Keräsin tähän alle asiakkailta saamaani palautetta:

Tuplasin kuukausituloni!

"Kurssilla on selkeät videot. Asiat on esitetty helposti, ymmärrettävästi ja niin, että tulee jotenkin olo, että näinhän tämä tosiaan on, miksi en ole aiemmin tajunnut.

Uskomattomia asioita on "vain tapahtunut"! Suurimpana se, että tuplasin kuukausituloni! Siis ihan palkkatulot, kuukausipalkan. Minulle tarjottiin työpaikkaa, jollaista en olisi ikinä rohjennut hakea itse, mutta koska minut pyydettiin kyseiseen tehtävään, halusin ottaa selvää onko minusta siihen. Ja todellakin on!

Olin haaveillut jo kauan työstä, jota voisin tehdä myös etänä ja jossa voisin itse määrätä työpäivieni kulun. Nyt olen siinä asemassa, että voin pitää etäpäivän, jos siltä tuntuu tai käydä kesken päivän asioilla tai käyttää lasta lääkärissä jne. Koska aloin ajattelemaan isommin. Koska tämä kurssi ♥️ KIITOS!

Ajattelussani on tapahtunut suuri muutos. Uskon elämään ja itseeni. Kaikki on mahdollista myös minulle. Vietän aikaa voittajien seurassa, en häviäjien."

Osallistuja
Työntekijä

Nykyään valitsen sen, minkä haluan, enkä häveten halvinta

"VaRakas minä verkkokurssi sai kyllä ajatukseni muuttumaan monessakin asiassa. Ennen katsoin hintalappua ja kauhistelin, että en kait minä tuota raski ostaa! Oliko joku halvempi?

Nyt valikoin sen, minkä haluan, hinnan voin kyllä katsoa, mutta ei se enää vaikuta päätökseen. Ihan huikea tunne, kun saan oikeasti sen, minkä HALUAN, enkä vaan häveten halvinta.

Perheeni on kohtuu iso ja kauppalaskut sen mukaisia. Oon jo pitemmän aikaa sanonut loppusummaksi kuultuani "kiitos". Tiiän, että taas perheeni syö hyvin seuraavan viikon ajan.

Kiittämisen opin kurssilta, kiitos sähkö, kiitos vesi, kiitos kauppa jne.

Oon yrittäjä ja tämmöisenä aikana ei toimeentulo ole oikein itsestäänselvyys. Kurssin avulla sain myös luottoa siihen, että omalla asenteella saa rahan tulemaan tykö. 

Esimerkiksi jouluaaton aattona olin työpaikallani paketoimassa lasteni joululahjoja. Valot päällä ja ovet auki, niin kuin tapaan asiakastakin odotella. Silloin odotin yhtä asiakasta hakemaan huulirasvaa hyllystäni, mutta ovesta tulikin kaksi lahjakortin ostajaa ja jättivät mukavan summan ihan yllättäen! 

Silloinkin mietin Anua, että tämä on juuri sitä, mistä kurssilla opetettiin."

Maria U.
Yrittäjä

Lue Marian koko tarina tästä.

Myyntini on kasvanut kuukausi kuukaudelta!

"Valmennus oli kaikin puolin täysi 10! Modulien aiheet ja tehtävät ovat todella mielenkiintoisia ja esimerkit hyvin ymmärrettäviä. Anua on helppo ja mukava kuunnella.

Uskomukseni rahasta ovat muuttuneet. Luotan rahantuloon ja taitooni käyttää sitä oikein. Kuukausi kuukaudelta myös myyntini on kasvanut. Olen nostanut ensimmäisen kunnollisen palkan työstäni yrittäjänä.

Kiitollisuus kaikesta on kasvanut TODELLA paljon. Onnellisuuden ymmärtäminen uudella taianomaisella tavalla. Valmennus on rohkaissut kaikilla elämän osa-alueilla muutoksiin, joita en olisi tehnyt / saavuttanut ilman tätä valmennusta."

