun avaus -tapaamisiin varmistat päiväsi sujuvuuden ja mielesi positiivisuuden!

Olen valmis nousemaan seuraavalle tasolle!
Mitä se EFT oikein tarkoittaa?

Jos EFT ei ole tuttu juttu, tutustu tästä: