VaRakas minä verkkokurssi (6 erää)

Ihanaa ja oletpa rohkea, kun olet valmis muuttamaan rahamieltäsi ja rahatilannettasi positiivisemmiksi! <3

On aika lopettaa kädestä suuhun eläminen sekä jatkuvat haasteet rahan kanssa ja oppia hallitsemaan omat raha-ajatuksesi ja rahamielesi sekä kääntämään taloutesi pysyvästi plussalle!

On aika alkaa elämään enemmän sinun itsesi näköistä elämää - sellaista elämää kuin oikeasti syvällä sisimmässäsi haluatkin elää! <3

Vahvistat rekisteröitymisesi Varakas minä verkkokurssille ja maksun kuudessa erässä (6 x 55,50€ = 333€) syöttämällä yhteystietosi ja maksukorttisi tiedot oheiseen maksukenttään. Järjestelmä veloittaa maksun kortiltasi automaattisesti kuukauden välein.

Luo itsellesi myös salasana ja pistä se muistiin. Pääset kirjautumaan kurssialustalle sähköpostiosoitteella ja salasanallasi.

Haluatko mieluummin maksaa kerralla, klikkaa silloin tästä.

LIITTYMÄLLÄ MUKAAN KYMMENIEN NAISTEN JOUKKOON, SAAT KAIKEN TÄMÄN:

 • 6 + 1 modulia TÄYNNÄ tietoa, jotka auttavat sinua (ja yritystäsi) nousemaan uudelle taloudelliselle tasolle! 
 • Näistä 6 + 1 modulista pääset katsomaan yhteensä 35 videota (ja mp3-äänitettä), jotka ovat 3 - 33 minuutin mittaisia.
 • Saat myös 11 EFT-naputteluvideota, joiden avulla purat rahaan liittyviä uskomuksiasi ja pelkojasi.
 • Eli saat huikean määrän tietoa sopivan mittaisiin videoihin (ja äänitteisiin) valmiiksi pureksittuna!
 • Lisäksi saat peräti 98 sivuisen tehtäväkirjan, joka auttaa sinua rahamielesi ja rahauskomustesi muutoksessa. <3

 • BONUKSENA SAAT:
  • Tavoitteen asettamista helpottavan yllätys-työkalun (arvo 59€)
  • Yksityisryhmän vertaistuen Facebookissa (arvo 97€/vuosi)
  • Vaurausviisaudet, joilla testaat onko ajattelusi köyhää vai varakasta (arvo 29€)
  • Rakastan itseäni EFT-naputteluvideon (arvo 29€) 
  • Yhteensä siis 214€ arvosta bonuksia! <3

 • VaRakas minä verkkokurssilla tulet löytämään askeleet ja ratkaisut, jotka johdattavat sinut hetkeen, kun voit sanoa olevasi VaRakas minä!

Ja lisäksi saat vielä 100% tyytyväisyystakuun! Varakas minä verkkokurssilla on 14 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu!

Tutustu aiempien osallistujien palautteisiin tästä.

Palautetta kurssin sisällöstä:

Kurssi sai kyllä ajatukseni muuttumaan monessakin asiassa. Ennen katsoin hintalappua ja kauhistelin, että en kait minä tuota raski ostaa! Olisiko joku halvempi? Nyt valikoin sen, minkä haluan, hinnan voin kyllä katsoa, mutta se ei enää vaikuta päätökseen. On ihan huikea tunne, kun saan oikeasti sen, minkä HALUAN, enkä vain häveten halvinta! Olen yrittäjä ja tällaisena aikana toimeentulo ei oikein ole itsestäänselvyys. Kurssin avulla sain luottoa myös siihen, että omalla asenteella saa rahan tulemaan luokse. Esimerkiksi jouluaatonaattona olin työpaikallani paketoimassa lasteni joululahjoja. Valot päällä ja ovet auki, niin kuin tapaan asiakastakin odotella. Ovesta tulikin kaksi lahjakortin ostajaa ja jättivät mukavan summan ihan yllättäen! Silloinkin mietin Anua, että tämä on juuri sitä, mitä kurssilla opetettiin.

Maria U

Olen siis niin kiitollinen tuosta VaRakas minä verkkokurssista, etten voi sanoin kuvailla! Minulle on alkanut tapahtumaan mitä uskomattomampia asioita, enkä ole edes vielä tehnyt kaikkia moduleja.

Mari L

Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa..

Anu K

Olen saanut Anulta loistavia vinkkejä ja oppinut paljon itsestäni ja suhtautumisestani rahaan. Olen tehnyt muutoksia tileilläni ja päässyt säästämisen makuun. Anun koulutus avaa kalkkeutuneita käsityssolmuja ja antaa ihania ahaa-elämyksiä omien raha-asioiden hoitoon. Suosittelen lämpimästi!

Soile T

Olen joka päivä kiitollinen Anulle tästä VaRakas minä verkkokurssista! Valmennuksen sisältö vaikuttaa konkreettisesti firmaani joka päivä.

Saara T

VaRakas minä verkkokurssi, maksu erissä 6x 55,50€ (yht. 333€)

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Palvelu- ja toimitusehdot

Tiedoksi: Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksutietosi tallennetaan, kunnes jokainen maksuerä on maksettu. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään