Emotion code - kun haluat vapautua tunnelukoistasi!

Emotion code on menetelmä, jolla voidaan vapauttaa kehoon jumiin jääneitä tunnelukkoja helposti ja nopeasti.

Kun kehoon jumittuneet tunteet vapautetaan, keholle annetaan mahdollisuus korjata itseään, jolloin fyysiset ja emotionaaliset vaikeudet poistuvat joko kokonaan tai ovat ainakin helpommin hallittavissa. <3

Haluan varata hoidon heti!

Emotion coden avulla löysin sisältäni aivan uudenlaisen luottamuksen tunteen! <3


"Tutustuin Emotion code menetelmään alkukeväästä 2023. Ystäväni oli käynyt tällaisessa hoidossa ja halusin ehdottomasti kokeilla itsekin!

Tuntui aivan uskomattomalta, miten tarkasti tällä menetelmällä pystyttiin kartoittamaan elämäni tapahtumia ja niistä kehooni syntyneitä tunnelukkoja! Ja miten ihanalta se tuntuikaan, kun ne vapautuivat kehostani pois. <3

Kyselin menetelmästä hoidon tekijältä tarkemmin ja pian löysinkin itseni Emotion code koulutuksesta, jonka läpäistyäni valmistuin syyskuussa 2023 Emotion code practitioneriksi.

Olen vapauttanut itseltäni ja asiakkailtani (niin aikuisilta, lapsilta kuin eläimiltäkin) yhteensä jo tuhansia tunnelukkoja. Tämän myötä ärsyynnyn / triggeröidyn enää aniharvoin ja sisälleni on syntynyt aivan uudenlainen luottamuksen ja varmuuden tunne. <3"

Mistä on kyse?

      

Kuuntele alla olevalta videolta, mistä
Emotion codessa oikein on kyse?

 

      

Varaa Emotion code hoito tästä


Ensimmäinen hoito tehdään kolmen vuorokauden sisällä varauksen (ja maksun) kirjautumisesta järjestelmään ja hoidon jälkeen saat sähköpostiisi tiedon löytyneistä ja vapautetuista tunnelukoista. Jos varasit kolmen hoidon sarjan, saat viestissä tiedon myös seuraavan hoitokerran ajankohdasta.

Muista myös maksaa hoito / hoidot tämän lomakkeen alapuolelta löytyvien kuvakkeiden kautta (vain maksetut hoidot tehdään).

Jos esitit kysymyksen, vastaan 1-3 vuorokauden kuluessa.

Maksa varattu hoito / hoidot tästä:

1x Emotion code hoito

Vapaudu tunnelukoistasi helposti Emotion codella! <3 Saat kevyemmän ja vapautuneemman olon; sinun on helpompi olla itsesi kanssa. <3

1x Emotion code hoito 45,00 €

3x Emotion code hoito

Vapaudu tunnelukoistasi helposti Emotion codella! <3 Saat kevyemmän ja vapautuneemman olon; sinun on helpompi olla itsesi kanssa. <3

3x Emotion code hoito 120,00 €
Lahjakortin Emotion code hoitoon pääset ostamaan verkkokaupasta. (Lahjakortit löytyvät ihan sivun alaosasta.)
Haluatko itse mukaan?

Kun haluat olla itse mukana hoidon aikana videoyhteydellä, varaa aika tästä

Varaa live-hoitoaika varauskalenterista

HUOM! Pidän maksimissaan yhden livehoitopäivän kuukaudessa. Yllä olevan painikkeen kautta pääset varauskalenteriin, josta löydät tulevat livehoitopäivät. Pääset katsomaan tulevien kuukausien hoitopäiviä klikkaamalla kuukauden nimen vieressä olevaa nuolta.

Syvennä tietouttasi!
Emotion code practitioner - Anu Kankarjärvi

Katso pitämäni Emotion code webinaarin tallenne YouTube-kanavaltani

Emotion code webinaariin tästä >>