Tee oma Goal map -tavoitekarttasi - Mahdollisuuksien matka -workshop

Jo Henry Ford aikoinaan totesi ”Whether you think you can or think you can't, you're right”. Eli, jos uskot, että pystyt tai et pysty, olet aina oikeassa.

Valjasta siis sinäkin oma ajattelusi ja tavoitteesi siten, että saat elämääsi niitä asioita, joita oikeasti haluat! 

Mahdollisuuksien matka -workshop auttaa sinua tekemään juuri tämän. <3

Olipa tilanteesi tällä hetkellä millainen vain, Mahdollisuuksien matka auttaa sinua:

 • selkeyttämään ajatuksiasi 
 • kuuntelemaan sydämesi ääntä
 • selvittämään mitä OIKEASTI elämääsi haluat
 • asettamaan tavoitteet oikealla tavalla ja
 • saavuttamaan asettamasi tavoitteet nopeammin

Mahdollisuuksien matka perustuu Goal Mapping menetelmään, joka on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman saavuttamaan omat tavoitteensa. 

Esimerkiksi asiakkaani ja ystäväni Elina H. osallistui Mahdollisuuksien matkalle toukokuussa 2020 ja teki itselleen, maailmanlaajuisen pandemian jyllätessä, Goal Map -tavoitekartat siitä, että syksyllä 2022 hän reissaa ympäri Eurooppaa. Ja syyskuussa 2022 hän teki juuri niin! <3

Tässä ote Elinan matkablogista:
"En olisi tässä, kirjoittamassa tätä blogipostausta maailmalta, jos en olisi saanut unelmani toteutumisen eteen apua.

Osallistuin toukokuussa 2020 ystäväni, yrittäjä Anu Kankarjärven järjestämään Goal mapping -työpajaan, josta sain keinoja manifestoida ja ottaa askelia kohti unelmaani.

Lisäksi osallistun Anun Aurinkoisiin aamuihin, joissa muun muassa kurkistetaan tulevaisuuteen ja nähdään itsemme toteuttamassa unelmiamme – aivan kuten minäkin olen nähnyt tämän hetken unelmissani!

Anun avulla löysin paitsi mielenhallintakeinoja myös konkreettisia tapoja päästä kohti unelmaani."

Kun kerran opettelet käyttämään menetelmää, voit hyödyntää sitä millä tahansa elämäsi osa-alueella aina uudestaan ja uudestaan!

Halusitpa sitten matkustella, kehittää itseäsi, parisuhdettasi, yritystäsi, pudottaa painoa, lopettaa tupakanpolton, liikkua enemmän tai ylipäätään kokea parempaa elämänhallintaa, niin tälle matkalle kannattaa lähteä! <3

Mahdollisuuksien matkan aikana luot itsellesi vasempaa ja oikeaa aivopuoliskoa tukevat Goal Mapit, tavoitekartat, joihin laitat päällimmäisenä mielessäsi olevat tavoitteesi.

Päätavoitteidesi lisäksi karttoihin tulevat asiat, jotka motivoivat sinua kulkemaan kohti tavoitteitasi, ensimmäiset askeleet, joilla lähdet kulkemaan kohti tavoitteitasi sekä tahot, joilta pyytää matkan varrella tarvittaessa apua.

Nämä kartat aktivoivat molemmat aivopuoliskosi työskentelemään tavoitteesi eteen.

Saat workshopista myös paljon oppia mielesi toiminnasta, uskomuksiesi muokkaamisesta, positiivisen ajattelun merkityksestä ja oikean asenteen luomisesta.

Mahdollisuuksien matkalla opit ymmärtämään myös, miten:

 • suhtautua jatkuvaan muutokseen
 • positiivinen ajattelu vaikuttaa aivotoimintaasi
 • meihin iskostuneita uskomuksia ja toimintamalleja voidaan muuttaa
 • tavoitteen oikealla asettelulla on merkitystä sen saavuttamisessa

Muista myös, että kun opit tämän työkalun periaatteet kerran, voit hyödyntää sitä elämässäsi useita kertoja ja halutessasi luoda omat Goal Mapit vaikka elämäsi kaikille eri osa-alueille!

