Muuta  rahatilanteesi pysyvästi positiivisemmaksi ja elä enemmän itsesi näköistä elämää!

Oletko valmis muuttamaan käsitystäsi rahasta, vapautumaan sinua rajoittavista (raha)uskomuksista, kääntämään taloutesi plusmerkkiseksi, tuntemaan itsesi vaRakkaammaksi ja elämään enemmän itsesi näköistä elämää? Nämä ja paljon muuta toteutat VaRakas minä -verkkokurssilla.

Olen valmis muuttamaan rahatilanteeni!

Oletko valmis lopettamaan kädestä suuhun elämisen ja jatkuvat haasteet rahan kanssa?

Jos olet valmis uudistamaan suhtautumistasi rahaan ja päästämään irti rajoittavista uskomuksistasi, autan sinua muokkaamaan rahamielesi vaRakkaaksi ja elämään enemmän itsesi näköistä elämää. <3


Lue alta minun muutostarinani:

”Itse elin monen vuoden ajan, kuukaudesta toiseen, kädestä suuhun.. Kaikki meni, mitä tuli ja useimmiten tilin saldo oli kuun lopussa +/- 0€.. Koskaan ei ollut ylimääräistä rahaa, joka olisi tuonut kovasti kaipaamaani turvallisuuden tunnetta.. 

Tietysti halusin enemmän rahaa, mutta syvällä sisimmässäni en oikeasti edes uskonut siihen, että minulla voisi olla rahaa enemmän kuin mitä tarvitsin.. Siispä totuin pärjäämään.. Kuukaudesta ja vuodesta toiseen.. 

KUNNES monen vuoden kirjojen lukemisen, kurssien ja valmennuksien käymisen ja näihin kuluttamieni tuhansien eurojen jälkeen, löysin viimein keinot ja ratkaisut, joilla olen kääntänyt rahamieleni ja sen myötä rahatilanteeni uuteen suuntaan!

Olin valmis luottamaan rahaan ja vihdoin myös SALLIN itselleni rahan vastaanottamisen (mikä on hyvin tärkeää sinullekin).

Lähdin liikkeelle pienistä summista (jo eurolla voit aloittaa!), joita jaoin rahatileilleni. Aloitin sijoittamisen (minimisummalla) ja pikku hiljaa sain kerättyä puskuriakin. Vuosien varrella summat ovat ehtineet jo kasvaakin.

Tärkeintä kuitenkin on, että olen saanut sisälleni tunteen siitä, että minullakin on varaa, minäkin voin olla varakas! Ja tämän myötä olen onnistunut luomaan elämästäni enemmän sellaista kuin haluan sen olevan.

Haluan tarjota samat opit sinulle, sillä tämä todellakin on mahdollista myös sinulle! Sinäkin voit elää enemmän itsesi näköistä elämää. <3

Löydät kaikki keinot ja ratkaisut sekä saamani oivallukset koottuna VaRakas minä verkkokurssiksi, jotta sinun on mahdollista saada tarvittavat tiedot helposti yhdestä paikasta ja murto-osalla siitä hinnasta, mitä itse olen rahamieleni muuttamiseksi käyttänyt. <3

Kurssin aikana ymmärrät myös, että siihen, tunnetko sisäisesti olevasi vaRakas vai et, liittyy ja vaikuttaa NIIN MONI muukin asia kuin pelkkä raha.

VaRakas minä verkkokurssi on matka rahamieleesi, mutta ennen kaikkea se on matka sinuun itseesi. <3

Kun olet vapaa rajoittavista uskomuksistasi ja tunnet sisälläsi olevasi vaRakas, se alkaa konkretisoitumaan myös ympärillesi. <3"

Anu Kankarjärvi

Rahamielen valmentaja, VaRakas minä verkkokurssin ja valmennuksen luoja

Millainen tilanteesi on nyt?

Onko sinulla joskus tai usein tällaisia tuntemuksia ja ajatuksia?

