Haluatko olla paras versio itsestäsi?

Ruoalla, jota syöt, ja elämäntavoilla, joita noudatat, on valtavan suuri merkitys siihen kuinka hyvin voit. Ruoka ja elämäntapasi voivat tehdä sinut sairaaksi, mutta ne voivat myös parantaa sinut. <3  

Haluatko mieluummin syödä ruokaa ja noudattaa elämäntapoja, jotka ylläpitävät terveyttäsi? Tilastojen mukaan suomalainen elää terveenä noin 58,2-vuotiaaksi. Haluatko sinä tehdä oman muutoksen jo ennen kuin sairastut?

Oma muutos kannattaa aloittaa pienin askelin ja juuri tässä muutoksessa Viisaat valinnat verkkokurssi ja työkirja tulevat avuksesi!

Kyllä, haluan ylläpitää terveyttäni!

HUOM! Viisaat valinnat -videosarja on jo laajentunut Viisaat valinnat verkkokurssiksi!

Eli kurssi on siis päivitetty, vaikkei tätä sivua vielä kunnolla olekaan.. :D

Tällä hetkellä Viisaat valinnat verkkokurssi kattaa seuraavat aihealueet:

 • terveyttä tukeva ravinto; mitä se oikein pitää sisällään?
 • lisäaineiden vaikutus; ovatko ne kaikki pahoja? 
 • kannattaako geenimanipuloitua ruokaa syödä?
 • sähkömagneettinen säteily; miten mm. kännykkä ja wlan vaikuttavat terveyteesi?
 • Kännykän ja muiden laitteiden sinivalon vaikutus silmille ja miten sitä voi ehkäistä?
 • maadoittumisen terveysvaikutukset ja miten maadoitut talvellakin helposti?
 • hoitava hengitys; happea vai hiilidioksidia?
 • stressi ja uni; miksi liian vähäinen yöuni vaikeuttaa painonhallintaa? + saat helpon keinon palautua stressistä nopeammin
 • liikunta; et tarvitse tunnin hikitreeniä edetäksesi ja
 • hoida itseäsi luonnollisesti (mm. homeopatian avulla)
 • mielen voiman vaikutus terveyteesi ja miten EFT-naputtelu voi auttaa sinua vapautumaan esimerkiksi stressistä
 • + saat  26-sivuisen työkirjan, joka auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa muutostasi! <3

Tulen lisäämään kurssille vielä asiaa ainakin:

 • autofagiasta / paastosta ja niiden kehoa korjaavista vaikutuksista

HUOM! Kurssin osallistujat saavat kaikki tulevat lisäykset ja uudistukset käyttöönsä ilman lisämaksua! <3

Eli tämä on HYVIN kattava tietopaketti siitä kaikesta, millä on vaikutusta SINUN terveyteesi. Kun hankit kurssin, materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin kurssi on olemassa, joten voit käydä videoita ja työkirjaa läpi omassa tahdissasi.

Jahka saan päivitettyä tämän sivun tiedot ajan tasalle, niin samalla myös kurssin hinta tulee nousemaan 129 euroon.

Mutta kun hankit Viisaat valinnat verkkokurssin NYT, saat sen vielä vanhalla hinnalla, eli ainoastaan 47,90 €! (Säästät siis vielä 81,10 €!)

Kyllä! Haluan oppia tekemään viisaita valintoja!

Haluatko oppia ylläpitämään terveyttäsi ruokavalion avulla ja olla paras versio itsestäsi? <3


Lue alta miten itse päädyin muuttamaan ruokavaliotani:

”Opiskeluaikoina ostin ruokaa, mikä oli halpaa. Pitkään opiskelujen jälkeenkin juoksin tarjousten perässä. Käytin rasvattomia tuotteita, margariinia, eineksiä, pakasteruokia, karkkia ja oikein mieluusti kaikkia muitakin makeita herkkuja. Paljon lisäaineita, vähän aitoa.

Kärsin mm. hiivatulehduksista, virtsatietulehduksista, migreenistä. Lapsena minulla oli todella usein korvatulehdus. Olen syönyt elämäni aikana lukuisia antibioottikuureja.

KUNNES vuonna 2010 osallistuin ravintoluennolle, joka muutti ajatteluani. Minulle avautui täysin uusi maailma; maailma, jossa oli merkitystä sillä, mitä laitan suustani (ja lasteni suusta) alas.

