V A R A K A S  M I N Ä  V E R K K O K U R S S I

Timantti on sisälläsi, anna sen loistaa!

Millainen rahaitseluottamuksesi on tällä hetkellä? Haluatko sentin venyttämisen sijaan saada luottamuksen ja tunteen siitä, että sinullakin ON varaa?

 

”Itse elin kuukaudesta toiseen kädestä suuhun.. Kaikki meni, mitä tuli ja useimmiten tilin saldo oli kuun lopussa +/- 0€.. Koskaan ei ollut ylimääräistä rahaa, joka olisi tuonut kovasti kaipaamaani luottamuksen tunnetta.. 

Tietysti halusin enemmän rahaa, mutta syvällä sisimmässäni en oikeasti edes uskonut siihen, että minulla voisi olla enemmän rahaa kuin se, minkä tarvitsen.. Siispä totuin pärjäämään..

KUNNES monen vuoden kirjojen lukemisen, kurssien ja valmennusten käymisen ja näihin kuluttamieni tuhansien eurojen jälkeen, löysin viimein keinot ja ratkaisut, joilla olen kääntänyt rahaitseluottamukseni suunnan!

Olin valmis luottamaan ja vihdoin myös SALLIN itselleni rahan vastaanottamisen (mikä on hyvin tärkeää sinullekin).

Aloitin sijoittamaan ja puskurikin on mukavasti kasvusuuntainen. Tärkeintä kuitenkin on, että olen saanut sisälleni tunteen siitä, että minullakin on varaa! Ja tämän myötä olen onnistunut luomaan elämästäni enemmän sellaista kuin haluan sen olevan.

Haluan auttaa sinuakin oivaltamaan nämä asiat ja elämään enemmän itsesi näköistä elämää. <3

Siksi olen koonnut kaikki keinot ja ratkaisut sekä saamani oivallukset Varakas minä verkkokurssiksi, jotta sinun on mahdollista saada tarvittavat tiedot helposti yhdestä paikasta ja murto-osalla siitä hinnasta, mitä itse olen rahamatkani muuttamiseksi käyttänyt. <3

Opit myös, että siihen tunnetko sinä olevasi varakas vai et, liittyy NIIN PALJON muutakin kuin pelkkä raha.

Käytyäsi kurssin tiedät myös sen, että voit aloittaa matkasi kohti varakasta sinua jo yhdellä eurolla."

Anu Kankarjärvi, Varakas minä verkkokurssin luoja

KUULETKO ITSESI AJATTELEVAN JOSKUS / USEIN NÄIN:

  • Olen NIIN kyllästynyt elämään kädestä suuhun..
  • Rahaa tulee, mutta sitten se jo menee..
  • Pelkään laskuja; mitä jos tilillä ei ole tarpeeksi rahaa..?
  • Yrityksistä huolimatta en vain onnistu keräämään säästöjä / puskuria..
  • Jos jokin kodinkone hajoaa, talouteni menee sekaisin..
  • Rahan eteen on tehtävä kovasti töitä..
  • Tienaan kyllä ihan kivasti, mutta rahat vain hupenevat jonnekin ja kuun lopussa tili on aina +/- 0€.
  • Haluan itse päättää elämästäni, enkä antaa rahan puutteen tehdä päätöksiä puolestani, en vain tiedä onko se mahdollista minulle..

JOS KUULET, NIIN MAHTAVAA! 
OLET TÄYSIN OIKEASSA PAIKASSA! <3
NIMITTÄIN SINUNKIN ON MAHDOLLISTA OPPIA UUSIA TOIMINTATAPOJA JA MUUTTAA RAHAMATKASI KURSSIA

Varakas minä verkkovalmennus auttaa naisyrittäjiä tienaamaan enemmän!

VERKKOKURSSILLA! <3

 

Muutat käsitystäsi rahasta

Opit tykkäämään rahasta ja huomaat, että raha on ystävä. Raha on täällä auttaakseen myös sinua.

Vapaudut sinua rajoittaneista uskomuksista

Saat työkaluja omien rajoittavien uskomusten löytämiseen ja niistä lopullisesti vapautumiseen. Enää ne eivät estä menestystäsi!

Käännät taloutesi plussalle

Opit käsittelemään rahaa oikealla tavalla. Tiedät mitä teet, kun rahaa tulee tilillesi. Rahaa jää käyttöösi enemmän!

Ymmärrät miksi sijoittaminen kannattaa

Jos et ole vielä uskaltanut alkaa sijoittamaan, niin kurssin jälkeen uskallat ja teet sen itsellesi sopivalla tavalla.

Tunnet itsesi varakkaaksi

Opit huomaamaan, mitkä asiat elämässäsi ovat jo luksusta ja päivität askel kerrallaan ne asiat, jotka eivät sitä vielä ole.

Nostat elämäsi uudelle tasolle

Opit luomaan elämästäsi sellaista kuin SINÄ haluat sen olevan. Nautit elämästäsi enemmän kuin ennen!

Ja ennen kaikkea nostat rahaitseluottamustasi korkeammalle!

