H E R K K U R E S E P T I T  E - K I R J A

Ja pääset eroon valkoisesta sokerista herkullisesti!

 

Haluatko luopua valkoisesta sokerista, mutta et herkuttelusta?

Onko sokerihiiri päässyt puraisemaan pahemman kerran? Tuntuuko sokerista eroon pääseminen vaikealta? Olet ehkä seurannut kateellisena kaverin 7 viikon sokerilakkoa, kun itse et pysty olemaan sokerista erossa edes 7 päivää? Käytkö salaa herkkukaapilla? Onko herkkuhampaasi aina vaatimassa lisää makeaa purtavaa?

Nyt kuulet hyviä uutisia!

Kun syöt herkkuja, joihin ei ole laitettu lainkaan valkoista sokeria, siitä luopuminen käy huomattavasti helpommin ja ILMAN, että sinun tarvitsee lopettaa herkuttelua!

Herkkureseptit e-kirjasta löydät 56 makeaa ja suolaista reseptiä, joiden valmistamisessa sinun ei tarvitse käyttää lainkaan valkoista sokeria. Lisäksi herkut ovat gluteenittomia, maidottomia ja lisäaineettomia, eli ne sopivat myös monenlaisiin erityisruokavalioihin. Ja mikä parasta, kehosi saa näistä ravintotiheistä herkuista paljon ravinteita, vitamiineja ja mineraaleja - sinun terveytesi parhaaksi! <3 

Kun siis haluat herkutella hyvällä omallatunnolla, ilman valkoista sokeria ja epämääräisiä lisäaineita, löydät avun Herkkureseptit e-kirjasta! 

Hanki Herkkureseptit e-kirja, kun haluat:

Päästä eroon valkoisesta sokerista

Aloittaa terveellisemmän elämäntavan

Tarjota lapsillesi sokerittomia herkkuja

 

Herkutella hyvällä omallatunnolla!

Tilaa Herkkureseptit e-kirja hintaan 26,90 €

Valmistat makeaa tai suolaista herkuteltavaa helposti ja nopeasti - täydellistä akuuttiin herkkunälkään!

Herkkureseptien ideana on, että voit valmistaa herkkuja helposti ja nopeasti! Nopeimmillaan teet vaikkapa mansikka- tai lakufudgea jopa vartissa ja siinä ajassa olet ehtinyt pesemään jo tiskitkin! Toimii täydellisesti siis myös akuuttiin herkkunälkään!

Monta herkkua valmistat ylipäätään mahdollisimman vähillä tiskeillä, eli säästät aikaa siinäkin, kun sinun ei tarvitse taltuttaa tiskivuorta, vaan voit siirtyä suoraan herkuttelemaan. <3

Tässä muutama esimerkki herkuista:

Lisäksi saat paljon tietoa, käytännön vinkkejä, linkin herkkuwebinaariin ja kaksi bonusherkkua, joilla teet aloittamisesta helppoa!

Löydät Herkkureseptit e-kirjasta reseptien lisäksi 25 vinkkilaatikkoa, joista saat infoa mm. erilaisista raaka-aineista ja niiden käytöstä / ominaisuuksista, terveellisestä ruokavaliosta ja elämäntavoista. Saat myös apua laitteiden valintaan ja muutakin taustatietoa herkkujen valmistamisesta, jotta sinun on mahdollisimman helppoa ryhtyä toimeen! Miksi syödä terveellisiä herkkuja? -webinaari taas lisää ymmärrystäsi siitä, mitä asioita herkuttelussa on hyvä ottaa huomioon.

Kaksi bonusherkkua, mutakakku ja vaniljajäätelö, vievät kielesi mennessään. Nämä ovat bonusherkkuja siksi, että mutakakussa on tummansuklaan verran valkoista sokeria (eli hyvin vähän!) ja vaniljajäätelö tehdään luomukuohukermasta (eli ei ole maidoton). Lisäsin nämä reseptit iloksesi e-kirjaan, koska niillä pääset aloittamaan terveellisemmän herkuttelun hyvin matalalla kynnyksellä. <3

Tutustu e-kirjan sisältöön:

E-kirjan ostajilta saatua palautetta:

"Herkkureseptit! -Oi muiskaus, miten hyviä! Eikä ollenkaan vaikeita!" 