Johanna P.
Sivutoiminen yrittäjä

Noin 3 kk VaRakas minä valmennuksen loppumisen jälkeen Johanna laittoi mulle tällaisen viestin: "Tammikuussa asettamani myyntitavoitteet tälle vuodelle (joita en silloin todella uskaltanut uskoa mahdolliseksi) on nyt kahtena kuukautena ylittyneet!!! Tammi- heinäkuun myynti vastaa koko viime vuoden myyntiä. Aivan mahtavaa!!!!"

Maksan itselleni isompaa palkkaa ja olen alkanut sijoittamaan!

"Selkeät ja hienosti etenevät modulit, joita kävin läpi omaan tahtiini; osan kuuntelin montakin kertaa - tykkäsin tosi paljon! Suhtaudun rahaan nyt selkeästi eri tavalla kuin aikaisemmin. Maksan itselleni nyt isompaa palkkaa ja olen alkanut sijoittamaan.

Rahaa on käytössäni enemmän kuin ennen; olen tehnyt kotiini upean pihan ja maksanut sen kokonaan. Olen muutenkin päivittänyt kotiani, yritystäni, vaatteitani sekä ajattelua asiassa.

Olen todella tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseeni. Olen saanut rohkeutta ja selkeyttä. Olen tehnyt hyviä tavoitteita ja saavuttanut niistä jokaikisen, minulle tuli paljon enemmän rahaakin kuin mitä tavoitteeni oli! Olen todella onnellinen, että lähdin mukaan!

Tämä on minusta todella hienosti tehty tuote ja siitä olisi apua ihan jokaiselle!"

Kati K.
Yrittäjä

Maksan laskut hymy huulilla!

"Kokonaisuus on kaiken kaikkiaan hyvä. EFT-naputtelu auttoi moneen asiaan, sain purettua entisen elämäni aggressioita. Kirjallinen materiaali oli selkeää.

Nykyään kiitän rahaa ja uskon, että sitä tulee lisää. En panikoi tulevia laskuja etukäteen; tänäänkin maksoin ison kasan laskuja, joka aikaisemmin olisi kuristanut kurkkua, mutta nyt laitoin pankkiohjelman kiinni hymy huulilla! Olen aloittanut sijoittamisen kahdessakin eri paikassa.

Minulle valmennus on ollut kokonainen ihmisen eheyttämispaketti! Miten ajatella itsestä, miten olla kiitollinen tästä elämästä. Elän omannäköistäni elämää, omilla ehdoillani. Olen myös karsinut väsyttäviä, kiristäviä ja huonoja ihmissuhteita elämästäni. Suosittelen valmennusta ehdottomasti myös muille!
"

Osallistuja
Yrittäjä

Tienaan reilusti enemmän rahaa kuukaudessa! 

"Valmennus oli hyvin ammattitaitoisesti suunniteltu ja toteutettu. Siitä välittyi, että valmennuksen todellinen tarkoitus ja tavoite on antaa osallistujille työkaluja rahamielen kehittämiseen. Sain kokea olevani tärkeä osallistuessani valmennukseen.

Rahamieleni muuttui paremmaksi ja jatkaa kehityskulkuaan. Olen oppinut ymmärtämään, että voin säästää ja vaurastua, vaikka minulla olisi myös velkaa. Olen myös tarkempi, mihin ja miten rahojani käytän. Nyt uskon, että voin vaurastua ja minulla on siihen myös keinoja.

Tienaan jo nyt reilusti enemmän rahaa kuukaudessa, kuin ennen valmennusta! Lisäksi olen tosissani alkanut miettiä, että minäkin voisin olla yrittäjä. Tämä ei ole ollut aikaisemmalle minulle normaali olotila. :D"

Anna-Maria P.
Sivutoiminen yrittäjä

Löin kaupat lukkoon suurimman asiakkaani kanssa! 

"Pakko mainita: Ihmeellisiä asioita on alkanut tapahtumaan. Päätin luottaa suhun ja sanoin itselleni, että "Rahaa tulee aina lisää". Sain maksettua pois ison lainan vaikka tili meni nollille.

Parin tunnin päästä täysin uusi ja tähän mennessä suurin asiakkaani otti yhteyttä puskista, että haluaa ostaa palveluitani, ja kaupat lyötiin lukkoon, tästä iso tili tiedossa.

Rahaa tulee aina lisää 💙"

Usva P.
Yrittäjä

Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja aloittanut sijoittamisen

"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa"

Anu K.
Yrittäjä

En enää pelkää puhua rahasta ja voin viettää melko yltäkylläistä elämää perheeni kanssa

”En pelkää enää puhua rahasta. Olen iloinen ja kiitollinen jokaisesta kolikosta, setelistä ja numerosta nettipankissa, vaikka niitä ei todellakaan ole mitään kuusinumeroisia summia, paitsi velkatilillä! Mutta sekin pienenee ja säästötilien summat kasvaa, ihan kivaa tahtia.

Arvostan kaikkea kivaa ja hienoa, mitä rahalla saa ja voi tehdä, ja ennenkaikkea sitä, että voin viettää melko yltäkylläistä elämää perheeni kanssa.

Puhun mielelläni rahasta ja palkoista ja tuloista muiden kanssa ja yritän istuttaa kiitollisuuden siementä kaikkien keskustelukavereideni mieliin, koska tiedän, että se avaa ovia ihan mihin vaan!

Kun lueskelin ja tein tänään pitkästä aikaa VaRakas minä -kurssin tehtäviä, niin olipa mukava huomata, että niitä tavoitteita on jo saavuttanut ja oikeastaan ihan huomaamatta, kun on keskittynyt kiitollisuuteen ja hyvään, positiiviseen elämään.

Tavoitteet on siis kirjattu ylös ja ihan tietoisesti toki olen niitä päin pyrkinyt, mutta pidemmän ajan tavoitteista on yksi isoimmistakin jo toteutunut, vaikka olin kuvitellut niin ison askeleen sinne noin viiden vuoden päähän.”

Eve R.
Yrittäjä

Opin ajattelemaan rahoistani erilaisesti

"Olen siis niin kiitollinen tuosta VaRakas minä verkkokurssista, etten voi sanoin kuvailla! <3

Minulle on alkanut tapahtumaan mitä uskomattomampia asioita, enkä ole edes vielä tehnyt kaikkia moduleja.

Kurssisi myötä opin ajattelemaan rahoistani erilaisesti ja olen oppinut myös ”pitämään puoliani”. Olen oppinut sanomaan ei. Kiitos siitäkin sinulle!

Olet saanut melkoisesti ajatteluani muuttumaan!

Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos! "

Mari L.
Sivutoiminen yrittäjä

Valmennuksen sisältö vaikuttaa firmaani joka päivä

"Olen joka päivä kiitollinen Anulle tästä VaRakas minä verkkokurssista! Valmennuksen sisältö vaikuttaa konkreettisesti firmaani joka päivä."

Saara T-J.
Yrittäjä, Kangaskauppa Keltainen

Olen tehnyt muutoksia tileilläni ja päässyt rahan keräämisen makuun

"Olen saanut Anulta loistavia vinkkejä ja oppinut paljon itsestäni ja suhtautumisestani rahaan. Olen tehnyt muutoksia tileilläni ja päässyt rahan keräämisen makuun. Tällä hetkellä sijoitan kuukausittain eri rahastoihin, jotka ovat tuoneet jo pikkuisen tuottoakin.

Anun koulutus avaa kalkkeutuneita käsityssolmuja ja antaa ihania ahaa-elämyksiä omien raha-asioiden hoitoon. Suosittelen lämpimästi!"

Soile T.
Yrittäjä, eläkeläinen

Itsetuntoni kasvoi ja ymmärrän ansaitsevani kaiken hyvän

"Tietoa oli paljon, mutta se oli hyvin sisäistettävässä muodossa. Valmennus on vaikuttanut paljon ajatuksia avartavasti, itsetunnon kasvussa ja vanhojen lukkojen avaamisessa. Se oli minusta täydellisen hyvä!

Olen sijoittanut kultaan ja olen oppinut kiittämään jo olevasta, en ajattele laskuista enää negatiivisesti ja ymmärrän myös, että minä ansaitsen kaiken hyvän."

Sirpa L.
Yrittäjä, eläkeläinen

Jokaisen pitäisi oppia nämä asiat! 