Luotat huomattavasti enemmän itseesi ja siihen, että raha tulee kyllä sinunkin luoksesi. <3

Raha-asioissa TUNNE on todella TÄRKEÄ asia. Fiilistele hetki ja mieti, miltä sinusta tuntuisi...


... jos voisit kääntää taloutesi plussalle?

... jos raha-asioiden hoitaminen olisi helppoa ja miellyttävää?

... jos negatiiviset rahauskomukset ja –tavat olisivat poissa?

... jos olisit sijoittaja?

... jos työ ja vapaa-aikasi, eli elämäsi, olisi enemmän tasapainossa?

... jos pystyisit elämään enemmän itsesi näköistä elämää?

... jos sinulla olisi luottavaisempi olo tulevaisuudestasi?

Epäiletkö vielä?
Katso millaista palautetta muut ovat antaneet Varakas minä verkkokurssin sisällöstä:

"Olen siis niin kiitollinen tuosta Varakas minä verkkokurssista, etten voi sanoin kuvailla! Minulle on alkanut tapahtumaan mitä uskomattomampia asioita, enkä ole edes vielä tehnyt kaikkia moduuleja. 

Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos! <3"

Mari L.
Sivutoiminen yrittäjä

"Olen ollut super tyytyväinen Varakas minä verkkokurssiin! Osa rahajutuista oli tuttua, mutta tuli myös paljon uutta tietoa. Anu kertoo asioista hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi -  se on ISO plussa!

Tehtävät ovat hyviä, koska niissä joutuu itse miettimään omia ajatuksia ja videoklipit ovat sopivan mittaisia, jaksoin hyvin kuunnella.

Suosittelen kurssia kaikille, myös niille, jotka eivät ole yrittäjiä. Itsekin toimin palkkatyössä ja silti sain paljon ideoita!" 

Maria P.
Työntekijä

"Olen joka päivä kiitollinen Anulle tästä Varakas minä verkkokurssista! Valmennuksen sisältö vaikuttaa konkreettisesti firmaani joka päivä.

Minuun kolahtaa se, että asioista ei vaahdota, vaan ne faktoineen kerrotaan ja on itsestä kiinni ottaako niitä omaan toimintaan mukaan." 

Saara T.
Yrittäjä

"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa"

Anu K.
Yrittäjä

"Olen saanut Anulta loistavia vinkkejä ja oppinut paljon itsestäni ja suhtautumisestani rahaan. Olen tehnyt muutoksia tililläni ja päässyt säästämisen makuun. Säästän kuukausittain eri rahastoihin, jotka ovat tuottaneet jo vähän bonustakin.

Anun koulutus avaa kalkkeutuneita käsityssolmuja ja antaa ihania ahaa-elämyksiä omien raha-asioiden hoitoon. Suosittelen lämpimästi!"

Soile T.
Yrittäjä

"Kuuntelin juuri modulin raivauksesta ja taas osui ja upposi sekin jakso! Kokonaisuus on paljon laajempi kuin olisin ikinä osannut odottaa ja tulee varmasti uutta intoa kodin siivoukseenkin tämän myötä!"

Maija M.
Yrittäjä

Varakas minä verkkokurssin avulla muutat tarinaasi ja sitä kautta elämääsi täysin omassa tahdissasi ja materiaalit ovat käytössäsi koko kurssin olemassaolon ajan!

KURSSILLA SAAT KÄYTTÖÖSI:

Kuusi modulia
täynnä tietoa!

Yhteensä 30 videota,
3-33min mittaisia!

84 sivuisen
työkirjan!

Nyt on sinun hetkesi vapautua rahan tuloa rajoittavista uskomuksista!

Kurssilla opit käytännönläheisesti ja tavalliselle ihmiselle ymmärrettävästi, mitä sinun tulee tehdä, jotta saat rahasi kasvamaan. Tärkein oppisi tulee olemaan se, miten muutat omia raha-ajatuksiasi ja rahauskomuksiasi, jotka ovat tähän asti rajoittaneet rahan tuloa luoksesi, eivätkä ne ole "sallineet" sinun olevan varakas.
 
Kun katsot rahatilannettasi nyt, voit päätellä ovatko uskomuksesi rahan ja varakkuuden suhteen hyviä vai huonoja?
 
Jos rahatilanteesi ei ole sellainen kuin haluat sen olevan, niin nyt on oikea hetki lähteä purkamaan sinua tähän asti rajoittaneita uskomuksia ja vapautua niiden vallasta! <3
Varakas minä - Vapaudu rajoittavista uskomuksista

Lopeta siis rahasta stressaaminen ja NAUTI sen sijaan mielenrauhasta sekä siitä tiedosta, että sinulla on aina riittävästi rahaa käytettävissäsi!

Itse asiassa tekemäsi päätös lähteä mukaan kurssille voi olla ensimmäinen konkreettinen askeleesi kohti varakkaampaa elämää! Ja ensimmäinen askel siihen, että luotat rahan tulevan luoksesi! <3

Päätöksen tekeminen on ikään kuin luottamustesti; luotatko siihen, että sinulla on varaa kurssiin ja siihen, että tarvittava raha tulee luoksesi?

