Asiakaspalaute VaRakas minä valmennuksesta - Yrittäjä Tuija R.

 

 

Tuija R. osallistui VaRakas minä valmennukseen syksyllä 2023. Tässä hänen antamansa palaute valmennuksesta. SUURI KIITOS Tuija! <3

 

Mistä tykkäsit eniten VaRakas minä valmennuksessa?


"Toisaalta parasta on ollut omien taloustaitojen hiominen, ihan niiden perusasioiden, kuten se rahanseuranta sekä se että uskaltaa seurata myös niitä menoja. Oon oppinut tykkäämään niiden menojen seurannasta ja siitä, että oon oikeasti perillä siitä, mihin mun rahat menee.

Oon avannut useita tilejä, ja nyt on niin hyvä suunnitella rahojen käyttötarkoituksia ja katsoa noiden tilien saldoja. Mutta myös se villimpi puoli, kuten oman elämän päivittäminen varakkaammaksi. Se tie jatkuu tässä pidemmän aikaa, sitä ei voi edes kovin nopeasti tehdä, kun koko ajan tekee uusia oivalluksia, ja keskittyy johonkin osa-alueeseen elämässä, kuinka tehdä sitä varakkaammaksi ja sellaiseksi, joksi sen itse haluaa, ei ulkopuolelta tulevaksi.

Oon tykännyt menneisyyden asioiden läpikäymisestä, sieltä tulevista uskomuksista raha-asioihin ja niiden purkamisesta. EFT -naputtelu on ollut ahkerassa käytössä!

Tähän on liittynyt ihan todella kokonaisvaltainen muutos itsessäni, mikä taas heijastuu kaikkeen elämässäni. Kotiväkikin on sen jo huomannut!"

 

 

Jäitkö kaipaamaan jotain? Missä on kehittämisen varaa?


"Tää on niin kokonaisvaltainen ja iso paketti, että löi ihan ällikällä! Sain paljon enemmän kuin olisin osannut odottaa. Ja niin laadukas sisältö, että tulokset eivät voi olla kiinni ontuvasta kurssisisällöstä vaan ehkäpä sitoutumattomasta kurssin kävijästä, jos tuloksia ei tule edes pitkässä juoksussa!

Vaikka valmennus on täydellinen paketti, se on se valmentautuja, joka tekee työn tuloksia kohti ja kohti vaRakasta Minää!

Se tässä parasta onkin. Tää on niin voimaannuttavaa kokemusta siitä, miten omat ajatukset, tunteet ja teot ovat suoraan yhteydessä tuloksiin. Mitään ei tapahdu hokkuspokkus -tyylillä, mutta pitkäjänteisesti asioita tapahtuu koko ajan!"

 

 

Millaisia muutoksia rahamielessäsi, eli suhtautumisessasi rahaan, on tapahtunut valmennuksen ansiosta ja miten kuvailisit raha-ajattelussasi tapahtunutta muutosta, jos vertaat sitä ennen ja jälkeen VaRakas minä valmennuksen?


"Mulla on mennyt monta vuotta niin, että en ole oikein uskaltanut unelmoida, haaveilla ja asettaa tavoitteita. Oon ajatellut, ettei hyvä ihminen toivo itselleen oikein mitään. Hyvä ihminen ajattelee vain muita ja antaa muille.

Tähän on tullut suuri muutos. Olen alkanut arvostamaan, hyväksymään ja rakastamaan enemmän itseäni. Se näkyy itseluottamuksena, vahvuutena ja jämäkkyytenä. Elämästä on tullut selkeästi parempaa.

Nyt elän unelmaani niin paljon kuin mahdollista jo nyt, vaikka kaikki ei olisikaan toteutunut. Suunnittelen, ja uskallan suunnitella vähän jopa hurjiakin, tai jotka ennen ainakin olisivat tuntuneet hurjilta.

Ennen kurssi olin tyytynyt siihen, miten on. Minkälainen rahatilanne on enkä odottanut siihen juurikaan muutosta. Olin ajatellut, että on jotenkin ylevää elää mahdollisimman niukasti, vaikka syvällä sisimmässäni tiesin, että salaa itseltäni haaveilen myös muusta.

Tää on tuonut myös sen, että mun rahamielen muutokset ovat selkeästi parantaneet suhdettani mieheni kanssa. Tämä selkeästi johtuu siitä, että hän on aina ollut jo sisäsyntyisesti enemmän vaRakas minä! :):):)

Nyt itseasiassa minä uskallan haaveilla hurjemmista asioista kun hän! Ja tästä on tullut välillemme mukava päiviä piristävä teema!"

 

 

Kerro yksi (tai halutessasi useampi) konkreettinen muutos, joka rahatilanteessasi on muuttunut valmennuksen myötä?


"Aloitin kurssin lokakuussa, ja nyt tammikuussa yritykseni liikevaihto näyttää saavuttavan kuukausiennätyksen!

Ylimääräisiä rahasummia tuntuu ilmaantuvan kuin puskista, niin pienempiä kuin vähän isompiakin!

Olen hankkinut itselleni ensimmäistä kertaa elämässäni laadukkaita, hintavampia vaatteita. Ja se tuntuu niin hyvältä!"

 

 

Miten valmennus vaikutti elämääsi kokonaisuudessaan? Muuttuiko jokin muu kuin raha-ajattelu / rahatilanne? Antoiko valmennus rohkaisua muutoksen tekemiseen?


"Kurssi on vaikuttanut, voisi sanoa, koko elämääni. Luulin aikaisemmin, että olen melko positiivinen ihminen, mutta se sisäinen puhe ja monesti myös keskustelut ihmisten kanssa keskittyivät melko negatiivisiin asioihin.

Nyt pääsääntöisesti poimin asioista mansikat: hyvät, kauniit, upeat ja ratkaisukeskeisyyden!"

 


Kokonaisarvosana VaRakas minä valmennukselle?

"5 = Erinomainen"

 

Haluatko perustella antamaasi arvosanaa jotenkin?

 

"Kurssi on upean voimaannuttava ja kasvattava. Se antaa niin paljon eväitä vuosiksi eteenpäin. Vaikka varsinaisesti kurssi päättyi vajaa kuukausia sitten, niin tämä oppiminen jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Ja kun oma mieli, niin rahamieli kuin koko muukin mieli, voi hyvin, niin se heijastuu kaikkialle ihmissuhteisiin, työntekoon, vapaa-aikaan ja ympäristöön."

 


Suositteletko VaRakas minä valmennusta muille?

 "Kyllä, ehdottomasti!"

 

 

SUURI KIITOS palautteestasi Tuija! <3 Lämmittää NIIN paljon mieltä ja sydäntä! Ja ihana, kun pystyin olemaan sulle(kin) avuksi. <3

 

VaRakkain terkuin,

Anu Kankarjärvi

 

 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.