V I I S A A T  V A L I N N A T  V I D E O S A R J A

Avaimet pysyvään hyvään oloon.

Oletko eksyksissä erilaisten ruokavalioiden viidakossa?
Haluatko avaimet pysyvään hyvään oloon?

 

”Opiskeluaikoina ostin ruokaa, mikä oli halpaa. Pitkään opiskelujen jälkeenkin juoksin tarjousten perässä. Käytin rasvattomia tuotteita, margariinia, eineksiä, pakasteruokia, karkkia ja oikein mieluusti kaikkia muitakin makeita herkkuja. Paljon lisäaineita, vähän aitoa.

Kärsin mm. hiivatulehduksista, virtsatietulehduksista, migreenistä. Lapsena minulla oli todella usein korvatulehdus. Olen syönyt elämäni aikana lukuisia antibioottikuureja.

KUNNES vuonna 2010 osallistuin ravintoluennolle, joka muutti kaiken! Minulle avautui täysin uusi maailma! Maailma, jossa oli merkitystä sillä, mitä laitan suustani (ja lasteni suusta) alas.

Aiemmin ruoka oli ollut vain hetkellistä nautintoa varten. Nyt halusin nautinnon lisäksi myös RAVITA kehoani; pitää kehostani ja terveydestäni huolta. Lähdin muuttamaan ruokavaliotani askel askeleelta ja se on todellakin kannattanut! Olen 40-vuotiaana terveempi kuin mitä olin 20-vuotiaana.

Innostuin lopulta ravinnon merkityksestä terveydelle niin paljon, että kouluttauduin ravintoasiantuntijaksi ja valmistuin tammikuussa 2015.

Uskon, että jokaisella tulee elämässään hetki, kun havahtuu oman ruokavalion ja terveyden merkitykseen. Monilla tämä tapahtuu vasta sairastumisen kautta. Haluan auttaa sinua havahtumaan jo ennen sitä. Siksi tein Viisaat valinnat videosarjan.”

Anu Kankarjärvi, Viisaat valinnat videosarjan luoja

Viisailla valinnoilla pysyvästi hyvä olo!

Haluatko muuttaa omaa ruokavaliotasi terveellisemmäksi, mutta et olla millään dieetillä? Tuntuuko mikrojen ja makrojen miettiminen turhan haasteelliselta? Haluatko helpon tavan aloittaa oman elämäntapamuutoksesi?

Silloin saat Viisaat valinnat videosarjan viidestä videosta ja niihin liittyvästä 12-sivuisesta työkirjasta askeleet, joista lähteä liikkeelle, helposti. Videoissa on yli kaksi tuntia asiaa sopivan mittaisiin pätkiin sovitettuna.

Katsoithan jo videosarjan esittelyn sivun yläosan videolta? Videot ovat käytössäsi koko videosarjan olemassaoloajan, eli voit palata niiden pariin aina tarpeesi mukaan.

Hanki avaimet hyvään oloon ja tilaa Viisaat valinnat videosarja hintaan 47,90 €

Viisaat valinnat videosarjasta opit muun muassa:

Millaisia vaikutuksia lisäaineilla on terveyteesi?

Sisältääkö syömäsi ruoka riittävästi ravinteita?

Mikä ongelma on laihduttajien suosimassa kaloriteoriassa?

Miksi tietyt ruoat kannattaa ostaa aina luomuna?

Miksi ennaltaehkäisy on niin tärkeää terveydellesi?

Miten voit 
lisätä terveyttäsi helposti?

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi? <3

Sinulla itselläsi on lupa, oikeus ja itse asiassa jopa velvollisuus kantaa vastuu omasta hyvinvoinnistasi. Sinä itse päätät, mitä suuhusi panet ja millaisella ravinnolla itseäsi ruokit.

Tiesithän, että syömäsi ravinto toimii kehosi polttoaineena ja uusien solujen rakennusaineena? Mitä parempaa ruokaa syöt, sitä enemmän sinulla on energiaa ja sitä vahvempia soluja syntyy. <3

Ethän siis kohtele itseäsi jäteastiana, johon uppoaa kaikenlainen roskaruoka? Vaan kohtele itseäsi jumalaisena temppelinä, jolle kelpaa vain paras mahdollinen ravinto!

Viisaat valinnat videosarjan avulla aloitat kehosi matkan kohti jumalaista temppeliä ja terveempää sinua. <3

Ja muista: kun pääpiirteet ovat kunnossa, pienet lipsahduksetkaan eivät haittaa. <3

Palautetta Viisaat valinnat videosarjan sisällöstä:


"Kiitos vielä luennosta! Oli pakko käydä oman ruokavaraston tuotteet läpi. Järkytyin tosi pahasti siitä, miten terveelliseksi luulemani tuotteet eivät niin terveellisiä olleetkaan! Nyt olemme kolmen päivän ajan syöneet uudella tavalla ja mieheni selittämättömät ja päivittäiset vatsakivut ovat vähentyneet puolella! Kiitos siis todella paljon omien silmieni avaamisesta!!"

- Laura, tiedottaja
 

"Huippuhyvät ja sopivan mittaiset videot! Tiivis paketti laadukasta ja hyvää tietoa ravitsemuksesta. Selkeästi kerrottu ja hyvin ymmärrettävissä olevaa tietoa. Suosittelen lämpimästi kaikille!"

- Maria, lähihoitaja

Saat työkirjan ja 19€ arvoisen lahjan

Videosarjan mukana saat työkirjan, jossa on yhteenvetona videoiden viestiä, videoita täydentävää ravintotietoutta sekä tehtäviä, joiden avulla kartoitat ruokavaliosi nykytilannetta ja suunnittelet myös tulevaisuuden ruokavaliotasi.

Lisäksi saat lahjaksi Oikealla asenteella kohti elämäntapamuutosta ja pysyvää painonhallintaa nimisen oppaan (arvo 19€), joka antaa sinulle uusia ajatuksia siitä, mitä kaikkea elämäntapamuutoksessa (ja painonhallinnassa) kannattaa ottaa huomioon. Eli sekin helpottaa askeleiden ottamista kohti elämäntapojesi muutosta ja pysyvää hyvää oloa. <3

Hanki avaimet hyvään oloon ja tilaa Viisaat valinnat videosarja hintaan 47,90 €

Videosarjan tekijä, Anu tässä moi!

Anu Kankarjärvi

Viisaat valinnat videosarjan olen tehnyt minä, Anu Kankarjärvi, ravintoasiantuntija ja melkoinen terveysintoilija.

Olen aloittanut oman matkani kohti terveellisempää ruokavaliota jo vuonna 2010. Matkaa olen tehnyt askel kerrallaan ja sitä suosittelen sinullekin, jotta saat aikaan pysyvän muutoksen. <3

Lopulta innostuin ravinnon merkityksestä terveydelle niin paljon, että tammikuussa 2015 olen valmistunut ravintoasiantuntijaksi.

Kun on omin silmin nähnyt ja omassa kehossaan tuntenut, mitä terveellinen ruokavalio saa aikaan, niin sitä ilosanomaa haluaa jakaa muillekin! <3

Olen pitänyt vuosien ajan Viisaat valinnat ravintoluentoja, kunnes hoksasin, että tällaisen videosarjan kautta yhä useamman (ja kauempana asuvienkin) on mahdollista saada tietoa itselleen.

Henkilöt, jotka ovat alkaneet noudattamaan vinkkejäni, ovat kokeneet upeita muutoksia omassa hyvinvoinnissaan. <3