Haluatko herkutella ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita?

Ehkä tiedätkin, että tavalliset herkut sisältävät valkoista sokeria, lisäaineita, väriaineita ja muita täyteaineita, joista mikään ei ainakaan edistä terveyttäsi.

Haluatko sen sijaan oppia tekemään herkkuja ilman valkoista sokeria, ilman turhia lisäaineita ja sellaisia herkkuja, jotka ovat lisäksi gluteenittomia ja maidottomia? Haluatko oppia tekemään herkkuja, jotka eivät vahingoita terveyttäsi ja maistuvat silti herkullisilta? <3

Löydät juuri tällaisten herkkujen reseptit Herkkureseptit e-kirjasta!

Haluan oppia heti!

Jos haluat oppia tekemään hyvältä maistuvia herkkuja ilman valkoista sokeria, lisäaineita, gluteenia ja maitoa, olet oikeassa paikassa. <3


Lue alta miten itse päädyin tekemään tällaisia herkkuja:

"Myönnän, olen aina ollut herkkusuu. Muistan "entisestä elämästäni" YHDEN kerran, kun olen kieltäytynyt herkusta ja sekin vain siksi, että olin jo niin täynnä, etten kerta kaikkiaan jaksanut syödä sitä herkkua loppuun.

Muuten kaikki on aina kelvannut; karkit, jäätelöt, pullat, sipsit, suklaat, ihan KAIKKI.

KUNNES aloin kiinnittämään huomiota siihen, mitä syömäni ruoka ja herkut oikein sisältävät? Tällöin luin jäätelöpakettien ja karkkipussien ainesosaluetteloita ja täytyy myöntää, että JÄRKYTYIN!

Edelleen myytävänä olevassa lapsuuden lempikarkkipussissani oli sokerin lisäksi 16 eri lisä- ja väriainetta! Ihan tavallisessa vaniljajäätelössäkin oli seitsemän lisäainetta!

Vaikka yksinkertaisimmillaan vaniljajäätelöä voi valmistaa kolmesta ainesosasta. Ne seitsemän lisäainetta ovat täysin turhia.

Koska olin jo alkanut ymmärtämään millainen vaikutus lisäaineilla ja valkoisella sokerilla on terveydelle, nämä herkut eivät houkuttaneet enää lainkaan. Enkä missään nimessä halunnut tarjota niitä lapsilleni!

En kuitenkaan olisi voinut kuvitella kesää ilman jäätelöä, joten oli pakko keksiä jotain. Siitä se sitten lähti: aloin tekemään jäätelöä itse. Sittemmin repertuaariin on tullut monenmoista herkkua lisää, niin suolaista kuin makeaa, ja ne kaikki sinä löydät Herkkureseptit e-kirjasta."

Anu Kankarjärvi

Ravintoasiantuntija, Herkkureseptit e-kirjan luoja

Miten herkuttelet nyt?

Kiinnitätkö huomiota ostamiesi herkkujen ainesosaluetteloihin ja lisäainemääriin?


Oletko sinä A, B vai C?

A. En ole kiinnittänyt huomiota, vaan ostan itselle ja lapsille, mitä mieli tekee.

B. Olen kyllä huomioinut, mutta en ole ajatellut niillä olevan sen suurempaa merkitystä.

C. Olen huomioinut ja lisäksi tiedän joidenkin lisäaineiden olevan haitallisia terveydelleni.

PS. Tiesitkö, että lisäaineet voivat aiheuttaa mm. ylivilkkautta, migreeniä ja suolistovaivoja?

Haluatko mielummin:

  • Syödä herkkuja, joita sinä ja lapsesi voitte molemmat nauttia ilman, että tarvitsee murehtia ainesosaluetteloista tai lisäaineista?
  • Syödä herkkuja, joilla on positiivinen merkitys ruokavaliossasi?
  • Syödä herkkuja, jotka ovat täysin lisäaineettomia ja voivat jopa olla hyväksi terveydellesi?
Miksi valita Herkkureseptit e-kirja?