Aiemmin ruoka oli ollut vain hetkellistä nautintoa varten. Nyt halusin nautinnon lisäksi myös RAVITA kehoani; pitää kehostani ja terveydestäni huolta. 

Lähdin muuttamaan ruokavaliotani askel askeleelta ja se on todellakin kannattanut! Olen nelikymppisenä terveempi kuin mitä olin 20-vuotiaana.

En kuitenkaan koe joutuneeni luopumaan mistään, enkä itse edes usko kieltojen kannustavan ketään. Herkuttelen edelleen säännöllisesti, nyt vain laadukkaammilla herkuilla.

Innostuin lopulta ravinnon merkityksestä terveydelle niin paljon, että kouluttauduin ravintoasiantuntijaksi ja valmistuin tammikuussa 2015.

Uskon, että jokaisella tulee elämässään hetki, kun havahtuu oman ruokavalion ja terveyden merkitykseen. Monilla tämä tapahtuu valitettavasti vasta sairastumisen kautta. Haluan auttaa sinua havahtumaan jo ennen sitä. Siksi tein Viisaat valinnat videosarjan ja työkirjan.”

Anu Kankarjärvi

Ravintoasiantuntija, Viisaat valinnat videosarjan luoja.

Miten voit nyt?

Millaista ruokaa syöt nyt?


Oletko sinä A, B vai C?

A. Syön paljon eineksiä tai sitten syön ulkona. En juurikaan valmista ruokaa itse.

B. Syön sitä ruokaa, mitä milloinkin mieleni tekee. Välillä kokkailen itse, välillä syön valmisruokaa. En kiinnitä juurikaan huomiota syömäni ruoan ainesosiin tai laatuun, vaan minulle on tärkeintä, että saan mielihaluni tyydytettyä.

C. Syön kotiruokaa ja valmistan pääsääntöisesti ruoat itse, mutta en oikeastaan lue raaka-aineiden ainesosaluetteloita, koska en oikein tiedä, mitä niistä pitäisi seurata?

PS. Tiesitkö, että mikäli et lainkaan seuraa syömäsi ruoan sisältöä, kehoosi voi yhden vuoden aikana päätyä jopa 36 500 lisäainetta ja aromia?

Haluatko mielummin:

 • Syödä ruokaa, jolla on positiivinen vaikutus hyvinvointiisi ja terveyteesi?
 • Oppia valitsemaan laadukkaita raaka-aineita lautasellesi?
 • Tietää, mitä syömäsi ruoka oikeasti sisältää?
 • Ymmärtää, miksi tämä kaikki on niin tärkeää terveytesi kannalta?
Miksi valita Viisaat valinnat videosarja?


Suomalainen elää terveenä 58,2-vuotiaaksi. Me emme siis nykypäivänä elä pidempään, vaan me suomalaiset kuolemme pidempään.

Tätä minä haluan muuttaa! <3


Katso videolta lyhyt esittely Viisaat valinnat videosarjasta.

 

Valitse Viisaat valinnat videosarja, kun haluat oppia: 

Millaisia vaikutuksia lisäaineilla on terveyteesi?

Tiedätkö mitä lisäaineet ovat? Ovatko kaikki lisäaineet huonoja? Tietääkö tiede, mitä ne tekevät terveydellesi?

Sisältääkö syömäsi ruoka riittävästi ravinteita?

Ainahan sanotaan, että saat tavallisesta ruoasta kaikki tarvitsemasi vitamiinit. Pitääkö tämä paikkansa? Ja jos ei, miksi ei?

Mikä ongelma on laihduttajien suosimassa kaloriteoriassa?

"Syö vähemmän kaloreita kuin kulutat, niin laihdut." Mikä tässä on ongelmana? Mihin oikeasti pitäisi kiinnittää huomiota?

Miksi tietyt ruoat kannattaa ostaa aina luomuna?

Ymmärrätkö, mitä luomu tarkoittaa? Onko se vain "ituhippien" hifistelyä, vai onko sillä oikeasti joku merkitys? Voiko luomutuote olla parempi valinta sinun terveyttäsi ajatellen? <3

Miten voit 
lisätä terveyttäsi helposti?