Vai luovutatko heti alkuunsa ja päästät puute-ajattelun valloilleen toteamalla: "Liian kallis, minulla ei ole tähän varaa"..?

Tiedän kyllä, millaista on empiä, sillä olen itsekin ollut tällaisen päätöksen edessä. Olen parikin kertaa ollut ostamassa +/- 2000 euron kurssia, vaikka minulla ei sillä hetkellä ole ollut niitä rahoja ja olen pelännyt sitä, mistä saan rahat kuukausittaisiin maksueriin?

Olen kuitenkin halunnut nähdä ratkaisuja ja luottanut siihen, että raha tulee ja aina se on tullut! <3

Oletko valmis luottamaan?

Kurssilta saamasi tiedon arvo on siis tuhansia euroja ja saat kaupan päälle 242 € arvoiset bonusmateriaalit. Varakas minä verkkokurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, josta voit lukea tarkemmin sivun alaosasta.

Kertamaksu 237 €

Maksat kurssin kerralla. Maksu tapahtuu luottokortilla tai verkkomaksamiseen soveltuvalla pankkikortilla.

Maksan kurssin kerralla

Maksu viidessä erässä
5 x 49,80€ (yht. 249€)

Maksat kurssin viidessä erässä. Veloitukset tapahtuvat maksukortilta automaattisesti kuukauden välein.

Maksan viidessä erässä

Saat nämä 242 € arvoiset bonukset, kun liityt kurssille:

Bonus 1

Varakas minä ryhmä Facebookissa
(arvo 97€ / vuosi)

Liittymällä mukaan Varakas minä verkkokurssille, pääset myös osallistujille tarkoitettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä, pohtia, iloita ja juhlia! Saat siis KULLANARVOISTA vertaistukea matkallasi kohti vaurautta! Siellä on jo kymmeniä naisia, jotka kaikki kulkevat kohti sitä hetkeä, kun voivat sanoa olevansa Varakas minä. <3 

Bonus 2

Mahdollisuuksien matka
(arvo 49€)

Mahdollisuuksien matka perustuu Goal Mapping menetelmään, joka on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman ja auttaa myös sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. 
Kun kerran opit menetelmän, voit hyödyntää sitä millä tahansa elämäsi osa-alueella aina uudestaan ja uudestaan! Mahdollisuuksien matkalla teet tavoitteistasi totta! <3

Bonus 3

Vaurausviisaudet
(arvo 29€)

Vaurausviisaudet auttavat sinua huomaamaan hyvin selkeästi eron varakkaan ja köyhän ajattelun välillä. Mikä on sinun lähtökohtasi, kuinka monta varakasta ajatusta omaat? Missä taas on parannettavaa? Vaurausviisaudet helpottavat pääsemistäsi oikeaan mindsettiin ja opettavat sinua ajattelemaan varakkaasti!

Bonus 4

Menesty tekemällä sitä, mitä rakastat - pikavinkit (arvo 29€)

Etsitkö vielä omaa juttuasi? Mikä olisi sinun bisnesideasi? Onko sinulla jokin intohimo, mistä haluat luoda liiketoiminnan itsellesi? Pikavinkit auttavat sinua hahmottamaan tilannettasi ja toisaalta ottamaan ne ensimmäiset askeleet kohti omaa unelmatilannettasi!

Bonus 5

Tulevaisuuden visualisointi-äänite
(arvo 19€)

Tiedätkö millainen on unelmien päiväsi? Oletko koskaan edes ajatellut? Mitä teet, kun aikaa ja rahaa on määrättömäsi käytössäsi? Tämä äänite luo sinulle täydellisen tilaisuuden nähdä tulevaisuuteen!

Bonus 6

Opas elämäntapamuutokseen ja pysyvään painonhallintaan
(arvo 19€)

Rahan lisäksi terveys on erittäin tärkeä osa elämääsi. Oletko miettinyt omien elämäntapojesi päivittämistä terveellisemmiksi? Tästä oppaasta saat ideoita siihen, mistä lähteä liikkeelle.

Voit luottaa Varakas minä verkkokurssin sisältöön, sillä saat 100% tyytyväisyystakuun!

Kun päätät lähteä mukaan Varakas minä verkkokurssille, saat 14 vuorokauden, eli kahden viikon 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun! 

Pääset siis rauhassa tutustumaan moduleihin 1-3 sekä fiilistelemään onko tyylini puhua asioista sinulle sopiva? Jo näissä moduleissa on todella paljon sinulle hyödyllistä asiaa ja pääset varmasti jyvälle siitä, onko Varakas minä -verkkokurssi sinun juttusi vai ei? Loput modulit ja bonukset saat käyttöösi, kun on kulunut 15 vrk kurssin aloittamisesta.

Jos et koe, että kurssista on sinulle hyötyä, voit peruuttaa oston lähettämällä minulle sähköpostia 14 vuorokauden sisällä ostopäivästä. Myöhässä tulleita reklamaatioita ei hyvitetä.

Kyllä, olen valmis loistamaan! <3