Näin päivität elämäsi vaRakkaammaksi - edullisesti!

 

Oletko miettinyt millaiset asiat tuovat sun sisälle vaRakkaan tunteen?

 

Kuten ehkä jo muistat, mä aina sanon, että RAHA ON TUNNE.

 

Eli kun TUNNET itsesi vaRakkaaksi, niin se tunne kohottaa sun kehon ikään kuin värähtelytasoa (tunteethan ovat energiaa) ja se mitä sä värähtelet ja itsestäsi lähetät ulospäin, niin sitä vedät samalla elämääsi lisää.

 

Olet ehkä joskus huomannutkin, miten huonosti alkanut päivä ikään kuin vetää lisää murheita puoleensa ja illan tullen ei ole voinut kuin todeta, että olipa pas*a päivä!

 

Tämä siis silloin, kun olet mennyt siihen pas*aan tunteeseen mukaan ja pysytellyt niissä energioissa koko päivän ajan.

 

Mutta muistat varmasti myös jonkin sellaisen päivän, kun olet noussut oikealla jalalla, ehkä miettinyt kiitollisuuksiasi heti aamusta ja koko päivä on sujunut ikään kuin flowssa ja illalla on saanut ihastella miten upea päivä olikaan!

 

Ja juuri siksi sillä TODELLAKIN on väliä tunnetko itsesi vaRakkaaksi vai köyhäksi.

 

Mä tiedän kuitenkin varsin omakohtaisesti ja hyvin myös sen, että jos tilillä on rahaa 3,57€, niin sitä on kovin vaikea tuntea itseään erityisen vaRakkaaksi..

 

Vaan sitähän tuntee itsensä hyyyyvin köyhäksi ja sepä sitten taas ylläpitää sitä köyhyyden ”oravanpyörää” - kunnes päätät katkaista sen! <3

 

Ja koska tuollaisessa tilanteessa ei välttämättä ole mahdollista tehdä isoja muutoksia heti kättelyssä, niin pointtina onkin se, että alat päivittämään sun elämää vaRakkaammaksi pikku hiljaa ja edullisesti!

 

Eli mieti edullisia asioita, jotka kuitenkin tuovat sulle vaRakkaan tunteen sisällesi. <3 Kirjoita ne ihan paperille, jotta muistat jatkossakin!

 

Muistaakseni ensimmäinen asia, jota aloin ostamaan luomuna oli banaani ja siksi käytän sitä niin usein esimerkkinä. :)

 

Eli jos itsellesi olisi tärkeää syödä luomuruokaa, mutta et ole sitä hinnan vuoksi tehnyt, niin aloita jostain, vaikka tuosta banaanista!

 

Loppupeleissä hintaero ei ole suuren suuri, mutta ero tunnetasolla voi olla huikean iso! <3

 

Jos vaikka sulla(kin) on ollut se ajatus, että vain vaRakkaat ihmiset ostavat luomutuotteita, niin NOSTA itsesi näiden vaRakkaiden ihmisten joukkoon ainakin sen yhden tuotteen kohdalla. <3

 

Tai jos tarvitset uutta hammasharjaa, niin osta se kaupan KALLEIN hammasharja! Ja tunne itsesi huikean vaRakkaaksi aina, kun peset hampaita!

 

Ja itse asiassa kirpputorilta voit jo sillä 3,57€ löytää jonkun AIVAN IHANAN ja hyvin vaRakkaalta tuntuvan vaatteen!

 

Esimerkiksi mun yksi ihanaakin ihanampi ja HYVIN vaRakkaan tunteen tuova mekko maksoi kirpputorilla tasan 3,25€!! (Käy kurkkaamassa insta-postaus aiheesta tästä.) 

 

Sä todellakin siis voit TUNTEA itsesi vaRakkaaksi myös silloin, kun sulla ei ole suuria summia käytettävissä! <3

  

Suosittelen aloittamaan tämän jo heti TÄNÄÄN.

  

VaRakkain terkuin,

Anu Kankarjärvi

 

Seuraa Facebookissa

Seuraa Instagramissa

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.