Pakko kertoa tämä: näin vahva mielesi on!

 

Poikani lähti yksin lenkille ja sen jälkeen uimaan. Jossain vaiheessa havahduin, että aika on jo rientänyt ja aloin miettimään, missä hän viipyy?


Mieleeni tuli, että mitä jos hän on mennyt myös uintilenkille, kuten kävi kaverinsa kanssa jokin aika sitten - mutta nyt hän oli yksin..


Seuraava ajatus oli tietysti, että mitä jos on tullut kramppi tai muuta ja jotain onkin sattunut..


Koska oli rakkaasta lapsestani kyse, en vain päässyt tuosta ajatuksesta yli. Tai mietin oliko jokin syy, miksi ajatus tuli mieleeni? Pitikö siihen reagoida?


Olin joka tapauksessa ajatellut itsekin mennä uimaan, niin päätinkin lähteä saman tien tarkistamaan tilanteen, ihan vain oman mielenrauhani vuoksi.


Lähdin liikkeelle pyörällä, koska poikakin oli pyörällä liikkeellä. Mielessäni visioin, miten poika polkee minua vastaan ja huoleni paljastuu turhaksi.


Toinen visio, mikä piipahti mielessäni oli, että päästyäni perille uimapaikalla on paloauto ja sukellusmiehet..


Mutta sitten sain vielä kolmannenkin vision, että poika on törmännyt uimapaikalla kavereihin ja jäänyt viettämään aikaa heidän kanssa.


Mieleni siis vaelsi hyvistä ajatuksista hyvin huonoihin..


Matkalla ehdin ajatella myös sitä, miten tiedän tämän olevan vain mieleni temppuja.


Nimittäin vuosia sitten olin Anders Haglundin luennolla, jossa hän kertoi mm. asiakkaastaan, teini-ikäisestä lapsesta, joka useimmiten suihkussa käydessään sai mieleensä ajatuksen, että jos hän sulkee suihkun, hänen perheensä kuolee.


Tämähän oli täysin absurdi ajatus, että suihkuhanaa kääntämällä joku voisi kuolla, mutta sillä hetkellä se ajatus oli tälle teinille erittäin todellinen.


Voit vain kuvitella, miten ahdistavaa tämä on sille teinille ollut! Hän olikin kuulemma monet kerrat jopa viillellyt itseään suihkussa niin, että kylpyhuone on ollut ihan verinen..


Lopulta hänen äitinsä otti siis Andersiin yhteyttä ja pelkän yhden puhelun aikana tilanne muuttui paremmaksi!


Anders nimittäin oli kertonut tälle teinille, että useimmilla meistä ihmisistä tulee aina välillä, mitä hirveämpiä ajatuksia mieleen, mutta että ne ovat VAIN ajatuksia, eivät todellisuutta.


Hän myös vakuutti, että teini voisi turvallisin mielin sulkea suihkun hanan, eikä mitään pahaa tapahtuisi teinin perheelle.


Seuraavalla kerralla teinin mennessä suihkuun hän oli muistanut Andersin sanat ja vain sulkenut hanan. Eikä mitään pahaa ollut tapahtunut!


Eli siis varsin hyvin tiesin, että tämä on vain mieleni temppuja, mutta koska olen pyrkinyt opettelemaan myös enemmän intuitioni kuuntelemista, niin oli pakko mielenrauhani vuoksi tarkistaa tilanne.


Jälkikäteen tuli myös mieleen, että ehkä tämä saattoi olla myös alitajuntani keino saada minut ulos, liikkeelle ja uimaan? :D


Joka tapauksessa loppu hyvin, kaikki hyvin: poikani löytyi uimapaikalta kavereidensa kanssa, minä sain hyvän pyörälenkin, pääsin istuskelemaan auringonpaisteessa kalliolla ajatusteni kanssa ja teinpähän vielä uintilenkinkin!


Myönnän, että olen ollut huono ottamaan itselleni omaa aikaa, niin tässä tuli sekin toteutettua sitten. :)


Tämän kirjoituksen tarkoituksena on siis saada sinut ymmärtämään, miten voimakas mielesi on! <3


Täytyy vielä lopuksi myöntää, että kun lopulta pääsin uimapaikalle ja näin poikani kavereidensa kanssa, turvassa, niin helpotuksen kyynel tuli silmääni.. Niin vahvasti siis elin siinä huolen tunteessa, vaikka osasinkin rauhoitella itseäni ja visioida myös hyviä lopputuloksia.


Etenkin kun on rakkaasta ihmisestä kyse, huoli voi helposti saada turhan suuret mittasuhteet.. Mutta silloin on hyvä muistaa, että ajatukset ovat vain ajatuksia ja ymmärtää se, että niitä voi käyttää niin hyvään kuin pahaankin.


Jos jatkuvasti ajattelet negatiivisia ajatuksia, niin sellaista elämäsi sitten on; näet kaikkialla huolta ja murhetta, jopa vaaroja.


On siis tärkeää oppia myös rauhoittelemaan itseään, oppia pääsemään niistä negatiivisista ajatuksista pois. Peloista pois. <3


Tätä me harjoitellaan myös VaRakas minä verkkokurssin Rahapelot ja niiden purkaminen modulissa, joka on vain heinäkuun 2022 ajan saatavilla yksittäisenä, irrallisena osiona. Sen jälkeen se sulautuu pysyvästi verkkokurssin osaksi, eikä siinä olevia tietoja saa itselleen ilman, että ostaa koko kurssin.

Tuli vielä muuten mieleen yksi valmennettavani, jolla oli ollut hetkellinen pelottava tilanne elämässään. Vaikka ympärillä oli ollut se pelottava tilanne, hän oli hienosti osannut rauhoittaa itsensä ja sulkea sen pelottavan tilanteen (jolle hän ei kuitenkaan olisi voinut mitään) pois ja keskittynyt mielessään omiin voimasanoihinsa: ilo, onni, tasapaino ja vauraus. <3

Ja lopulta kaikki olikin mennyt hyvin. <3 Niin kuin tulee menemään myös sinulla! <3

VaRakkain terkuin,

 

 

 

 

 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.