Herkuttelutavat opitaan lapsesta pitäen; mieti siis myös millaisia herkkuja tarjoat lapsillesi tai lapsenlapsillesi? <3


Kuuntele videolta lyhyt info lisäaineista ja esittely e-kirjasta.

 

Valitse Herkkureseptit e-kirja, kun haluat: 

Päästä eroon valkoisesta sokerista

Kaikki e-kirjan lähes 60 (suolaista ja makeaa) herkkureseptiä valmistuvat ilman valkoista sokeria. Sen sijaan herkut makeutetaan esim. kookossokerilla, hunajalla tai taateleilla.

Välttää turhia lisä- ja väriaineita

Yhdessäkään Herkkureseptit e-kirjan reseptissä ei ole käytetty keinotekoisia lisä- tai väriaineita, vaan pelkästään aitoja ja luonnollisia raaka-aineita. Sellaisia, joiden nimet osaat myös lausua. :)

Valmistaa herkkuja helposti ja nopeasti

Kaikki herkut ovat helppoja valmistaa ja moni niistä valmistuu nopeasti. Nopeimmillaan pääset herkuttelemaan vartissa! Nämä toimivat siis myös akuuttiin herkkunälkään!

Tarjota perheellesi laadukkaampia herkkuja

Laadukkaista raaka-aineista syntyy laadukkaita herkkuja. Laadukkaista herkuista syntyy laadukkaammat herkuttelutavat. Laadukkaista herkuttelutavoista syntyy laadukkaampi terveys. <3

Aloittaa terveellisemmän elämäntavan

Monen elämäntapamuutos-projekti kariutuu, kun herkkuhammasta alkaa kolottamaan. Mitä, jos voisit yhdistää terveellisemmät elämäntavat ja herkuttelun? Herkkureseptit e-kirja tarjoaa mahdollisuuden juuri tähän. <3

Herkutella hyvällä omallatunnolla!

Oletko joskus soimannut itseäsi herkuttelusta? Minä ainakin olen.. Mutta jos syöt laadukkaista ja terveellisistä ainesosista valmistettuja herkkuja, voitko soimata itseäsi enää? No et voi! Näillä resepteillä herkuttelu onnistuu ilman huonoa omaatuntoa. <3

Asiakkaiden palautetta

"Herkkureseptit! -Oi muiskaus, miten hyviä! Eikä ollenkaan vaikeita!"

Asta H.

"Ihanaa, kun voi herkutella hyvillä mielin, koska näitä voi ainesosien puolestakin syödä hyvällä omallatunnolla!"

Maria P.

"Ihania, terveellisiä herkkuja, joita saa luvan kanssa syödä! E-kirjassa on herkkuja monipuolisesti ja niitä on helppo valmistaa.

Kati M.

"Olen liikunta-alan ammattilainen ja erittäin huono leipuri. Meidän perheessä syödään gluteenitonta ja maidotonta ruokaa. Parasta Anun herkkuresepteissä on se, että meidän koko perhe saa nauttia näitä ihania ja sokerittomia herkkuja vaikka päivittäin sekä jopa minä osaan näitä valmistaa. Helppoa, ei vaadi paljon aikaa ja maistuu (hyvällä omallatunnolla). ❤️"

Laura P.

"Meille taitaa olla ihan pelastus nämä raakaherkut, kun olen joutunut kieltämään lapselta paljon makeita herkkuja allergioiden ja ärtyvän suolen vuoksi ja kyllähän tuo (tavallisten herkkujen) säilöntä- ja väriainekuorma on myös mietityttänyt.. Minttusuklaafudge upposi lapsiin niin hyvin! Yksi sanoi minttusuklaafudgesta ”ihan kuin pätkistä”, jota ei ole vuoteen voinut edes syödä allergioiden vuoksi."

Elina H.

