Ymmärrä, mitä syöt: LisäainE-koulu

Mitä TODELLA tiedät lisäaineista? Onko niistä terveydellesi haittaa vai ei? Tiedätkö millainen vaikutus lisäaineilla on terveydellesi? Tiedätkö millainen on uuden lisäaineen hyväksymisprosessi? Entä tiedätkö miten lisäaineiden vaikutuksia ihmisterveydelle edes tutkitaan?

Haluatko tietää?

  • Monet varmasti tietävät, etteivät lisäaineet välttämättä ole hyvä asia. Mutta silti meille myös vakuutellaan niiden olevan turvallisia käyttää. Tieto on ristiriitaista. Pitäisikö sinun siis ottaakin asioista selvää itse?

  • Kun ymmärtää asioiden merkityksiä, niin niitä on helpompi ottaa omassa elämässään (ja ruokavaliossaan) myös huomioon.

  • Eli kun haluat tietää ja ymmärtää lisäaineiden merkityksen, niin hanki silloin LisäainE-koulu, josta opit kaiken oleellisen lisäaineista, joita sinunkin syömäsi ruoka sisältää.

  • Olen perehtynyt lisäaineisiin ja kerännyt tietoa vuosien ajan ja nyt sinun on mahdollista saada kaikki tietoni käyttöösi helposti omaksuttavassa muodossa.

LisäainE-koulu sisältää lyhyitä, mutta täynnä tietoa olevia videoita, joista opit ymmärtämään, mitä oikeasti syöt.

  • LisäainE-koulun käymisen jälkeen ymmärrät lisäaineiden merkityksen, ja voitkin jatkossa tehdä niin ruoka- kuin herkkuvalintasi tietoisemmin ja huomattavasti terveellisemmin. <3

Ja kun syöt tietoisemmin ja terveellisemmin, sillä on merkittävä vaikutus kokonaisterveyteesi, vastustuskykyysi, painonhallintaan, jaksamiseen jne.

  • Jos taas et kiinnitä minkäänlaista huomiota syömiesi lisäaineiden määrään ja laatuun, niin ennen pitkää kehosi ilmoittaa, ettei se ole tyytyväinen. Ja todennäköisesti siinä vaiheessa sinäkään et ole enää tyytyväinen..

Ole siis viisas ja ennaltaehkäise tätä tyytymättömyyttä jo nyt! Aloita sinäkin ymmärtämään, mitä omaan (ja lasten) suuhun kannattaa laittaa ja mitä ei. <3

***

LisäainE-koulun tekijänä ravintoasiantuntija

LisäainE-koulun olen tehnyt minä, Anu Kankarjärvi, ravintoasiantuntija ja intohimoinen terveyden edistäjä. Olen itse syönyt mahdollisimman lisäaineetonta ruokaa jo vuosien ajan ja voin mainiosti! Tätä samaa fiilistä haluan välittää sinullekin! <3

 

LisäainE-koulu vain 33,90€

Palvelu- ja toimitusehdot

Tiedoksi: Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksutietojasi ei tallenneta mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.