~*~*~

"Ihanaa, kun voi herkutella hyvillä mielin, koska näitä voi ainesosien puolestakin syödä hyvällä omallatunnolla!"

~*~*~

"Joulun aikaan tein ystävälle lahjaksi piparinmakuisia raakapalleroita ja hän kertoi myöhemmin että niille meinasi käydä köpelösti kun hänen äiti oli tullut käymään ja pussukka meinasi tyhjentyä ja ystävä itse jäädä ilman! Aivan ihania ohjeita siinä sun Herkkupajan herkkureseptit -e-kirjassa!"

~*~*~

"Olen liikunta-alan ammattilainen ja erittäin huono leipuri. Meidän perheessä syödään gluteenitonta ja maidotonta ruokaa. Parasta Anun herkkuresepteissä on se, että meidän koko perhe saa nauttia näitä ihania ja sokerittomia herkkuja vaikka päivittäin sekä jopa minä osaan näitä valmistaa. Helppoa, ei vaadi paljon aikaa ja maistuu (hyvällä omallatunnolla)." ❤️

~*~*~

"Meille taitaa olla ihan pelastus nämä raakaherkut, kun olen joutunut kieltämään lapselta paljon makeita herkkuja allergioiden ja ärtyvän suolen vuoksi ja kyllähän tuo (tavallisten herkkujen) säilöntä- ja väriainekuorma on myös mietityttänyt.. Minttusuklaafudge upposi lapsiin niin hyvin! Yksi sanoi minttusuklaafudgesta ”ihan kun pätkistä”, jota ei ole vuoteen voinut edes syödä allergioiden vuoksi."

Saat siis todella KATTAVAN paketin täynnä tietoa ja herkuteltavaa!

Saat reseptejä niin makeisiin herkkuhetkiin, suolaisen nälkään kuin aamu-/ välipalallekin. Herkut sopivat sekä lapsille että aikuisille ja jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa!

Kun korvaat ns. tavalliset herkut e-kirjan resepteillä nyt, kehosi ja terveytesi kiittävät sinua siitä päätöksestä vielä tulevaisuudessakin. <3

Aloita siis sinäkin tekemään itsellesi ja perheellesi hyvän omantunnon herkkuja, ilman valkoista sokeria ja epämääräisiä lisäaineita, Herkkureseptit e-kirjan avulla! <3

Tilaa Herkkureseptit e-kirja hintaan 26,90 €

Herkkujen tekijä, Anu tässä moi!

Herkkujen takana olen minä, Anu Kankarjärvi, ravintoasiantuntija ja melkoinen terveysguru. Olen pitänyt Herkkupajoja, joissa opetan osallistujia tekemään terveellisiä herkkuja, jo vuodesta 2014 lähtien. Idean pajojen pitämiseen sain siitä, kun moni tuntui tuskastelevan terveellisempien elämäntapojen kanssa, koska hyvät aikomukset kaatuivat useimmiten juurikin herkkuihin.

Itse en usko kieltäytymiseen (täydelliseen herkuttomuuteen), mutta uskon viisaisiin valintoihin. Eli kun valitset terveellisen herkun, sinun ei tarvitse luopua herkuttelusta kokonaan. Minäkin olen melkoinen herkkusuu ja innostus herkkujen tekemiseen lähtikin omasta tarpeesta, kun huomasin miten paljon lisäaineita, valkoista sokeria ja muuta turhaa tavalliset herkut sisältävät. En halunnut syödä niitä itse, saati tarjota lapsilleni.

Nykyään herkuttelenkin pelkästään terveellisillä (gluteenittomilla, maidottomilla, lisäaineettomilla ja ilman valkoista sokeria tehdyillä) herkuilla ja voin hyvin, nam!

Terveellinen VOI olla hyvää ja HERKULLISTA! Toivotan sinut tervetulleeksi satojen tyytyväisten herkuttelijoiden joukkoon! <3