Oletko oman onnesi este?Oletko sinä oman onnesi este?

Väite / kysymys kuulostaa vähän hullulta, eikö? Miksi kukaan haluaisi olla oman onnensa este?

En usko, että kukaan TIETOISESTI haluaisikaan olla, mutta TIEDOSTAMATON mielesi, eli alitajuntasi voikin olla toista mieltä!

Esimerkiksi naisyrittäjä voi kuukaudesta ja vuodesta toiseen elää kädestä suuhun, pärjätä juuri ja juuri.

Ja vaikka hän kuinka toivoo, suurta menestystä ei tule.

Tällä naisyrittäjällä on todennäköisesti alitajunnassaan uskomuksia, jotka estävät häntä menestymästä.

Ehkä hän on lapsena kuullut, että rikkaat ovat pahoja ihmisiä, eikä hän halua olla paha ihminen. Siksi hänen alitajuntansa varmistaa, ettei rahaa jää liiaksi..

Tai hänellä voi olla uskomus, ettei ole jaloa olla varakas, jos maailmalla muuten on kärsimystä. Kärsimys ei taida maailmasta loppua, joten raha kiertää hänet kaukaa..

Tai tämä naisyrittäjä uskoo, että hän ei tarvitse paljoa, koska riittää, että pärjää. Siksi hän saa aina vaan pärjätä..

Mutta mitä luulet, onko rahalla todella niin suuri voima, että se saisi sinut (tai jonkun muun) muuttumaan pahaksi ihmiseksi?

Vai voisiko raha pikemminkin korostaa niitä ominaisuuksia, joita sinulla jo on?

Jos olet hyväsydäminen ihminen nyt, niin etkö pystyisi rahan kanssa olemaan entistä hyväsydämisempi ja auttamaan entistä enemmän ihmisiä?

Jos taas haluat vähentää maailman kärsimystä, niin etkö pystyisi rahan KANSSA tekemään maailmassa ENEMMÄN hyvää kuin nyt?

Eikö sinusta silloin tulisi entistä jalompi ihminen? <3

Entä miksi ajattelisit, ettet ole ansainnut runsautta elämääsi?

Suomessahan sanotaan, että vaatimattomuus kaunistaa, mutta se ei todellakaan kaunista, vaan itse asiassa se kurjistaa ihmisiä.

Se saa ihmisen torjumaan runsautta, jopa rahaa, tulemasta elämäänsä.

Jokaisen elollisen luontokappaleen (myös sinun!) on tarkoitus elää paras elämänsä ja KUKOISTAA elämänsä aikana! Eli ethän estä runsautta tulemasta elämääsi ajattelemalla, että riittää, kun pärjään?


Itselläni on ollut sekä ensimmäinen että kolmas uskomus. Vahvimpana tuo kolmas. Olen siis ollut pärjääjä..

Kuukaudesta ja vuodesta toiseen..

Voin kertoa, että se on henkisesti hyvin raskasta, kun ei tiedä, miten ensi kuussa pärjää.. Ehkä voit jopa tietää tunteen?

Monta vuotta olin siis ITSE oman onneni este!

Mikä on itse asiassa aika surullista, sillä jos olisin tiennyt asioita, joita tiedän nyt, niin tottahan toki olisin halunnut KUKOISTAA elämässäni jo PALJON aiemmin!

Mutta kaikella on aikansa ja paikkansa ja minun piti kulkea tuo polku, jatkaa pärjäämistä, todennäköisesti siksi, että nyt osaan paremmin auttaa muita päättämään tämän pärjäämisen polun. <3

VaRakas minä valmennuksen osallistujat ovat sanoneet rahamielensä (eli näiden uskomustensa) muuttuneen jo kahden kuukauden sisällä valmennuksen aloituksesta!


Osa heistä oli tuolloin käynyt VaRakas minä verkkokurssista läpi vasta kaksi modulia, osa oli päässyt pidemmälle, mutta joka tapauksessa muutosta oli tapahtunut varsin nopeasti!


Ainakin jos vertaa siihen kuukausien, jopa vuosien kärsimis.. ei kun pärjäämiseen..

Ja tästä muutoksesta olen HYVIN iloinen, haluan kaikkien kokevan sen! <3

Koska naisyrittäjät (sivutoimiset ja täysipäiväiset) ovat lähellä sydäntäni ja haluan auttaa erityisesti heitä olemaan vaRakkaita, niin päätin aloittaa oman yrittäjävalmennuksen pelkästään naisyrittäjille.

Ensimmäinen ryhmä aloittaa huhtikuussa 2022 (tai aloitti, jos luet tätä joskus myöhemmin :).


Jos luulet, että sinäkin saatat itse olla oman menestyksesi esteenä, niin tule mukaan ilmaiseen webinaariin maanantaina 28.3. klo 13.00, niin kuulet, mistä on kyse?


Klikkaa vain ylläolevaa linkkiä ja jätä yhteystietosi, niin lähetän sinulle linkin webinaariin lähempänä ajankohtaa.

Ihan parasta ja kukoistavinta elämää sinulle toivottaen! <3

 

 

 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.