Selkeytä ajatuksesi ja saavuta tavoitteesi nopeammin!

Mahdollisuuksien matka -workshop yhdistää alitajunnan voiman tavoitteiden asettamiseen - siksi sinun on mahdollista saavuttaa tavoitteesi nopeammin!

Kyllä, haluan saavuttaa tavoitteeni nopeammin!

Mahdollisuuksien matka auttaa sinua muokkaamaan omaa ajatteluasi ja asettamaan tavoitteesi niin, että voit valjastaa alitajuntasi voiman niiden saavuttamiseksi! <3


Mahdollisuuksien matka perustuu Goal mapping menetelmään, joka on auttanut jo miljoonia ihmisiä ympäri maailman saavuttamaan omat tavoitteensa!

Goal Mapping aktivoi molemmat aivopuoliskosi työskentelemään tavoitteesi eteen. Voit käyttää sitä esimerkiksi työelämäsi, rahatilanteesi, parisuhteesi ja jopa kehosi hyvinvoinnin kohentamiseen.

Siltikään Goal Mapping ei ole pelkkää tavoitteiden asettamista, vaan samalla saat paljon oppia mielesi toiminnasta, uskomuksiesi muokkaamisesta, positiivisen ajattelun merkityksestä ja oikean asenteen luomisesta.

Ja kun opit tämän työkalun periaatteen kerran, voit hyödyntää sen voimaa kerrasta ja tavoitteesta toiseen - loppuelämäsi ajan! <3

Mitä saat?

Mahdollisuuksien matka workshopissa opit ymmärtämään, miten:

 • suhtautua jatkuvaan muutokseen
 • positiivinen ajattelu vaikuttaa aivotoimintaasi
 • voit muuttaa sisällesi iskostuneita uskomuksia ja toimintamalleja
 • tavoitteen oikealla asettelulla on hyvin tärkeä merkitys sen saavuttamisessa
 • sekä opit luomisen seitsemän peruslakia, joiden avulla asetat tavoitteesi jatkossa aina oikealla tavalla 
 • ja lisäksi vastaat seitsemään voimaannuttavaan kysymykseen, joiden avulla kartoitat sen mitä OIKEASTI elämääsi haluat!

Luot itsellesi Goal map -tavoitekartat, jotka aktivoivat molempia aivopuoliskojasi ja siksi tavoitteesi on helpompi saavuttaa!

Mahdollisuuksien matka workshopin lopputuloksena olet luonut itsellesi tehokkaat Goal Map -tavoitekartat, jotka yhdistävät tavoitteesi, motivaation lähteesi, ensimmäiset askeleet kohti tavoitetta sekä tahot, joilta pyytää matkan varrella tarvittaessa apua.

Nämä kaikki osa-alueet yhdistämällä, ja valjastamalla mukaan alitajuntasi valtavan voiman, saavutat asettamasi tavoitteet nopeammin. <3

Voit käyttää tätä työkalua jatkossa tavoitteiden asettamisessa kaikilla elämäsi osa-alueilla. Mahdollisuuksien matkalla onnistut! <3

Mahdollisuuksien matka workshopin Goal Mapeissa yhdistyvät monet tärkeät tavoitteiden saavuttamista edistävät asiat:

 • Aarrekartta (kuvat siitä, mitä haluat)
 • Visualisointi (kun katsot tavoitekarttojasi, samalla näet itsesi mielessäsi jo tavoitteet saavuttaneena)
 • Kiitollisuus (kun tunnet karttoja katsoessasi saavuttaneesi syyt miksi, mitä muuta voisitkaan tuntea kuin syvää kiitollisuutta tavoitteiden toteutumisesta <3)
 • Motivointi-työkalu (näet joka päivä, miksi haluat tavoitteet saavuttaa, se auttaa jatkamaan ja jaksamaan eteenpäin)

Bonuksena saat EFT-naputteluvideon, jolla vapaudut uskomuksista, jotka estävät sinua saamasta elämääsi niitä asioita, joita oikeasti haluat.

EFT, Emotional Freedom Technique, tarkoittaa suomeksi tunteiden vapautus tekniikkaa. Tällä tekniikalla sinun on mahdollista vapauttaa omia, elämääsi rajoittavia uskomuksiasi, stressiä ja pelkojakin.

EFT-naputtelussa stimuloit kehossasi olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä ja siten sinun on mahdollista vapauttaa se uskomus tai pelko, joka liittyy senhetkiseen olotilaasi. 