 • Olen kyllästynyt elämään kädestä suuhun.
 • Pelkään laskuja, mitä jos tililläni ei ole tarpeeksi rahaa?
 • Yrityksistä huolimatta en vain onnistu keräämään säästöjä / puskuria.
 • Jos jotain äkillistä tapahtuu (esim. kodinkone hajoaa), talouteni menee aivan sekaisin.
 • Vaikka teen paljon töitä, se ei tunnu näkyvän tuloissani..
 • Rahaa kyllä tulee, mutta sitten se jo menee ja kuun lopussa tili on usein +/- 0 €.
 • En hallitse raha-asioitani, vaan tuntuu, että raha-asiani hallitsevat minua..

Haluaisitko sen sijaan tuntea näin?

 • Talouteni on plussalla joka kuukausi.
 • Raha-asioiden hoitaminen on helppoa ja miellyttävää.
 • Minulla on säästöjä ja olen alkanut myös sijoittamaan.
 • Negatiiviset rahauskomukseni ja -tapani ovat poissa.
 • Minulla on luottavaisempi olo tulevaisuudestani.
 • Työn lisäksi ehdin nauttimaan myös vapaa-ajasta, elämäni on enemmän tasapainossa.
 • Elän enemmän itseni näköistä elämää. <3
Kyllä haluan, olen valmis muutokseen!

Lue Marian tarina:

Nykyään valitsen sen, minkä haluan, enkä häveten halvinta

"VaRakas minä verkkokurssi sai kyllä ajatukseni muuttumaan monessakin asiassa. Ennen katsoin hintalappua ja kauhistelin, että en kait minä tuota raski ostaa! Olisiko joku halvempi?

Nyt valikoin sen, minkä haluan, hinnan voin kyllä katsoa, mutta se ei enää vaikuta päätökseen.

On ihan huikea tunne, kun saan oikeasti sen, minkä HALUAN, enkä vain häveten halvinta!

Olen yrittäjä ja tällaisena aikana toimeentulo ei oikein ole itsestäänselvyys. Kurssin avulla sain luottoa myös siihen, että omalla asenteella saa rahan tulemaan luokse.

Esimerkiksi jouluaatonaattona olin työpaikallani paketoimassa lasteni joululahjoja. Valot päällä ja ovet auki, niin kuin tapaan asiakastakin odotella. Ovesta tulikin kaksi lahjakortin ostajaa ja jättivät mukavan summan ihan yllättäen!

Silloinkin mietin Anua, että tämä on juuri sitä, mitä kurssilla opetettiin."

Maria U.
Yrittäjä

Lue Marian koko tarina täältä.

Lue osallistujan tarina:

Tuplasin kuukausituloni!

"Kurssilla on selkeät videot. Asiat on esitetty helposti, ymmärrettävästi ja niin, että tulee jotenkin olo, että näinhän tämä tosiaan on, miksi en ole aiemmin tajunnut.

Uskomattomia asioita on "vain tapahtunut"! Suurimpana se, että tuplasin kuukausituloni! Siis ihan palkkatulot, kuukausipalkan. Minulle tarjottiin työpaikkaa, jollaista en olisi ikinä rohjennut hakea itse, mutta koska minut pyydettiin kyseiseen tehtävään, halusin ottaa selvää onko minusta siihen. Ja todellakin on!

Olin haaveillut jo kauan työstä, jota voisin tehdä myös etänä ja jossa voisin itse määrätä työpäivieni kulun. Nyt olen siinä asemassa, että voin pitää etäpäivän, jos siltä tuntuu tai käydä kesken päivän asioilla tai käyttää lasta lääkärissä jne. Koska aloin ajattelemaan isommin. Koska tämä kurssi ♥️ KIITOS!

Ajattelussani on tapahtunut suuri muutos. Uskon elämään ja itseeni. Kaikki on mahdollista myös minulle. Vietän aikaa voittajien seurassa, en häviäjien."

Osallistuja
Työntekijä

Kurssin sisältö:


Kun hallitset tämän hetkiset rahasi, olet valmis hallitsemaan myös isompia summia. <3


Kuuntele videolta lyhyt esittely VaRakas minä verkkokurssista.

 

-verkkokurssin aikana

Muutat käsitystäsi rahasta

Opit tykkäämään rahasta ja huomaat, että raha on ystävä. Raha on täällä auttaakseen myös sinua.

