Miksi ihmeessä aloittaisit aamusi aurinkoisesti? No tämän takia:

(Lue Aurinkoisten aamun avausten syntytarina)


"Tee tänään jotain, josta tulevaisuuden sinä tulee olemaan kiitollinen." O
len kirjoittanut tämän tekstin englanniksi kiveen, jota pitelen kuvassa. Ja kuinka totta se onkaan!

Nimittäin jos haluat tulevaisuudessa olla vaRakkaampi, terveempi, taitavampi, onnellisempi, paremmassa kunnossa, ihannepainossasi, mitä vain, niin ensimmäinen askel on otettava TÄNÄÄN.

Ja tiesitkö, että se mitä ajattelet ja mitä tunnet sisälläsi eri asioista, konkretisoituu lopulta asioiksi elämääsi? Sisältä ulos. <3

Mitä enemmän siis ajattelet hyviä ajatuksia ja tunnet hyviä tunteita sisälläsi, sitä enemmän saat hyviä asioita myös konkreettisesti elämääsi! <3

Sen takia on tärkeää muistuttaa itseään näistä hyvistä ajatuksista, tunteista ja asioista säännöllisesti, mielellään JOKA PÄIVÄ.

Ryhmän tuella säkin pystyt!

Olen itse aloittanut kesästä 2020 lähtien useimmat arkiaamuni juurikin näiden hyvien ajatusten, tuntemusten, asioiden ja itsekehityksen parissa ulkomaalaisten naisyrittäjien porukassa (ja sittemmin näissä Aurinkoisissa aamun avauksissa).

Ja todella huomannut eron; olen kehittynyt niin ihmisenä kuin yrittäjänä ja saanut elämääni paljon kiitollisuutta, iloa ja positiivisuutta! <3

Mutta huomasin myös sen, että näitä asioita ei oikein tule tehtyä ilman ryhmän tukea. Eli niinä aamuina, kun tapaamista ei ole, otan vain ani harvoin itsekseni aikaa näille tärkeille asioille.. Yksin on niin helppo vedota kiireeseen, väsymykseen tai muihin (teko)syihin..

Tiedostettuani tämän ja saatuani itse niin upeita tuloksia, halusin tarjota samanlaista kehittymisen mahdollisuutta myös muille suomalaisille (yrittäjä)naisille. <3

Varmista, että otat aikaa omalle eteenpäin menollesi!

Tarjoan tätä mahdollisuutta siksi, että sunkin tulisi otettua aamustasi hetki itsellesi, omille tavoitteillesi, unelmillesi, kiitollisuudelle ja positiivisuudelle. Että sunkin tulisi varmistettua se, että arkiaamusi lähtevät oikealla jalalla ja aurinkoisesti käyntiin! <3

Tätä kaikkea on Aurinkoinen aamun avaus, tervetuloa mukaan!

Anu Kankarjärvi

Rahamielen valmentaja, Aurinkoisen aamun avauksen emäntä

Kyllä! Haluan aloittaa aamuni aurinkoisesti!
Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi?

Milloin viimeksi olet ottanut aikaa itsesi kehittämiselle ja elämäsi eteenpäin viemiselle?

 • Milloin viimeksi olet lukenut kirjaa, josta opit asioita, jotka vievät elämääsi ja yritystäsi eteenpäin?
 • Milloin viimeksi olet kysynyt itseltäsi; mitä mä kaipaan just nyt?
 • Milloin viimeksi olet tuntenut kiitollisuutta itsestäsi, entä rahatilanteestasi?
 • Milloin viimeksi olet poistanut kehostasi sua ja elämääsi rajoittavia uskomuksia?
 • Milloin viimeksi olet suunnitellut elämäsi kulkua?
 • Milloin viimeksi olet uskonut, että sun ON mahdollista muuttaa elämäsi kulkua?
 • Milloin viimeksi olet visualisoinut tulevaisuuttasi?

Monta kertaa arki vain vie mennessään, eikä itsensä ja oman elämänsä kehittämiselle tunnu löytyvän aikaa (Nimimerkillä: "Kokemusta on")..

Siksi sille pitääkin JÄRJESTÄÄ aikaa! Nimittäin kun on sovittu aika ja paikka, on huomattavasti helpompi saada itsensä tekemään TÄRKEITÄ asioita, jotka muuten jäisivät tekemättä. <3

Aurinkoinen aamun avaus käytännössä

Aurinkoinen aamun avaus; mitä käytännössä saat?

 • Asetat säännöllisesti tavoitteita itsellesi (ja yrityksellesi).

 • Kirjoitat ylös kiitollisuuden aiheitasi, mikä syventää kiitollisuuden tunnetta sisälläsi ja lisää myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

 • Luet valitsemaasi (itsekehitys)kirjaa, jotain mistä sun on tärkeää syventää tietouttasi juuri nyt. (Lainaa mieluinen kirja vaikka kirjastosta!)

 • Vapautat stressiä, pelkoja ja negatiivisia uskomuksia kehostasi EFT:n, eli Emotional Freedom Technique, avulla. Teema vaihtuu kuukausittain ja se voi olla esimerkiksi raha, unelmat, läsnäolo, häpeä, elämästä nauttiminen jne. Jos EFT ei ole ennestään tuttu juttu, tutustu tästä.

 • Ja aina torstaisin kurkkaat tulevaisuuteesi ja TUNNET sen todeksi jo nyt! <3

 • Tapaamiset verkossa maanantaista torstaihin klo 9.00. Tapaamisen kesto noin 25 minuuttia. (Pidän tapaamiset webinaariohjelmalla, eli sä vain katsot ja kuuntelet; kukaan ei näe tai kuule sua. Chatissa voit halutessasi kysyä / kommentoida.)

 • Tallenteen kunkin aamun tapaamisesta. Tallenne on voimassa aina seuraavaan tapaamiseen saakka. Jos siis klo 9.00 on sinulle huono aika, voit tehdä harjoitteet itsellesi sopivalla hetkellä ennen seuraavaa tapaamista.

 • Yhteensä siis lähes SEITSEMÄN TUNTIA aikaa itsellesi, kehityksellesi ja elämässä eteenpäin menemisellesi joka kuukausi! <3

 • Lisäksi tarvitset mukaasi muistikirjan ja kynän kirjoitustehtäviä varten. 

 • Tapaamisissa SÄ olet pääosassa itsesi kanssa. <3 Eli tämä aamun avaus on sun hetkesi olla läsnä itsellesi, ajatuksillesi, tavoitteillesi.
Haluan aloittaa aamuni aurinkoisesti!

Huomioithan, että livetapaamisia ei ole arkipyhinä, eikä heinäkuussa, vaan silloin nautitaan hitaista aamuista jokainen omassa tahdissaan. <3 Heinäkuussa saat kuitenkin maanantaista torstaihin klo 9.00 sähköpostiisi linkin, josta voit tehdä Aurinkoisen aamun avauksen itsellesi sopivalla hetkellä. Tuotteen toimitus- ja peruutusehdot.

Mitä osallistujat ovat sanoneet?

Aurinkoinen aamun avaus on osallistujien sanoittamana tätä: "Pää kihisee uusia ajatuksia ja tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista!"


Aloita aamusi pyhittämällä hetki itsellesi, omille tavoitteillesi, kiitollisuuden aiheillesi ja itsekehityksellesi. Ja kas, ihmeitä voi tapahtua! <3

Keräsin tähän alle palautteita ja kommentteja, joita osallistujat ovat Aurinkoisista aamun avauksista antaneet:

"Aurinkoiset aamut on olleet mun aamujen kohokohta! Erityisesti odotan torstaiaamuja, koska silloin tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista! Kiitos ihana Anu, että loit tämän mahdollisuuden!"

"Olen niin kiitollinen näistä Aurinkoisista aamuista! VaRakas minä verkkokurssi ja nämä aamut ovat muuttaneet elämäni ihan täysin!"

