LAHJAKORTTI: Herkkureseptit e-kirja

Kun annat Herkkureseptit e-kirjan lahjaksi, osoitat lahjan saajalle välittäväsi hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan. <3

Lahjakortin saaja saa:

  • Herkkureseptit e-kirjan, jossa on 56 gluteenitonta, maidotonta, lisäaineetonta ja ilman valkoista sokeria valmistuvaa reseptiä.

  • Kattavat tietopaketit herkkujen valmistamisesta ja raaka-aineiden terveyshyödyistä keholle.

  • Reseptejä herkkuihin, jotka ovat helppoja ja nopeita valmistaa, nopeimmillaan valmistuu esimerkiksi fudge, noin viidessä minuutissa ja vartin päästä herkku on jo valmis syötäväksi.

  • Helpon aloituksen terveellisten herkkujen tekemiseen!

  • Herkutella jatkossa ilman valkoista sokeria ja turhia lisä- / väriaineita! 

Huomioi tämä!

  • Oston jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki, josta pääset lataamaan (ja tulostamaan) lahjakortin e-kirjaan sekä saat viestissä myös koodin, jonka annat lahjakortin saajalle.

Tässä vielä herkkujen tekijöiden palautteita:

Ihanaa, kun voi herkutella hyvillä mielin, koska näitä voi ainesosien puolestakin syödä hyvällä omallatunnolla!

Maria P.

Meille taitaa olla ihan pelastus nämä raakaherkut, kun olen joutunut kieltämään lapselta paljon makeita herkkuja allergioiden ja ärtyvän suolen vuoksi ja kyllähän tuo (tavallisten herkkujen) säilöntä- ja väriainekuorma on myös mietityttänyt.. Minttusuklaafudge upposi lapsiin niin hyvin! Yksi sanoi minttusuklaafudgesta ”ihan kuin pätkistä”, jota ei ole vuoteen voinut edes syödä allergioiden vuoksi.

Elina H.

Olen liikunta-alan ammattilainen ja erittäin huono leipuri. Meidän perheessä syödään gluteenitonta ja maidotonta ruokaa. Parasta Anun herkkuresepteissä on se, että meidän koko perhe saa nauttia näitä ihania ja sokerittomia herkkuja vaikka päivittäin sekä jopa minä osaan näitä valmistaa. Helppoa, ei vaadi paljon aikaa ja maistuu (hyvällä omallatunnolla). ❤️

Laura P.

LAHJAKORTTI: Herkkureseptit e-kirja 26,90€

Palvelu- ja toimitusehdot

Tiedoksi: Maksunvälittäjänä toimii muissakin suomalaisissa verkkokaupoissa käytössä oleva Stripe, joka turvaa maksusi. Maksutietojasi ei tallenneta mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä, jota pankitkin käyttävät. Lisäksi pankkisi tekee vielä vahvan tunnistautumisen, joten valmistaudu ottamaan puhelin / avainlukulista esille.