Huomioi tämä: Raha on tunne!

 

Ajatteletko, että "ei ole varaa" vai ajatteletko "rahaa tulee aina lisää"?

 

Huomaatko tunne-eron, joka näistä erilaisista ajatuksista tulee?

 

Tämä asia tuli mieleeni, koska olen aloittamassa uutta valmennusta nimeltä VaRakas elämäni ja olen kartoittanut ennakkoon kiinnostuneiden henkilöiden listaa ja pyytänyt heitä vastaamaan kyselyyn, jotta tiedän heidän tilanteestaan tarkemmin.

 

Muutamat heistä ovat jo ennakkoon määritelleet, että heillä ei ole mahdollisuutta maksaa valmennuksesta nyt.

 

Ja tämähän on TÄYSIN ymmärrettävää, jos rahaa ei kerta kaikkiaan ole käytettävissä ylimääräistä juuri tällä hetkellä. Tiedän itsekin miltä tuntuu elää kädestä suuhun, tein sitä mooooonta vuotta..

 

Mutta jos olet päätoiminen tai sivutoiminen yrittäjä (jotka itselläkin on valmennuksen pääkohderyhmä), niin periaatteessahan sinun pitäisi olla mahdollista tehdä ylimääräistä rahaa lisäämällä myyntiä.

 

Ja tiedän toki; käsillään töitä tekevien kampaajien, hierojien jne. on haasteellisempaa lisätä myyntiä, mutta heilläkin voi olla jokin tuotesarja tms. myynnissä, josta voivat saada lisätuloa tai he voisivat paketoida osaamistaan vaikkapa e-kirjaan tms. jolla saisi ns. passiivista tuloa. Keinoja keksii, kun on avoin miettimään erilaisia mahdollisuuksia.

 

Mutta jos olet vaikka vaatekaupan omistaja, niin ethän voi etukäteen tietää; vaikka huomenna voi liikkeeseesi tulla joku bloggari, joka ihastuu liikkeen valikoimaan ja tunnelmaan ja tekee siitä blogipostauksen. Ja yhtäkkiä sinulla on kymmeniä tai satoja ostavia asiakkaita oven takana / verkkokaupassa, koska he haluavat ehdottomasti asioida juuri sinun liikkeessäsi. Teetkin yhtäkkiä siis satojen, jopa tuhansien eurojen ylimääräisen myynnin. Aika kiva!

 

Yritän sanoa sitä, että yrittäjänä sinun on siis mahdollista tehdä ylimääräistä rahaa myös vähän niin kuin yhtäkkiä, ennalta-arvaamatta. <3

 

Mutta, jos olet jo etukäteen ikään kuin ”päättänyt”, että ”ei mulla nyt ole varaa mihinkään ylimääräiseen, kun tämä myynti on nyt jo monta kuukautta pysynyt tällä samalla (matalalla) tasolla”, niin silloin on turha odottaa tuollaista ylimääräistä myyntirypästä.

 

Sillä sinä luot sinun omaa todellisuutta mm. sillä mitä ajattelet asioista ja mitä tunnet asioista. Jos tunnet itsesi köyhäksi ja ajattelet ”ei mulla ole varaa”, niin silloin se on niin.

 

Jos taas ajattelet ja uskot, että ”Kyllä mun on mahdollista hankkia rahat siihen valmennukseen / kurssiin / remonttiin / sähkölaskuun (mihin ikinä)”, niin silloin sinulle voi hyvinkin käydä juuri kuten tuolle kuvitellulle vaatekauppiaalle kävi sen bloggarin kanssa. Raha tulee luoksesi! <3

 

Huomaatko mikä ero on tunnetilassa ja energiassa, jos ajattelet ”ei mulla ole varaa” versus, että ajattelet ”kyllä mun on mahdollista hankkia rahat”?

 

Toinen on päättänyt, että rahaa ei ole ja toinen on päättänyt, että rahaa tulee kyllä.

 

Vuosia sitten halusin itse osallistua koulutukseen, joka maksoi muistaakseni 1940€. Minulla EI TODELLAKAAN ollut tuota rahaa tilillä, enkä oikein tiennyt, mistä olisin sen saanutkaan..

 

Sen kuitenkin tiesin, että HALUAN siihen koulutukseen ja kun viimeinen ilmoittautumispäivä tuolla halvemmalla 1940€ hinnalla tuli vastaan, niin lähetin järjestäjälle viestin, että osallistun!

 

Sain maksaa koulutuksen neljässä erässä, eli maksoin 485€ neljänä perättäisenä kuukautena.

 

Tuo 485 euroakin oli silloin itselleni tosi ISO raha ja voin kertoa, että kyllä jännitti, miten kaikki tulee menemään? Mutta luotin siihen, että raha tulee kyllä ja niinhän se TULI! Tein siis neljänä perättäisenä kuukautena 485€ ylimääräistä ja sain maksettua koulutuksen jokaisen erän täysin ajallaan.

 

Sanon aina: Raha on tunne. Se reagoi tunnetilaasi. Pyri siis olemaan aidosti enemmän siinä tunnetilassa, että ”mulla on rahaa / varaa” ja katso mitä tapahtuu? <3

 

Jos olet kiinnostunut VaRakas elämäni valmennuksesta, niin vastaa tähän kyselyyn ja olen yhteydessä sinuun 1-3 vuorokauden kuluessa. <3

 

 VaRakkain terkuin,

 

 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.