Vapaudut sinua rajoittaneista uskomuksista

Saat työkaluja omien rajoittavien uskomusten löytämiseen ja niistä lopullisesti vapautumiseen. Enää ne eivät estä menestystäsi!

Käännät taloutesi plussalle

Opit käsittelemään rahaa oikealla tavalla. Tiedät mitä teet, kun rahaa tulee tilillesi. Rahaa jää käyttöösi enemmän!

Ymmärrät miksi sijoittaminen kannattaa

Jos et ole vielä uskaltanut ryhtyä sijoittamaan, niin kurssin jälkeen uskallat ja teet sen itsellesi sopivalla tavalla.

Tunnet itsesi varakkaaksi

Opit huomaamaan, mitkä asiat elämässäsi ovat jo sinunlaistasi luksusta ja päivität askel kerrallaan itsesi näköisiksi myös ne asiat, jotka eivät tällä hetkellä ole niin mieluisia.

Nostat elämäsi
uudelle tasolle

Opit luomaan elämästäsi sellaista kuin SINÄ haluat sen olevan. Nautit elämästäsi enemmän kuin ennen!

Ja ennen kaikkea rahamielesi on huomattavasti positiivisempi!

Luotat huomattavasti enemmän itseesi ja siihen, että raha tulee kyllä sinunkin luoksesi. <3

Olen valmis muutoksen, lähden mukaan!

Lue Marin tarina:

Opin ajattelemaan rahoistani erilaisesti

"Olen siis niin kiitollinen tuosta VaRakas minä verkkokurssista, etten voi sanoin kuvailla! <3

Minulle on alkanut tapahtumaan mitä uskomattomampia asioita, enkä ole edes vielä tehnyt kaikkia moduleja.

Kurssisi myötä opin ajattelemaan rahoistani erilaisesti ja olen oppinut myös ”pitämään puoliani”. Olen oppinut sanomaan ei. Kiitos siitäkin sinulle!

Olet saanut melkoisesti ajatteluani muuttumaan!

Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos! "

Mari L.
Sivutoiminen yrittäjä

Saamaani palautetta:

Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja aloittanut sijoittamisen

"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa"

Anu K.
Yrittäjä

Olen tehnyt muutoksia tileilläni ja päässyt säästämisen makuun

"Olen saanut Anulta loistavia vinkkejä ja oppinut paljon itsestäni ja suhtautumisestani rahaan. Olen tehnyt muutoksia tileilläni ja päässyt säästämisen makuun. 

Anun koulutus avaa kalkkeutuneita käsityssolmuja ja antaa ihania ahaa-elämyksiä omien raha-asioiden hoitoon. Suosittelen lämpimästi!"

Soile T.
Yrittäjä, eläkeläinen

 

Valmennuksen sisältö vaikuttaa firmaani joka päivä

"Olen joka päivä kiitollinen Anulle tästä VaRakas minä verkkokurssista! Valmennuksen sisältö vaikuttaa konkreettisesti firmaani joka päivä."

Saara T-J.
Yrittäjä, Kangaskauppa Keltainen

Sain paljon ideoita!

"Olen ollut super tyytyväinen kurssiin! Osa rahajutuista oli tuttua, mutta tuli myös paljon uutta tietoa. Anu kertoo asioista hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi - se on ISO plussa!

Suosittelen kurssia kaikille, myös niille, jotka eivät ole yrittäjiä. Itsekin toimin palkkatyössä ja silti sain paljon ideoita!" 

Maria P.
Työntekijä

Kokonaisuus on paljon laajempi kuin odotin

"Kuuntelin juuri modulin raivauksesta ja taas osui ja upposi sekin jakso! Kokonaisuus on paljon laajempi kuin olisin ikinä osannut odottaa ja tulee varmasti uutta intoa kodin siivoukseenkin tämän myötä!"

Maija M.
Yrittäjä, Kaisla

Valmennus antoi rohkaisua!

"Minä päivitin juuri sukunimeni. Sekä minä että lapseni koimme entisen sukunimemme ikävänä taakkana. Tämänkin prosessin läpiviemiseen Anun valmennus antoi rohkaisua."

Heli F.
Sivutoiminen yrittäjä

Maksan laskut hymy huulilla!

