Aurinkoinen aamun avaus

Mahtavaa, että olet valmis itsesi ja elämäsi kehittämiseen! <3 Aurinkoinen aamun avaus virittää sinut oikeisiin energioihin ja mielesi oikealle taajuudelle, menestyksen taajuudelle. <3

Tiesithän, että aamurutiinisi määrittää koko päiväsi. Lähtemällä mukaan Aurinkoisiin aamun avauksiin varmistat sen, että aamusi alkavat positiivissa merkeissä. <3

Pääset osallistumaan aamutapaamisiin heti oston jälkeen. HUOM! Oston jälkeen sähköpostiisi tuleva vahvistusviesti sisältää linkin ja salasanan live-tapaamisiin. Viestissä on myös linkki infovideoon, joka tulee olla katsottuna ennen ensimmäistä osallistumiskertaa, jotta tiedät miten aamuissa toimitaan. :)

Aurinkoinen aamun avaus sisältää siis:

 • Tapaamiset verkossa maanantaista torstaihin klo 9.00. Tapaamisen kesto noin 25 minuuttia. (Pidän tapaamiset webinaariohjelmalla, eli sinä vain katsot ja kuuntelet; kukaan ei näe tai kuule sinua. Chatissa voit halutessasi kysyä / kommentoida.)

 • Tallenteen kunkin aamun tapaamisesta. Tallenne on voimassa aina seuraavaan tapaamiseen saakka. Jos siis klo 9.00 on sinulle huono aika, voit tehdä harjoitteet itsellesi sopivalla hetkellä ennen seuraavaa tapaamista.

 • Yhteensä saat siis lähes SEITSEMÄN TUNTIA aikaa itsellesi, kehityksellesi ja elämässä eteenpäin menemisellesi joka kuukausi! <3

 • Mitä teet tapaamisissa:
  • Kuukauden ensimmäisenä maanantaina asetat tavoitteet koko kuukaudelle. Muuten asetat maanantaisin tavoitteet alkavalle viikolle.
  • Tiistaisin olet kiitollinen rahasta, luet kirjaa ja vastaat itseäsi aktivoivaan kysymykseen.
  • Keskiviikkoisin luet kirjaa ja näet merkkejä siitä, että kuljet oikeaa polkua ja kohti haluamiasi asioita.
  • Torstaisin kurkkaat tulevaisuuteesi ja TUNNET sen jo todeksi!
    
 • Lisäksi kuukausittain vaihtuva teema, jota erityisesti vahvistetaan elämässäsi purkamalla kehostasi siihen liittyviä uskomuksia ja tunnetiloja, jotka niin usein ovat menestyksen esteenä (teemoina esim. raha, tavoitteet, odottamattomat ihmeet, kiitollisuus, itsensä hyväksyminen jne).

 • Varaamme aikaa siis myös lukemiselle, eli nyt on aika tarttua itsellesi mieluisaan itsekehitys-kirjaan! <3

 • Lisäksi tarvitset mukaasi muistikirjan ja kynän kirjoitustehtäviä varten.

 • Näissä aamuissa sinä olet pääosassa itsesi kanssa. <3 Eli tämä aamun avaus on sinun hetkesi olla läsnä itsellesi, ajatuksillesi, tavoitteillesi.

Tilaus on jatkuva ja kuukausimaksu veloitetaan maksukortiltasi kerran kuukaudessa, MUTTA saat ilmoituksen maksunvälittäjältä aina kolme päivää ennen uuden maksun veloitusta. Eli mikäli haluat lopettaa aloittamasta aamusi aurinkoisesti ja perua tilauksen, niin laita viimeistään silloin (kolme vuorokautta ennen maksun uudistumista) sähköpostia: info(a)anukankarjarvi.fi.  

Tule mukaan Aurinkoisiin aamun avauksiin, kun haluat:

 • Kehittää itseäsi ja valmistella itsesi tulevaa menestystäsi varten! <3
 • Pitää unelmasi ja tavoitteesi kirkkaana mielessäsi.
 • Lisätä itseymmärrystä ja itsehyväksyntää - vahvistaa sinua.
 • Purkaa ja vapauttaa kehossasi olevia esteitä oman menestyksesi tieltä.
 • Tuntea enemmän kiitollisuutta itsestäsi ja elämästäsi.
 • Luoda voittavat rutiinit ja aloittaa oman menestysmatkasi!
 • Saada asiat rullaamaan elämässäsi enemmän siten kuin sinä haluat.
 • Aloittaa päiväsi positiivisesti, iloisella mielellä!

Ja erityisesti silloin, kun haluat aloittaa aamusi aina oikealla jalalla - aurinkoisesti, omien tavoitteidesi, kiitollisuuden, ihmeiden, rakkauden ja itsekehityksen parissa, valitse Aurinkoinen aamun avaus. <3

Huomioithan, että livetapaamisia ei ole arkipyhinä, eikä heinäkuussa, vaan silloin nautitaan hitaista aamuista jokainen omassa tahdissaan. <3 Heinäkuussa saat kuitenkin maanantaista torstaihin klo 9.00 sähköpostiisi linkin päiväkohtaiseen videoon, jonka mukana voit tehdä Aurinkoisen aamun avauksen itsellesi sopivalla hetkellä. Lue myös tuotteen toimitus- ja peruutusehdot.


Tässä osallistujien, eli aamuilijoiden, palautteita aamuista:

"Aurinkoiset aamut on olleet mun aamujen kohokohta! Erityisesti odotan torstaiaamuja, koska silloin tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista! Kiitos ihana Anu, että loit tämän mahdollisuuden!"
 
***

”Palautteeni on erittäin, erittäin positiivista! Olen todella kiitollinen, että olet aloittanut pitämään näitä aamuja! Kiitollisuuteni on lisääntynyt ja olen saanut toteutettua rästiin jääneitä asioita.

***

"Tänään oli mun eka aamu ja olipas  ihanaa! Pää kihisee uusia ajatuksia!"

***

Olen kokenut onnistumisen tykitystä joka päivä!

***

Manifestointi on alkanut sujumaan!

***

Päivä alkaa aina hyvissä fiiliksissä, kiitollisin mielin. Selkeä ja hyvä kokonaisuus.”

***

”EFT on tuttu juttu, mutta ei ole vain yksin tullut tehtyä, joten ihan mahtavaa tehdä ohjatusti! Se kyllä vaikuttaa, tästä pitää vain jatkaa.”

 

Aurinkoinen aamun avaus vain 19,90 € / kk

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Toimitus- ja tilausehdot

Tiedoksi: Koska kyseessä on kuukausimaksullinen tuote, maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia maksuja varten. Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.