Unelmat voivat toteutua, vaikket aluksi edes uskoisi niihin!

 
Mistä sinä unelmoit? Uskotko, että voit saavuttaa unelmasi? 
 
 
Lapsena itsestäni tuntui, että en edes oikein osannut unelmoida. En tiedä, ehkä en edes tiennyt, mikä kaikki voisi olla mahdollista?
 
 
Toisaalta se tuntui surulliselta, kun muut kertoivat unelmistaan ja itselläni ei sellaisia ollut. Toisaalta voisi ajatella, että elämässäni oli kaikki hyvin, kun ei ollut suuria mielitekoja, enkä ilmeisesti siis kokenut elämässäni olevan suuria puutteitakaan.
 
 
No nykyään osaan unelmoida ja minulla onkin monia unelmia, suurimpana niistä hirsimökki/-talo puhdasvetisen järven rannalla.
 
 
Silti esimerkiksi matkustamisen suhteen on ollut vaikeuksia päättää, mikä olisi yksi kohde ylitse muiden? Mikä olisi se unelmien kohde? Onko sinulla sellainen? Itse ainakin haluan nähdä koko maailman! :)
 
 
Taannoinen Dubain matka oli kyllä yksi unelmien täyttymys! Nimittäin näin kerran Amazing racessa siellä olevan vesipuiston ja miten yksi nainen ei uskaltanut laskea lähes pystysuorasta vesiliukumäestä. Silloin sanoin, että minä olisin kyllä laskenut! 
 
 
Ja siitä hetkestä eteenpäin siitä tuli yksi tavoitteistani, että lasken vielä siitä vesiliukumäestä! 
 
 
Leikkasin matkalehdestä kuvan siitä liukumäestä aarrekarttaani ja samalla siinä kuvan yhteydessä oli esittelytekstiä kyseisestä vesipuistosta.  Jutun kirjoittamisen aikaan liput tuohon vesipuistoon maksoivat 40 €, mikä tuntui siinä hetkessä itselle isolta summalta (koska se piti tietysti kertoa neljällä perheenjäsenten mukaisesti).
 
 
Eli vierailu vesipuistossa olisi maksanut perheeltäni lehden julkaisuajankohtana 160 €.
 
 
Jos olen ihan rehellinen, niin unelma Dubain matkasta tuntui kaukaiselta, koska en uskonut, että minulla olisi koskaan varaa lähteä sinne koko perheen kanssa..
 
 
Mutta muutama vuosi myöhemmin, kun olin jo jonkun aikaa "jumpannut" omaa rahamieltäni, asetin kerran tammikuussa sen vuoden tavoitteeksi, että viimeistään sen vuoden joulukuussa olemme Dubaissa. 
 
 
Ja siellä me sitten olimme 31.12 uutta vuotta vastaanottamassa!  Olikin muuten mahtavin ilotulitus, mitä kuunaan olen nähnyt!
 
 Uuden vuoden ilotulitusta Dubain JBR Beachilta käsin katsottuna.
 
 
 
Kun me lopulta menimme sinne vesipuistoon, niin päiväliput ja ruoka (molemmat ostettiin yhdessä etukäteen) olivat meidän nelihenkiseltä perheeltä yhteensä noin 400 €.
 
 
Ja tiedätkö mitä, se tuntui sillä hetkellä ihan sopivalta hinnalta sellaisesta elämyksestä!
 
 
Näin ne raha-ajatukset ja -tunteet voivat muuttua, kun niitä alkaa muokkailemaan! <3
 
Siellä minä menen vesiliukumäestä, joka on 79 asteen kulmassa, eli aika jyrkkä! Putki menee läpi altaasta, jossa uiskentelee monen monta haita.
 
 
 
Itse asiassa tuon reissun aikana käytimme eniten rahaa ikinä kaikenlaisiin retkiin ja elämyksiin. Neljältä hengeltä meni reilu pari sataa myös siihen, että pääsi käymään maailman korkeimmassa rakennuksessa. Sekin oli hieno elämys!
 
 
Mutta sitten taas retki, jonka aikana pääsimme aavikkoajelulle, hiekkasurffaamaan, kamelilla ratsastamaan, pukeutumaan arabeiksi, pitämään käsivarrella oikeaa haukkaa ja saimme vielä iltapäiväkahvitkin taateleiden kera, niin tämä retki maksoi neljältä vain 100€, mikä tuntui aivan pilkkahinnalta!
 
 
Lisäksi se sisälsi myös noudon majapaikasta ja palautuksen takaisin myös. Todellista vastinetta rahalle, etten sanoisi!
 
 
Jos jokin unelma tuntuu nyt kaukaiselta, niin mieti mitä kaikkia unelmia olet jo toteuttanut elämäsi aikana?! 
 
 
Kun itse katson ympärilleni, näen monta toteutunutta unelmaa, unelmia joihin en ensin uskonut minulla olevan varaa lainkaan. 
 
 
Jos sinun rahamielesi kaipaa päivitystä ja muokkaamista, niin tutustu VaRakas minä verkkokurssiin, se voi tuoda unelmat lähemmäksi sinuakin. <3
 
 
Mennäänkö yhdessä kohti unelmia? <3
 
 
 
 

Tule timantiksi sisäpiiriin!

Liity ilmaiseksi mukaan sisäpiiriin, timanttien joukkoon! <3 Voit itse päättää haluatko saada vinkkejä terveyteen vai talouteen vai molempiin liittyen? Yhteystietosi pysyvät turvassa luonani.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.