 

"Joulun aikaan tein ystävälle lahjaksi piparinmakuisia raakapalleroita ja hän kertoi myöhemmin, että niille meinasi käydä köpelösti, kun hänen äiti oli tullut käymään ja pussukka meinasi tyhjentyä ja ystävä itse jäädä ilman! Aivan ihania ohjeita siinä sun Herkkupajan herkkureseptit -e-kirjassa!"

Piia T.

Herkkureseptit
e-kirjan esittely

Saat kattavan paketin täynnä tietoa ja herkuteltavaa!

Herkkureseptit e-kirjan mukana saat reseptejä niin makeisiin herkkuhetkiin, suolaisen nälkään kuin aamu- ja välipalallekin. Kaikki herkut valmistuvat ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita sekä ne ovat myös gluteenittomia ja maidottomia. Herkut sopivat sekä lapsille että aikuisille ja moniin eri ruokavalioihin - jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa!

 

Nopea aloittaa - säästät aikaa

Herkkureseptien ideana on, että voit valmistaa herkkuja helposti ja nopeasti! Nopeimmillaan teet vaikkapa mansikka- tai lakufudgea jopa vartissa ja siinä ajassa olet ehtinyt pesemään jo tiskitkin! Toimii täydellisesti siis myös akuuttiin herkkunälkään! :)

Monta herkkua valmistat ylipäätään mahdollisimman vähillä tiskeillä, eli säästät aikaa siinäkin, kun sinun ei tarvitse taltuttaa tiskivuorta, vaan voit siirtyä suoraan herkuttelemaan. <3

 

Helppo aloittaa - saat tietoa ja käytännön vinkkejä

Löydät Herkkureseptit e-kirjasta reseptien lisäksi 25 vinkkilaatikkoa, joista saat infoa mm. erilaisista raaka-aineista, niiden käytöstä ja ominaisuuksista sekä terveellisestä ruokavaliosta ja elämäntavoista.

Saat myös apua laitteiden valintaan ja muutakin taustatietoa herkkujen valmistamisesta, jotta sinun on mahdollisimman helppoa ryhtyä toimeen! 

 

Bonusherkut - aloita TODELLA matalalla kynnyksellä!

Kaksi bonusherkkua, mutakakku ja vaniljajäätelö, vievät kielesi mennessään. Nämä ovat bonusherkkuja siksi, että mutakakussa on tummansuklaan verran valkoista sokeria (eli hyvin vähän!) ja vaniljajäätelö tehdään luomukuohukermasta (eli ei ole maidoton).

Lisäsin nämä reseptit iloksesi e-kirjaan, koska ne ovat SUPER helpot valmistaa ja niillä pääset aloittamaan terveellisemmän herkuttelun hyvin matalalla kynnyksellä. <3

 

Ylläpidä terveyttäsi - vaikka herkuttelet <3

Kun korvaat ns. tavalliset herkut Herkkureseptit e-kirjan resepteillä nyt, kehosi ja terveytesi kiittävät sinua siitä päätöksestä vielä tulevaisuudessakin. <3

Aloita siis sinäkin tekemään itsellesi ja perheellesi hyvän omantunnon herkkuja, ilman valkoista sokeria ja epämääräisiä lisäaineita. <3

 

Tässä muutama esimerkki herkuista:

Mallit e-kirjan sisäsivuista:

Tilaa Herkkureseptit e-kirja itsesi ja perheesi iloksi ja terveydeksi edulliseen 26,90€ hintaan painamalla alla olevaa nappia:

Kyllä kiitos, tilaan Herkkureseptit e-kirjan hintaan 26,90€
Haluatko lisätietoa? Katso myös ilmainen Herkkuwebinaari!

Katsomalla ilmaisen Herkkuwebinaarin ymmärrät, miksi kannattaa herkutella ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita, ainakin jos haluat elää terveenä pidempään kuin 58,2-vuotiaaksi.

 Pääset katsomaan webinaarin syöttämällä yhteystietosi alle:

Tietosi ovat turvassa luonani. <3