Herkkureseptit e-kirja (sis. alv. 10%) - Herkuttele ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita!

Kun hankit Herkkureseptit e-kirjan itsellesi, saat kaiken tämän:

  • Herkkureseptit e-kirjan, jossa on 56 gluteenitonta, maidotonta, lisäaineetonta ja ilman valkoista sokeria valmistuvaa reseptiä.

  • Kattavat tietopaketit herkkujen valmistamisesta ja raaka-aineiden terveyshyödyistä kehollesi.

  • Herkut ovat helppoja ja nopeita valmistaa, nopeimmillaan teet esimerkiksi fudgea viidessä minuutissa ja noin vartin päästä herkku on valmis syötäväksi.
  • Pääset siis helposti alkuun terveellisten herkkujen valmistamisessa. <3

  • Näiden herkkujen avulla pääset myös kuin huomaamatta eroon valkoisesta sokerista ilman, että sinun tarvitsee pidättäytyä makean syömisestä tai pitää herkkulakkoa!

  • Voit siis jatkossa herkutella ilman valkoista sokeria ja turhia lisä- / väriaineita!

  • Oston jälkeen saat sähköpostiisi viestin, josta pääset lataamaan e-kirjan.

Asiakkaiden palautetta:

Ihanaa, kun voi herkutella hyvillä mielin, koska näitä voi ainesosien puolestakin syödä hyvällä omallatunnolla!

Maria P.

Olen liikunta-alan ammattilainen ja erittäin huono leipuri. Meidän perheessä syödään gluteenitonta ja maidotonta ruokaa. Parasta Anun herkkuresepteissä on se, että meidän koko perhe saa nauttia näitä ihania ja sokerittomia herkkuja vaikka päivittäin sekä jopa minä osaan näitä valmistaa. Helppoa, ei vaadi paljon aikaa ja maistuu (hyvällä omallatunnolla). ❤️

Laura P.

Meille taitaa olla ihan pelastus nämä raakaherkut, kun olen joutunut kieltämään lapselta paljon makeita herkkuja allergioiden ja ärtyvän suolen vuoksi ja kyllähän tuo (tavallisten herkkujen) säilöntä- ja väriainekuorma on myös mietityttänyt.. Minttusuklaafudge upposi lapsiin niin hyvin! Yksi sanoi minttusuklaafudgesta ”ihan kuin pätkistä”, jota ei ole vuoteen voinut edes syödä allergioiden vuoksi.

Elina H.

Joulun aikaan tein ystävälle lahjaksi piparinmakuisia raakapalleroita ja hän kertoi myöhemmin, että niille meinasi käydä köpelösti, kun hänen äiti oli tullut käymään ja pussukka meinasi tyhjentyä ja ystävä itse jäädä ilman! Aivan ihania ohjeita siinä sun Herkkupajan herkkureseptit -e-kirjassa!

Piia T.

Herkkureseptit! -Oi muiskaus, miten hyviä! Eikä ollenkaan vaikeita!

Asta H.

Herkkureseptit e-kirja 26,90€

Palvelu- ja toimitusehdot

Tiedoksi: Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksutietojasi ei tallenneta mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.