"Palautteeni on erittäin, erittäin positiivista! Olen todella kiitollinen, että olet aloittanut pitämään näitä aamuja! Kiitollisuuteni on lisääntynyt ja olen saanut toteutettua rästiin jääneitä asioita.

"Tänään oli mun
eka aamu ja olipas ihanaa!
Pää kihisee
uusia ajatuksia!
"

Päivä alkaa aina
hyvissä fiiliksissä,
kiitollisin mielin.
Selkeä ja hyvä kokonaisuus.”

"Paremmin ei voisi
päivä alkaa!
Olet loistava vetäjä,
selkeästi ja lämmöllä
kaikki tehty.”

”Parasta on säännöllisyys, selkeys, se että pystyy keskittymään itseensä tietyn ajan.

Todellakin on ollut vaikutusta! Muistuttaa kiitollisuuden vaikutuksesta ja tavoitteiden tärkeydestä. Aamuihin jää koukkuun!

Haluan mukaan iloisten aamuilijoiden joukkoon!
Aurinkoisen aamun avauksen hyödyt sinulle

Tule mukaan Aurinkoiseen aamun avaukseen, kun haluat: 

Kehittää itseäsi ja nousta seuraavalle tasolle

Esimerkiksi yrityksesi, pankkitilisi saldo ja ylipäätään menestyksesi elämässä voivat kasvaa vain niin suuriksi kuin kasvat ja kehityt ensin itse. Kehitä siis itseäsi ensin ja huomaat, miten muu elämäsi seuraa perässä. <3 Sisältä ulos. <3

Pitää unelmasi ja tavoitteesi kirkkaana mielessäsi

Oletko joskus tehnyt unelmakartan ja sitten unohtanut sen jonnekin kaapin pohjalle? Tiesitkö, että mitä useammin ajattelet unelmiasi ja muistutat itseäsi niistä, sitä nopeammin otat konkreettisia askeleita niitä kohti? <3

Lisätä itseymmärrystä ja itsehyväksyntää - vahvistaa sinua

Sallit itsellesi sitä enemmän hyviä asioita (rahaa, rakkautta, onnellisuutta, menestystä..), mitä enemmän olet sinut itsesi kanssa. Itsesi hyväksyminen ja rakastaminen ovat tärkeitä askeleita kulkiessasi kohti omaa menestystäsi.

Purkaa ja vapauttaa kehossasi olevia esteitä oman menestyksesi tieltä

Aamuissa teet joka kerta EFT-naputtelun tietystä kuukauden aiheesta. EFT (tunteiden vapautustekniikka) on itsehoito-työkalu, joka purkaa kehostasi esteitä ja uskomuksia, jotka voivat olla oman menestyksesi tiellä.

Tuntea enemmän kiitollisuutta itsestäsi
ja elämästäsi

Kiitollisuus on yksi vahvimmista positiivisista tunteista ja mitä kiitollisempi olet itsestäsi, työstäsi / yrityksestäsi, elämästäsi, sitä enemmän vedät hyviä asioita puoleesi - nyt ja tulevaisuudessa.

Luoda voittavat rutiinit ja aloittaa oman menestysmatkasi!

Esim. tavoitteiden kirjoittaminen paperille on tapa, joka saa tavoitteesi toteutumaan 42% suuremmalla todennäköisyydellä verrattuna siihen, että vain ajattelisit tavoitetta mielessäsi. Näissä aamuissa luot itsellesi tämän ja muita voittavia rutiineja, jotka johdattavat sut omalle menestysmatkallesi. <3

Aloittaa päiväsi positiivisesti, iloisella mielellä!

Aamurutiinisi määrittävät koko päiväsi suunnan. Haluat varmasti päiväsi sujuvan positiivisissa ja iloisissa merkeissä. Osallistumalla säännöllisesti Aurinkoinen aamun avaus -tapaamisiin varmistat päiväsi sujuvuuden ja mielesi positiivisuuden!

Olen valmis nousemaan seuraavalle tasolle!
Mitä EFT oikein tarkoittaa?

Jos EFT ei ole tuttu juttu, tutustu tästä: