Aurinkoinen aamun avaus

Mahtavaa, että olet valmis itsesi ja elämäsi kehittämiseen! <3 Aurinkoinen aamun avaus virittää sut oikeisiin energioihin ja mielesi oikealle taajuudelle, menestyksen taajuudelle. <3

Tiesithän, että aamurutiinisi määrittää koko päiväsi. Lähtemällä mukaan Aurinkoisiin aamun avauksiin varmistat sen, että aamusi alkavat positiivissa merkeissä. <3

Tilaus aktivoituu heti maksun jälkeen ja saat siis aina maanantaista torstaihin klo 6.00 suoraan sähköpostiisi linkin, josta pääset tekemään aamun avauksen tehtävät itsesi kanssa. 

 

Aurinkoisessa aamun avauksessa siis:

 • Asetat säännöllisesti tavoitteita itsellesi (ja yrityksellesi).

 • Kirjoitat ylös kiitollisuuden aiheitasi, mikä syventää kiitollisuuden tunnetta sisälläsi ja lisää myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

 • Luet valitsemaasi (itsekehitys)kirjaa, jotain mistä sun on tärkeää syventää tietouttasi juuri nyt. (Lainaa mieluinen kirja vaikka kirjastosta!)

 • Vapautat stressiä, pelkoja ja negatiivisia uskomuksia kehostasi EFT:n, eli Emotional Freedom Technique, avulla. Teema vaihtuu kuukausittain ja se voi olla esimerkiksi raha, unelma elämä, oman voiman vahvistaminen, uudelle tasolle siirtyminen, läsnäolo, elämästä nauttiminen jne. Jos EFT ei ole ennestään tuttu juttu, tutustu tästä.

 • Ja aina torstaisin kurkkaat tulevaisuuteesi ja TUNNET sen todeksi jo nyt! <3

 • Saat maanantaista torstaihin klo 6.00 sähköpostiisi linkin, josta pääset aloittamaan aamusi aurinkoisesti juuri itsellesi parhaiten sopivalla hetkellä (tai tekemään harjoitukset vaikka ennen nukkumaanmenoa illalla, pääasia on, että teet ne!). Valmiiksi ohjatun aamun avauksen KESTO on noin 25 minuuttia.

 • Saat yhteensä siis lähes SEITSEMÄN TUNTIA aikaa itsellesi, kehityksellesi ja elämässä eteenpäin menemisellesi JOKA KUUKAUSI! <3

 • Lisäksi tarvitset mukaasi muistikirjan ja kynän kirjoitustehtäviä varten. 

 • Näissä aamun avauksissa SÄ olet pääosassa itsesi kanssa. <3 Eli tämä aamun avaus on sun hetkesi olla läsnä itsellesi, ajatuksillesi, tavoitteillesi.
   

HUOM! Tilaus on jatkuva ja kuukausimaksu veloitetaan maksukortiltasi kerran kuukaudessa, MUTTA saat ilmoituksen maksunvälittäjältä aina kolme päivää ennen uuden maksun veloitusta. Eli mikäli haluat lopettaa aloittamasta aamusi aurinkoisesti ja perua tilauksen, niin laita viimeistään silloin (kolme vuorokautta ennen maksun uudistumista) sähköpostia: info(a)anukankarjarvi.fi.  

Tule mukaan Aurinkoisiin aamun avauksiin, kun haluat:

 • Kehittää itseäsi ja valmistella itsesi tulevaa menestystäsi varten! <3
 • Pitää unelmasi ja tavoitteesi kirkkaana mielessäsi.
 • Lisätä itseymmärrystä ja itsehyväksyntää - vahvistaa sinua.
 • Purkaa ja vapauttaa kehossasi olevia esteitä oman menestyksesi tieltä.
 • Tuntea enemmän kiitollisuutta itsestäsi ja elämästäsi.
 • Luoda voittavat rutiinit ja aloittaa oman menestysmatkasi!
 • Saada asiat rullaamaan elämässäsi enemmän siten kuin sinä haluat.
 • Aloittaa päiväsi positiivisesti, iloisella mielellä!

Ja erityisesti silloin, kun haluat aloittaa aamusi aina oikealla jalalla - aurinkoisesti, omien tavoitteidesi, kiitollisuuden, ihmeiden, rakkauden ja itsekehityksen parissa, valitse Aurinkoinen aamun avaus. <3


Tässä osallistujien, eli aamuilijoiden, palautteita aamuista:

"Aurinkoiset aamut on olleet mun aamujen kohokohta! Erityisesti odotan torstaiaamuja, koska silloin tulee olo, että ihan kaikki on mahdollista! Kiitos ihana Anu, että loit tämän mahdollisuuden!"
 
***

”Palautteeni on erittäin, erittäin positiivista! Olen todella kiitollinen, että olet aloittanut pitämään näitä aamuja! Kiitollisuuteni on lisääntynyt ja olen saanut toteutettua rästiin jääneitä asioita.

***

"Tänään oli mun eka aamu ja olipas  ihanaa! Pää kihisee uusia ajatuksia!"

***

Olen kokenut onnistumisen tykitystä joka päivä!

***

Manifestointi on alkanut sujumaan!

***

Päivä alkaa aina hyvissä fiiliksissä, kiitollisin mielin. Selkeä ja hyvä kokonaisuus.”

***

”EFT on tuttu juttu, mutta ei ole vain yksin tullut tehtyä, joten ihan mahtavaa tehdä ohjatusti! Se kyllä vaikuttaa, tästä pitää vain jatkaa.”

 

Aurinkoinen aamun avaus vain 24,90 € / kk

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Toimitus- ja tilausehdot

Tiedoksi: Koska kyseessä on kuukausimaksullinen tuote, maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia maksuja varten. Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.