Oma tarina: Miten minusta tuli rahamielen valmentaja?

 

Olen ollut yrittäjä vuodesta 2010 lähtien ja elänyt monen monta vuotta kädestä suuhun..

 

Lukemattomien kuukausien ajan tilin saldo on ollut kuun lopussa pyöreä +/- 0 euroa.

 

Muistan monet kerrat, kun olen kulkenut ruokakaupassa taskulaskimen kanssa ja koittanut täsmätä ostosten summaa tilillä jäljellä olevaan saldoon.

 

Koskaan en TODELLAKAAN sijoittanut yhtään mihinkään, koska enhän voinut tietää paljonko kuun lopussa on rahaa jäljellä – jäisikö edes mitään sijoitettavaa? Ja tällä ajattelutavalla sitä ylimääräistä rahaa ei kyllä koskaan jäänytkään.

 

Vuonna 2016 kyllästyin tähän ja aloin toden teolla selvittämään sitä, miksi muut menestyy, mutta minä joudun vuodesta toiseen vain pärjäämään?

 

Ja niinhän sitä sanotaan, että kun etsii, niin löytää! Myös niitä vastauksia ja ratkaisuja.

 

Tässä sitä nyt sitten ollaan; monen monta askelta ja muutosta myöhemmin. Vastauksia ja ratkaisuja löytyi, jopa niin, että mulle tuli tunne, että mun on pakko alkaa kertomaan niistä muillekin. <3

 

Ja niin musta tuli rahamielen valmentaja.

 

Tein omasta tarinastani ja tästä matkasta noin 10 minuutin videon. Voit katsoa sen tuosta linkistä.

 

Hiljan meillä oli aihetta juhlaan ja toteutinkin yhden hauskan haaveen, kun vuokrasin limusiinin ja ostin Bollingeria – juhlittiin tyylillä! <3

 

Olenkin näiden vuosien aikana oppinut myös nauttimaan rahasta; asia, jota en sallinut itselleni aiemmin. Lasten juttuihin saatoin kyllä välillä satsata ja panostaa, mutta itselleni en kovinkaan usein sallinut mitään ns. extraa, vaan aina piti selvitä mahdollisimman halvalla..

 

Ja jos mentaliteetti on se, että pitää saada mahdollisimman halvalla, niin eihän sitä rahaa koskaan mihinkään arvokkaampaan / kalliimpaan ollutkaan.. Sehän on ikään kuin itseään toteuttava ”profetia” ja noidankehä..

 

Tiedän, ettei mun opettamat asiat ole ihan sitä perinteistä rahaoppia, jossa pitää miettiä, ”mistä voin vielä pihistää ja nuukailla, jotta saan rahaa säästöön”, mutta uskon, että munkin viestille on omat vastaanottajansa. <3

 

Eli jos sä haluat elää enemmän itsesi näköistä elämää ja saada käyttöösi enemmän rahaa ilman, että joudut pihistelemään ja nuukailemaan, niin autan mielelläni! <3 Aivan erityisesti toivon voivani auttaa opeillani naisyrittäjiä ja yrittäjähenkisiä naisia. <3

 

Jos tällaiset opit resonoi sulle ja haluat henkilökohtaista valmennusta multa, niin laita mulle sähköpostilla sana LISÄTIETOJA osoitteeseen info(a)anukankarjarvi.fi, niin katsotaan oltaisko me toisillemme sopiva valmennuspari? :)

 

VaRakkain terkuin,

Anu Kankarjärvi

 

 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.