"Tuplasin kuukausituloni!" - Osallistujan VaRakas minä palaute

 

Sain hiljan VaRakas minä verkkokurssin osallistujalta palautetta, joka toi ilon kyyneleet silmiini, koska olin niin onnellinen hänen puolestaan! <3

 

Tämä osallistuja lähti mukaan kurssille ensimmäisten osallistujien joukossa lokakuussa 2020. Voit lukea alta hänen vastaukset palautelomakkeen kysymyksiin:

 

Mistä tykkäsit eniten VaRakas minä verkkokurssilla? Mitkä osiot / asiat olivat tärkeintä tietoa juuri sinun rahamielellesi? (mainitse ainakin kolme)

Selkeät videot. Asiat esitetty helposti, ymmärrettävästi ja niin, että tulee jotenkin olo, että näinhän tämä tosiaan on, miksi en ole aiemmin tajunnut. Kolme tärkeintä asiaa olivat: Rahauskomukset ja niiden purku, EFT työskentely, Rahatilit.

 

Jäitkö kaipaamaan jotain? Missä on kehittämisen varaa?

Ei tule mitään mieleen.

 

Millaisia muutoksia rahamielessäsi, eli suhtautumisessasi rahaan, on tapahtunut verkkokurssin ansiosta ja miten kuvailisit raha-ajattelussasi tapahtunutta muutosta, jos vertaat sitä ennen ja jälkeen VaRakas minä verkkokurssin?

Uskomattomia asioita on "vain tapahtunut" ? Suurimpana se, että tuplasin kuukausituloni! Siis ihan palkkatulot, kuukausipalkan. Minulle tarjottiin työpaikkaa, jollaista en olisi ikinä rohjennut hakea itse, mutta koska minut pyydettiin kyseiseen tehtävään, halusin ottaa selvää onko minusta siihen. Ja todellakin on! Olin haaveillut jo kauan työstä, jota voisin tehdä myös etänä ja jossa voisin itse määrätä työpäivieni kulun. Nyt olen siinä asemassa, että voin pitää etäpäivän, jos siltä tuntuu tai käydä kesken päivän asioilla tai käyttää lasta lääkärissä jne. Koska aloin ajattelemaan isommin. Koska tämä kurssi ♥️ KIITOS!

 

Kerro yksi (tai halutessasi useampi) konkreettinen muutos, joka rahatilanteessasi on muuttunut verkkokurssin myötä?

Katso edellinen vastaus. Ajattelussani on tapahtunut suuri muutos. Uskon elämään ja itseeni. Kaikki on mahdollista myös minulle. Vietän aikaa voittajien seurassa, en häviäjien.

 

Miten verkkokurssi vaikutti elämääsi kokonaisuudessaan? Muuttuiko jokin muu kuin raha-ajattelu / rahatilanne? Antoiko verkkokurssi rohkaisua muutoksen tekemiseen?

Kts kaksi edellistä vastausta

 

Kokonaisarvosana VaRakas minä verkkokurssille?

5 = Erinomainen

 

Haluatko perustella antamaasi arvosanaa jotenkin? (Laita viiva, jollet halua)

Niin suuresti muutti minun elämäni!

 

Suositteletko VaRakas minä verkkokurssia muille?

Kyllä, ehdottomasti!

 

En ihan tarkkaan tiedä, missä vaiheessa tämä palkan tuplaantuminen on tapahtunut, mutta jos sinä aloittaisit VaRakas minä verkkokurssilla nyt ja vajaan kahden vuoden päästä kuukausipalkkasi olisi tuplaantunut, olisitko tyytyväinen?

 

Suuri kiitos vielä palautteen antajalle tästä palautteesta ja siitä, että hän on työstänyt rahamieltään ja tehnyt tämän matkan! <3

 

Sanon aina, että tämä rahamielen muokkausmatka on maraton, ei mikään sprintti, joten suosittelen aloittamaan oman matkasi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. <3

 

VaRakkain terveisin,

Anu Kankarjärvi

 

 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.