"Kokonaisuus on kaiken kaikkiaan hyvä. EFT-naputtelu auttoi moneen asiaan, sain purettua entisen elämäni aggressioita. Kirjallinen materiaali oli selkeää.

Nykyään kiitän rahaa ja uskon, että sitä tulee lisää. En panikoi tulevia laskuja etukäteen; tänäänkin maksoin ison kasan laskuja, joka aikaisemmin olisi kuristanut kurkkua, mutta nyt laitoin pankkiohjelman kiinni hymy huulilla! Olen aloittanut sijoittamisen kahdessakin eri paikassa.

Minulle valmennus on ollut kokonainen ihmisen eheyttämispaketti! Miten ajatella itsestä, miten olla kiitollinen tästä elämästä. Elän omannäköistäni elämää, omilla ehdoillani. Olen myös karsinut väsyttäviä, kiristäviä ja huonoja ihmissuhteita elämästäni. Suosittelen valmennusta ehdottomasti myös muille!
"

Osallistuja
Yrittäjä

 

Tienaan reilusti enemmän rahaa kuukaudessa! 

"Valmennus oli hyvin ammattitaitoisesti suunniteltu ja toteutettu. Siitä välittyi, että valmennuksen todellinen tarkoitus ja tavoite on antaa osallistujille työkaluja rahamielen kehittämiseen. Sain kokea olevani tärkeä osallistuessani valmennukseen.

Rahamieleni muuttui paremmaksi ja jatkaa kehityskulkuaan. Olen oppinut ymmärtämään, että voin säästää ja vaurastua, vaikka minulla olisi myös velkaa. Olen myös tarkempi, mihin ja miten rahojani käytän. Nyt uskon, että voin vaurastua ja minulla on siihen myös keinoja.

Tienaan jo nyt reilusti enemmän rahaa kuukaudessa, kuin ennen valmennusta! Lisäksi olen tosissani alkanut miettiä, että minäkin voisin olla yrittäjä. Tämä ei ole ollut aikaisemmalle minulle normaali olotila. :D"

Anna-Maria P.
Sivutoiminen yrittäjä

 

Myyntini on kasvanut kuukausi kuukaudelta!

"Valmennus oli kaikin puolin täysi 10! Modulien aiheet ja tehtävät ovat todella mielenkiintoisia ja esimerkit hyvin ymmärrettäviä. Anua on helppo ja mukava kuunnella.

Uskomukseni rahasta ovat muuttuneet. Luotan rahantuloon ja taitooni käyttää sitä oikein. Kuukausi kuukaudelta myös myyntini on kasvanut. Olen nostanut ensimmäisen kunnollisen palkan työstäni yrittäjänä.

Kiitollisuus kaikesta on kasvanut TODELLA paljon. Onnellisuuden ymmärtäminen uudella taianomaisella tavalla. Valmennus on rohkaissut kaikilla elämän osa-alueilla muutoksiin, joita en olisi tehnyt / saavuttanut ilman tätä valmennusta."

Johanna P.
Sivutoiminen yrittäjä

 

Jokaisen pitäisi oppia nämä asiat! 

"Paljon hyvää ja selkeää materiaalia, selkeät esimerkit auttoivat ymmärtämään asioita. Puhettasi on mukava kuunnella. Huolellisesti tehty, hyvin jäsennelty, laaja ja monipuolinen kokonaisuus. Vaikea keksiä mitään mitä olisin jäänyt kaipaamaan.

Itselleni on tullut lisää rentoutta raha-ajatteluun ja myös ajatus siitä, että sallin itselleni vain asioita, jotka ovat minulle tarpeeksi hyviä. Valmennus toi ryhtiä raha-ajatteluun ja muillekin elämänalueille kuten terveyteen. Seuraan nyt rahatilannettani tarkemmin. Tämä oli loistava kokonaisuus, jokaisen pitäisi saada tietää nämä asiat ja päästä oppimaan näitä!"

Annukka S.
Sivutoiminen yrittäjä

 

Itsetuntoni kasvoi ja ymmärrän ansaitsevani kaiken hyvän

"Tietoa oli paljon, mutta se oli hyvin sisäistettävässä muodossa. Valmennus on vaikuttanut paljon ajatuksia avartavasti, itsetunnon kasvussa ja vanhojen lukkojen avaamisessa. Se oli minusta täydellisen hyvä!

