V I I S A A T  V A L I N N A T  V I D E O S A R J A

Tekemällä viisaita valintoja muutat ruokavaliosi terveellisemmäksi - helposti.

Oletko valmis elämäntapamuutokseen, mutta erilaisten ruokavalioiden viidakko tuntuu sekavalta? 

Haluatko syödä terveellisemmin, mutta et olla millään dieetillä? Tuntuuko mikrojen ja makrojen laskeminen / miettiminen haasteelliselta? Haluatko helpon tavan aloittaa oman elämäntapamuutoksesi?

Silloin saat Viisaat valinnat videosarjasta ja siihen liittyvästä työkirjasta askeleet, joista lähteä liikkeelle - helposti. Katso videosarjan esittely oheiselta videolta. Videot ovat käytössäsi koko videosarjan olemassaoloajan, eli voit palata niiden pariin aina tarpeesi mukaan.

 
Osta Viisaat valinnat videosarja hintaan 47,90 €

Viisaat valinnat videosarjasta opit muun muassa:

Millaisia vaikutuksia lisäaineilla on terveyteesi?

Sisältääkö syömäsi ruoka riittävästi ravinteita?

Mikä ongelma on laihduttajien suosimassa kaloriteoriassa?

Miten voit 
lisätä terveyttäsi helposti?

Kun olet valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi <3

Sinulla itselläsi on lupa, oikeus ja oikeastaan jopa velvollisuus kantaa vastuu omasta hyvinvoinnistasi. Sinä itse päätät, mitä suuhusi panet ja millaisella ravinnolla itseäsi ruokit.

Syömäsi ravinto toimii kehosi polttoaineena ja uusien solujen rakennusaineena. Mitä parempaa ruokaa syöt, sitä enemmän sinulla on energiaa ja sitä vahvempia soluja syntyy. <3

Kohteletko siis itseäsi jäteastiana, johon uppoaa kaikenlainen roskaruoka? Vai kohteletko itseäsi jumalaisena temppelinä, jolle kelpaa vain paras mahdollinen ravinto?

Viisaat valinnat videosarjan avulla aloitat kehosi matkan kohti jumalaista temppeliä ja terveempää sinua. <3 Ja kun pääpiirteet ovat kunnossa, pienet lipsahduksetkaan eivät haittaa.

Palautetta Viisaat valinnat videosarjan sisällöstä:


"Kiitos vielä luennosta! Oli pakko käydä oman ruokavaraston tuotteet läpi. Järkytyin tosi pahasti siitä, miten terveelliseksi luulemani tuotteet eivät niin terveellisiä olleetkaan! Nyt olemme kolmen päivän ajan syöneet uudella tavalla ja mieheni selittämättömät ja päivittäiset vatsakivut ovat vähentyneet puolella! Kiitos siis todella paljon omien silmieni avaamisesta!!"

- Laura, tiedottaja
 

"Huippuhyvät ja sopivan mittaiset videot! Tiivis paketti laadukasta ja hyvää tietoa ravitsemuksesta. Selkeästi kerrottu ja hyvin ymmärrettävissä olevaa tietoa. Suosittelen lämpimästi kaikille!"

- Maria, lähihoitaja

Saat työkirjan ja 19€ arvoisen lahjan

Videosarjan mukana saat työkirjan, jossa on yhteenvetona videoiden viestiä, videoita täydentävää ravintotietoutta sekä tehtäviä, joiden avulla kartoitat ruokavaliosi nykytilannetta ja suunnittelet myös tulevaisuuden ruokavaliotasi.

Lisäksi saat lahjaksi Oikealla asenteella kohti elämäntapamuutosta ja pysyvää painonhallintaa nimisen oppaan (arvo 19€), joka antaa sinulle uusia ajatuksia siitä, mitä kaikkea elämäntapamuutoksessa (ja painonhallinnassa) kannattaa ottaa huomioon. Eli sekin helpottaa askeleiden ottamista kohti elämäntapojesi muutosta ja uutta sinua. <3

Osta Viisaat valinnat videosarja hintaan 47,90 €