Palautetta osallistujilta

Kysymykseen, mikä on parasta Mahdollisuuksien matka -workshopissa, osallistujat ovat vastanneet mm. näin:

"Goal Mapin tekemisen oppiminen ja positiivisuus. Oman ajatuksen muutos. Ymmärrys, että voin vaikuttaa omaan elämääni itse."

"Koko aihe! En ole ennen tehnyt mitään vastaavaa karttaa. Mielikuvaharjoitteissa yllätyin vähän itsekin siitä, mitä eniten haluan."

"Uudella tavalla ajattelemaan aloittaminen on mahdollista, vaikkakin vaatii paljon työtä, mutta se hyöty, mihin se johtaa, on sen arvoista."

"Niin paljon uusia ajatuksia herättävä workshop - paljon mielenkiintoista asiaa alusta loppuun. Tästä sai hurjan paljon voimaa jatkaa eteenpäin ja taitoa asettaa purjeet niin, että päästään kohti niitä majakoita. :) "

"Mahdollisuuksien matka –workshop oli hyvä, siihen todella kannatti osallistua. Itse tiesin suurimman osan asioista etukäteen, mutta harjoitukset olivat uutta ja avasivat silmiäni oikein konkreettisesti, jotta nyt tiedän mikä itselleni on kaikkein tärkeintä."

"Omien ajatusten viriäminen ja omien tavoitteiden hahmottuminen. Positiivisen mielen luominen!"

Ja aivan erityisesti haluan mainita ystäväni Elina H:n kokemuksen Mahdollisuuksien matkasta:


Elina osallistui Mahdollisuuksien matka -workshopiin toukokuussa 2020 ja teki itselleen Goal Map -tavoitekartat siitä, että syksyllä 2022 hän reissaa ympäri Eurooppaa!

Elinan luodessa karttojaan meneillään oli maailmanlaajuinen pandemia ja juuri siinä hetkessä tavoite vaikutti epätodennäköiseltä.

Mutta niin vain syyskuussa 2022 Elina lähti matkaan ja reissasi kuukauden ajan ympäri Eurooppaa! <3

Tässä ote Elinan matkablogista:

"En olisi tässä, kirjoittamassa tätä blogipostausta maailmalta, jos en olisi saanut unelmani toteutumisen eteen apua.

Osallistuin toukokuussa 2020 ystäväni, yrittäjä Anu Kankarjärven järjestämään Goal mapping -työpajaan, josta sain keinoja manifestoida ja ottaa askelia kohti unelmaani.

Lisäksi osallistun Anun Aurinkoisiin aamuihin, joissa muun muassa kurkistetaan tulevaisuuteen ja nähdään itsemme toteuttamassa unelmiamme – aivan kuten minäkin olen nähnyt tämän hetken unelmissani!

Anun avulla löysin paitsi mielenhallintakeinoja myös konkreettisia tapoja päästä kohti unelmaani."

Tule matkalle mukaan!

Hankkimalla Mahdollisuuksien matka -workshopin nyt, saat itsellesi:

 • Lähes neljän tunnin mittaisen Mahdollisuuksien matka -workshop videon, jonka voit katsoa missä ja milloin haluat ja sellaisissa pätkissä kuin itse haluat
 • Materiaalit workshopissa olevia tehtäviä varten
 • Karttapohjat omia Goal Map -tavoitekarttojasi varten
 • Ikuisesti käytössäsi olevan työkalun, jolla teet tavoitteidesi saavuttamisesta käsin kosketeltavaa ja huomattavasti hauskempaa! <3
Kyllä! Haluan mukaan!

Oppaanasi tällä matkalla toimin minä, Anu Kankarjärvi

Olen kouluttautunut sertifioiduksi Goal Mapping Practitioneriksi jo vuonna 2014. (Tämä koulutus oli muuten suurimpana tavoitteena ihan ensimmäisessä Goal map -tavoitekartassani ja se toteutui jo muutaman kuukauden kuluttua kartan tekemisestä!)

Sen jälkeenkin olen itse toteuttanut näiden Goal map -tavoitekarttojen avulla sellaisiakin tavoitteita, joiden en kartan tekohetkellä edes uskonut olevan mahdollisia toteutua! 

Tässä menetelmässä siis todellakin on taikaa! <3

Kyllä, olen valmis lähtemään tälle elämää muuttavalle matkalle >>