Olen sijoittanut kultaan ja olen oppinut kiittämään jo olevasta, en ajattele laskuista enää negatiivisesti ja ymmärrän myös, että minä ansaitsen kaiken hyvän."

Sirpa L.
Yrittäjä, eläkeläinen

 

Tiedän olevani oikealla tiellä 

"Olen unohtanut kiittää siitä henkilökohtaisesta EFT-naputtelu videosta! Se on todella voimakas ja saa aikaan voimakkaita tunteita, samanlaisia mitä hypnoosi! Teen sen naputtelun aina iltaisin, jotta se alitajunta saa hyvät eväät ja ohjeet yötä varten.

Kiitos vielä! ❤ Tiedän, että olen oikealla tiellä."

Tiiu O.
Sivutoiminen yrittäjä

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:
Oletko valmis muutokseen?

VaRakas minä -verkkokurssilla saamasi tieto voi muuttaa koko elämäsi - pysyvästi.

Kurssilla saamasi tieto on mittaamattoman arvokasta, sillä sen tiedon avulla voit halutessasi muuttaa koko elämäsi. <3

Saat käyttöösi, helposti sisäistettävässä muodossa, kaikki tiedot ja oivallukset, joiden keräämiseksi olen kuluttanut satoja tunteja ja tuhansia euroja.

Voit maksaa kurssin yhdessä erässä, jolloin hinta on 477 €, jakaa maksun kuuteen erään, jolloin pääset aloittamaan 83 €:lla tai 12 erään, jolloin maksat vain 47€ kuukaudessa! Sinä päätät. <3

Maksan kerralla

Valitse tämä, kun haluat säästää ja maksaa kurssin yhdessä erässä (477 €).

Maksan kerralla

Maksan 6 erässä

Valitse tämä, kun haluat maksaa kurssin kuudessa erässä (6x83€=498€).

Maksan erissä

Maksan 12 erässä

Valitse tämä, kun haluat maksaa kurssin 12 erässä (12x47€=564€).

Maksan erissä
Miltä sinun elämä tulee näyttämään?

Lue Even tarina:

En enää pelkää puhua rahasta ja voin viettää melko yltäkylläistä elämää perheeni kanssa

”En pelkää enää puhua rahasta. Olen iloinen ja kiitollinen jokaisesta kolikosta, setelistä ja numerosta nettipankissa, vaikka niitä ei todellakaan ole mitään kuusinumeroisia summia, paitsi velkatilillä! Mutta sekin pienenee ja säästötilien summat kasvaa, ihan kivaa tahtia.

Arvostan kaikkea kivaa ja hienoa, mitä rahalla saa ja voi tehdä, ja ennenkaikkea sitä, että voin viettää melko yltäkylläistä elämää perheeni kanssa.

Puhun mielelläni rahasta ja palkoista ja tuloista muiden kanssa ja yritän istuttaa kiitollisuuden siementä kaikkien keskustelukavereideni mieliin, koska tiedän, että se avaa ovia ihan mihin vaan!

Kun lueskelin ja tein tänään pitkästä aikaa VaRakas minä -kurssin tehtäviä, niin olipa mukava huomata, että niitä tavoitteita on jo saavuttanut ja oikeastaan ihan huomaamatta, kun on keskittynyt kiitollisuuteen ja hyvään, positiiviseen elämään.

Tavoitteet on siis kirjattu ylös ja ihan tietoisesti toki olen niitä päin pyrkinyt, mutta pidemmän ajan tavoitteista on yksi isoimmistakin jo toteutunut, vaikka olin kuvitellut niin ison askeleen sinne noin viiden vuoden päähän.”

Eve R.
Yrittäjä

Nyt on tilaisuutesi! Kokeile riskittömästi; ota rahamielesi hallintaasi jo tänään ja elä enemmän itsesi näköistä elämää! <3 

Saat pääsyn kurssille heti ja sinulla on 14 vuorokauden 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Et voi menettää mitään, mutta voit saada paljon. Voit saada pysyvästi vaRakkaamman ja enemmän itsesi näköisen elämän. <3
Haluan aloittaa heti!