Muistuta itseäsi: minä riitän! <3

 

Onko riittämättömyyden tunne tuttu kaveri sulle? Menneiltä vuosilta se on ainakin varsin tuttu kaveri itselleni..

 

Joskus nuorena haaveilin työstä, johon voisin vain ”jämähtää”. Tiedät varmasti ne tapaukset, kun joku kertoo, että ”Tulin tänne vain kesätöihin ja tässä olen edelleen 20 vuotta myöhemmin.” Tätä halusin itsellenikin.

 

Kai siinä oli sellainen ajatus takana, että se olisi sitten paikkani, tietäisin mitä tehdä joka päivä ja kun työpäivä olisi ohi, se myös olisi ohi.

 

Nimittäin etenkin opiskellessa haaveilin tuosta ”se myös olisi ohi” aivan erityisesti!

 

Opiskellessahan sitä ollaan ensin päivä koulussa ja sitten illalla tehdään läksyjä ja edistetään meneillään olevia projekteja jne. Ainakin niin minä tein, koska olin se tunnollinen opiskelija, joka hoitaa velvollisuudet ensin.

 

Nyt jos sä olet työelämässä, niin todennäköisesti sun työpäiväsi loppuukin sillä hetkellä, kun suljet työpaikkasi oven työpäivän jälkeen. Näin ainakin toivon. <3

 

Mutta jos olet yrittäjä ja vielä innovatiivinen / luova yrittäjä, niin sehän voi olla vähän haasteellista asettaa työpäivälleen alku- ja päätöspistettä, kun pursuat ideoita ja keksit aina jotain tekemistä. :)

 

Tai sulla on päätyösi ohella sivubisnes, jota haluat intohimoisesti edistää työpäiväsi jälkeen, silloin vuorokauden tunnit käyvät äkkiä vähiin..

 

Ja vaikka tekeminen olisi mukavaa ja mielekästä, niin liika on liikaa..

 

Jos todo-listan pituus hipoo jatkuvasti lelulehden löytäneen lapsen joululahjalistan pituutta, niin vähemmästäkin sitä voi alkaa ajattelemaan, että mikään ei riitä. Tunnit ei riitä.. Minä en riitä..

 

Aina tulee uusia sähköposteja lähetettäväksi, uusia asioita selvitettäväksi, blogitekstejä kirjoitettavaksi, kotisivuja muokattavaksi, kuitteja järjestettäväksi - aina tulee jotain, joka vaatii huomiotasi.

 

Silloin on hyvä ottaa aikalisä, pysähtyä hetkeksi ja sanoa itsellesi: ”Minä riitän”. <3

 

Laita kädet sydämellesi ja hengitä syvään. Tunnustele, missä se riittämättömyyden tunne kehossasi asustelee? (Itselläni se lymyää jossain vatsan seutuvilla.)

 

Hengitä syvään ja uloshengityksen aikana kuvittele, miten puhallat sen riittämättömyyden tunteen ulos kehostasi ja miten sisäänhengityksen aikana vedät itseesi riittävyyden tunnetta ja itsehyväksynnän tunnetta. <3

 

Toista mielessäsi tai ääneen: minä riitän. Minä riitän.

 

Nimittäin sä todellakin RIITÄT juuri tuollaisena! <3

 

Ja jos tekeminen alkaa oikeasti uuvuttaa sinua, suosittelen delegoimaan ja hankkimaan apua.

 

Nykyään on olemassa virtuaaliassareita, jotka voivat hoitaa tiettyjä asioita ja esimerkiksi oppilaitoksista saattaa löytyä opiskelijoita, jotka tarvitsevat harjoittelupaikkoja.

 

Muista: ei ole olemassa ongelmia, on vain ratkaisuja! <3

 

Muistan kun aloitin emännöimään Aurinkoisia aamun avauksia ja aamujen ensimmäisen EFT-naputtelun aiheena oli juurikin se, että SINÄ RIITÄT, niin sainkin sitten yhdeltä yrittäjä-osallistujalta viestiä, jossa hän kertoi heränneensä yölläkin ja ajatelleensa niitä tekemättömiä töitä, mutta aamulla hän oli päättänyt, että "minä riitän". <3 Ja se oli NIIN oikea päätös! <3

 

Sinä todellakin riität juuri tuollaisena kuin olet. <3

 

VaRakkain terkuin,

Anu Kankarjärvi

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.