Mahdollisuuksien matka workshopin Goal Mapeissa yhdistyvät monet tärkeät tavoitteiden saavuttamista edistävät asiat:

 • aarrekartta (kuvat siitä, mitä haluat)
 • visualisointi (kun katsot tavoitekarttojasi, samalla näet itsesi mielessäsi jo tavoitteet saavuttaneena)
 • kiitollisuus (kun tunnet karttoja katsoessasi saavuttaneesi syyt miksi, mitä muuta voit tuntea kuin syvää kiitollisuutta tavoitteiden toteutumisesta)
 • motivointi-työkalu (näet joka päivä, miksi haluat tavoitteet saavuttaa, se auttaa jatkamaan ja jaksamaan eteenpäin)

Hankkimalla Mahdollisuuksien matka -workshopin nyt, saat itsellesi:

 • Lähes neljän tunnin mittaisen Mahdollisuuksien matka -workshop videon, jonka voit katsoa missä ja milloin haluat ja sellaisissa pätkissä kuin itse haluat.

 • Workshopin aikana tutkit myös itseäsi; kuuntelet sydämesi ääntä ja sitä mitä OIKEASTI elämältäsi haluat.

 • Materiaalit workshopissa olevia tehtäviä varten.

 • Karttapohjat omia Goal Map -tavoitekarttojasi varten, jotka valmistuvat siis tämän workshopin aikana.

 • Ikuisesti käytössäsi olevan työkalun, jolla teet tavoitteidesi saavuttamisesta käsin kosketeltavaa ja huomattavasti hauskempaa!

 • Bonuksena saat EFT-naputteluvideon, jolla vapaudut uskomuksista, jotka estävät sinua saamasta elämääsi niitä asioita, joita oikeasti haluat.

 

Mahdollisuuksien matkalle osallistuneista 100% määritti kokonaisarvion workshopista hyväksi tai erinomaiseksi.


Kysymykseen, mikä on parasta Mahdollisuuksien matka -workshopissa, osallistujat ovat vastanneet mm. näin:

 • "Goal Mapin tekemisen oppiminen ja positiivisuus. Oman ajatuksen muutos. Ymmärrys, että voin vaikuttaa omaan elämääni itse."

 • "Koko aihe! En ole ennen tehnyt mitään vastaavaa karttaa. Mielikuvaharjoitteissa yllätyin vähän itsekin siitä, mitä eniten haluan."
   
 • "Uudella tavalla ajattelemaan aloittaminen on mahdollista, vaikkakin vaatii paljon työtä, mutta se hyöty, mihin se johtaa, on sen arvoista."

 • "Niin paljon uusia ajatuksia herättävä workshop - paljon mielenkiintoista asiaa alusta loppuun. Tästä sai hurjan paljon voimaa jatkaa eteenpäin ja taitoa asettaa purjeet niin, että päästään kohti niitä majakoita. :) "

 • "Goal Mapping –workshop oli hyvä, siihen todella kannatti osallistua. Itse tiesin suurimman osan asioista etukäteen, mutta harjoitukset olivat uutta ja avasivat silmiäni oikein konkreettisesti, jotta nyt tiedän mikä itselleni on kaikkein tärkeintä."

 • "Omien ajatusten viriäminen ja omien tavoitteiden hahmottuminen"

 • "Positiivisen mielen luominen."

Aloita sinäkin siis matka kohti itsesi näköistä elämää NYT! <3

Oppaanasi Mahdollisuuksien matkalla toimin minä, Anu Kankarjärvi. Olen kouluttautunut sertifioiduksi Goal Mapping Practitioneriksi vuonna 2014.

Olen itse toteuttanut näiden tavoitekarttojen avulla sellaisiakin tavoitteita, joiden en kartan tekohetkellä edes uskonut olevan mahdollista toteutua!

Tässä menetelmässä siis todellakin on taikaa! <3

Tee oma Goal map: Mahdollisuuksien matka -workshop 69€

Palvelu- ja toimitusehdot

Tiedoksi: Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksutietojasi ei tallenneta mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.