Muutoksesta tulee pysyvämpi, kun teet sitä pienin askelin kerrallaan. Viisaat valinnat videosarjan ja työkirjan avulla teet juuri itsellesi sopivimmat muutokset ensin ja sitten jatkat seuraavaan muutokseen jne. Ja ennen kuin huomaatkaan, oletkin tehnyt suuren muutoksen ruokavalioosi! <3

Miksi ennaltaehkäisy on niin tärkeää terveydellesi?

Oletko huomioinut, että autoja huolletaan ENNEN kuin niihin tulee ongelmia. Pitäisikö sinunkin huoltaa terveyttäsi ENNEN kuin tulee ongelmia? <3

Saamaani palautetta:

"Huippuhyvät ja sopivan mittaiset videot! Tiivis paketti laadukasta ja hyvää tietoa ravitsemuksesta. Selkeästi kerrottu ja hyvin ymmärrettävissä olevaa tietoa. Suosittelen lämpimästi kaikille!"

Maria, lähihoitaja

"Kiitos vielä luennosta! Oli pakko käydä oman ruokavaraston tuotteet läpi. Järkytyin tosi pahasti siitä, miten terveelliseksi luulemani tuotteet eivät niin terveellisiä olleetkaan! Nyt olemme kolmen päivän ajan syöneet uudella tavalla ja mieheni selittämättömät ja päivittäiset vatsakivut ovat vähentyneet puolella! Kiitos siis todella paljon omien silmieni avaamisesta!!"

Laura K.

"Olen niin super iloinen, että olen tavannut sinut! ❤️ Tykkään tästä nykyisestä elämäntyylistäni todella paljon ja suurin osa siitä on sinun ansiotasi. Sinulta olen saanut pohjan asioille ja sitten olen voinut itse opetella lisää, kun olen tiennyt, mikä on oikea tapa toimia. Ilman sinua en olisi tässä tilanteessa, joten kiitos!"

Maria P.

"Kiitos ymmärryksen lisäämisestä! Nyt osaan kiinnittää oikeisiin asioihin huomiota, kun käyn ruokakaupassa."

Seija S.

"Yksi muutos, minkä laitoin heti käytäntöön: jatkossa ostan vain ja ainoastaan luomubanaaneja."

Sari T.

 

"Huomaan, että turha napostelu on vähentynyt nyt, kun syön enemmän aitoa ruokaa. Kiitos sinulle videosarjastasi!"

Leena R.

Viisaat valinnat videosarjan esittely:

Saat viisi videota ja 18-sivuisen työkirjan avuksesi oman muutoksesi ensiaskeleissa

Katsoithan jo videosarjan esittelyn ylempää videolta?

Viisaat valinnat videosarjan videot on pilkottu viideksi sopivan mittaiseksi (19-33 minuuttia) ja kansankieliseksi tietoannokseksi, jotta kiireisempikin pystyy sovittamaan niiden katsomisen aikatauluunsa. 

Yhteensä saat yli kahden tunnin edestä videomateriaalia, jotka voit katsoa itsellesi sopivalla hetkellä, sillä kaikki videot ovat käytössäsi koko videosarjan olemassaoloajan.

Voit siis tarvittaessa palata niiden pariin myöhemminkin ja kerrata asioita uudemman kerran.

 

Pääset muutoksen alkuun helposti 18-sivuisen työkirjan tehtävien avulla!

Työkirjan tehtävien avulla sukellat askel askeleelta syvemmälle nykyiseen ruokavalioosi - se on tärkeää, jotta tiedät, mitkä osa-alueet kaipaavat muutosta.

Aloitat siis muokkaamaan nykyistä ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan - askel askeleelta, pienin muutoksin, jotta muutoksestasi tulee OIKEASTI pysyvä. <3

Nimittäin jos yrität muuttaa liian montaa asiaa kerrallaan, muutos harvoin onnistuu. Työkirjan avulla valitset kolme itsellesi tärkeintä asiaa ja keskityt ensin niihin. Kun nämä muutokset ovat pysyviä, voit valita seuraavat kolme muutosta jne.

Kun teet ajan kanssa useamman pienen muutoksen, huomaat lopulta tehneesi SUUREN muutoksen ruokavaliossasi ja SUUREN palveluksen terveydellesi! <3 

Mallit työkirjan sisäsivuista:

Tilaa Viisaat valinnat videosarja ja työkirja terveytesi tueksi edulliseen 47,90€ hintaan painamalla alla olevaa nappia:

Kyllä kiitos, tilaan Viisaat valinnat videosarjan ja työkirjan hintaan 47,90€