"Paljon hyvää ja selkeää materiaalia, selkeät esimerkit auttoivat ymmärtämään asioita. Puhettasi on mukava kuunnella. Huolellisesti tehty, hyvin jäsennelty, laaja ja monipuolinen kokonaisuus. Vaikea keksiä mitään mitä olisin jäänyt kaipaamaan.

Itselleni on tullut lisää rentoutta raha-ajatteluun ja myös ajatus siitä, että sallin itselleni vain asioita, jotka ovat minulle tarpeeksi hyviä. Valmennus toi ryhtiä raha-ajatteluun ja muillekin elämänalueille kuten terveyteen. Seuraan nyt rahatilannettani tarkemmin. Tämä oli loistava kokonaisuus, jokaisen pitäisi saada tietää nämä asiat ja päästä oppimaan näitä!"

Annukka S.
Sivutoiminen yrittäjä

Tilillä on vihdoin rahaa päivittäiseen elämään!

"Ajattelin ennen olevani rutiköyhä ja pihistelin kaikesta, tosin myös olosuhteiden pakosta. Nyt ostan parempaa laatua esim. lahjaksikin, ja arvostan itseäni enemmän.

Ja tilillä on vihdoin rahaa päivittäiseen elämään.

Valmennus muutti asennetta rahaan ja itseeni ja antoi rohkeutta tarttua toimeen, kiitos!"

Osallistuja
Yrittäjä

Rahamieleni on muuttunut ja ajattelen rahasta positiivisemmin

"Minua auttoi eniten vanhojen rahamielen uskomusten muuttaminen. Rahamieleni on muuttunut paljonkin ja ajattelen rahasta positiivisemmin.

Aloitimme säästämään miehen kanssa matkatilille rahaa, että pääsemme koko perheen kanssa ulkomaille. Olen myös pyöritellyt mielessäni ajatusta ihan ikioman yrityksen perustamisesta.

Tykkäsin, kun materiaalit oli pilkottu pieniin ja helposti ymmärrettäviin osiin. Kaikki videot ja materiaalit on huolella tehty ja mietitty. Suosittelen ehdottomasti VaRakas minä valmennusta myös muille!"

Osallistuja
Maaseutuyrittäjä

En ole enää itse rahan esteenä

"Tykkäsin, kun sain suorittaa tehtävät omassa tahdissa. Ymmärrän, että raha on energiaa, joka virtaa, enkä ole enää itse sen esteenä. Luotan nyt siihen, että asiat järjestyvät. Minulla on rahalippaat sekä säästöille että sijoituksille.

Suosittelen valmennusta myös muille!"

Osallistuja
Yrittäjä

Tiedän olevani oikealla tiellä

"Olen unohtanut kiittää siitä henkilökohtaisesta EFT-naputtelu videosta! Se on todella voimakas ja saa aikaan voimakkaita tunteita, samanlaisia mitä hypnoosi!

Kiitos vielä! ❤ Tiedän, että olen oikealla tiellä.

Teen sen naputtelun aina iltaisin, jotta se alitajunta saa hyvät eväät ja ohjeet yötä varten."

Tiiu O.
Sivutoiminen yrittäjä

Kokonaisuus on paljon laajempi kuin odotin

"Kuuntelin juuri modulin raivauksesta ja taas osui ja upposi sekin jakso! Kokonaisuus on paljon laajempi kuin olisin ikinä osannut odottaa ja tulee varmasti uutta intoa kodin siivoukseenkin tämän myötä!"

Maija M.
Yrittäjä, Kaisla

Sain paljon ideoita!

"Olen ollut super tyytyväinen kurssiin! Osa rahajutuista oli tuttua, mutta tuli myös paljon uutta tietoa. Anu kertoo asioista hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi - se on ISO plussa!

Suosittelen kurssia kaikille, myös niille, jotka eivät ole yrittäjiä. Itsekin toimin palkkatyössä ja silti sain paljon ideoita!" 

Maria P.
Työntekijä

Ahaa-elämys: Osaankin vastaanottaa!

"Onpa ilahduttava tuo rahaseuranta Excel ja kaikki arvokirjaukset myös! Ihan tuli sellainen ahaa-elämys siitä, miten paljon jo osaankin vastaanottaa eri muodoissa"

Osallistuja
Opiskelija