Oletko valmis hyppäämään uuteen?

Haluatko elämääsi enemmän hyvinvointia? Haluatko muuttaa rahamielesi ja rahatilanteesi pysyvästi positiivisemmaksi?

Olet oikeassa paikassa. <3 

Tervetuloa muutosmatkallesi!

"Autan sinua nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle ja elämään enemmän itsesi näköistä elämää!" <3

Moikka! Olen Anu Kankarjärvi ja minulla on kaksi intohimoa; terveys ja raha. Näihin kahteen tärkeään osa-alueeseen yrityksenikin tarjonta perustuu.

Olen itse omakohtaisesti elänyt läpi ruokavaliossani ja taloudessani ne muutokset, joita autan sinuakin tekemään. <3 Käytössäsi on siis kokemusasiantuntija sanan varsinaisessa merkityksessä!

Ravinnon maailmaan olen sukeltanut vuonna 2010 ja innostuin ravinnon merkityksestä terveyteen niin, että kouluttauduin ravintoasiantuntijaksi.

Mielen maailman mielenkiintoisiin kiemuroihin olen syventynyt vuodesta 2012 lähtien ja olen kouluttautunut Goal Mapping Practitioneriksi.

Mielen maailmaan liittyy vahvasti myös rahamielesi; miten suhtaudut rahaan, mitä ajattelet rahasta? Oma rahamieleni ei ole ollut erityisen positiivinen..

Mutta käytettyäni satoja, ellen jopa tuhansia, tunteja rahamielen kiemuroiden opiskeluun, olen löytänyt keinot ja tekniikat, joilla sinäkin voit kääntää rahamielesi ja samalla rahatilanteesi positiivisemmaksi. 

Nyt valjastan koko karttuneen tietovarastoni sinun auttamiseksi ja sinun muutoksen toteuttamiseksi. <3

Lue koko tarinani tästä.

Saamaani palautetta:
"Minuun kolahtaa se, että asioista ei vaahdota, vaan ne faktoineen kerrotaan ja on itsestä kiinni ottaako niitä omaan toimintaan mukaan."
-Saara T.
"Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos!"
-Mari L.
"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa."
-Anu K.
"Olen niin super iloinen, että olen tavannut sinut! ❤️ Tykkään tästä nykyisestä elämäntyylistäni todella paljon ja suurin osa siitä on sinun ansiotasi. Sinulta olen saanut pohjan asioille ja sitten olen voinut itse opetella lisää, kun olen tiennyt, mikä on oikea tapa toimia. Ilman sinua en olisi tässä tilanteessa, joten kiitos!"
-Maria P.
"Joulun aikaan tein ystävälle lahjaksi piparinmakuisia raakapalleroita ja hän kertoi myöhemmin että niille meinasi käydä köpelösti kun hänen äiti oli tullut käymään ja pussukka meinasi tyhjentyä ja ystävä itse jäädä ilman! Aivan ihania ohjeita siinä sun Herkkupajan herkkureseptit -e-kirjassa!"
-Piia T.
"Kiitos vielä luennosta! Oli pakko käydä oman ruokavaraston tuotteet läpi. Järkytyin tosi pahasti siitä, miten terveelliseksi luulemani tuotteet eivät niin terveellisiä olleetkaan! Nyt olemme kolmen päivän ajan syöneet uudella tavalla ja mieheni selittämättömät ja päivittäiset vatsakivut ovat vähentyneet puolella! Kiitos siis todella paljon omien silmieni avaamisesta!!"
- Laura K.
 
Tarjoamani 
palvelut:

Opi hallitsemaan rahamieltäsi ja rahatilannettasi,
tutustu
Varakas minä 
verkkokurssiin.

Haluan hallita rahani!

Opi lisäämään kiitollisuuttasi ja huomioimaan itseäsi,
tutustu Aurinkoinen aamun avaus
konseptiin.

Haluan huomioida itseni!

Opi ylläpitämään ja lisäämään kehosi hyvinvointia, tutustu
Viisaat valinnat videosarjaan.

Haluan voida hyvin!

Opi tekemään herkkuja ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita,
tutustu
Herkkureseptit
e-kirjaan.

Haluan herkutella!
Ilmaiset työkalut:

Voit aloittaa oman muutosmatkasi myös ilmaisten työkalujen avulla.

 

Tutustu ilmaisiin työkaluihin tästä
Uusimmat blogitekstit:

Rehellisesti ja avoimesti

"Tuplasin kuukausituloni!" - Osallistujan VaRakas minä palaute

Ajo-opetusta ja rahamielen oppia teinille

Pakko kertoa tämä: näin vahva mielesi on!