H E R K K U V A L L A N K U M O U S

Herkuttele ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita!

Herkkuvallankumous alkakoon! Näin sinäkin opit tekemään herkkuja ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita! <3

 

"Myönnän, olen aina ollut herkkusuu. Muistan "entisestä elämästäni" YHDEN kerran, kun olen kieltäytynyt herkusta ja sekin vain siksi, että olin jo niin täynnä, etten kerta kaikkiaan jaksanut syödä sitä herkkua loppuun.

Muuten kaikki on kelvannut; karkit, jäätelöt, pullat, sipsit, suklaat, ihan KAIKKI.

KUNNES aloin kiinnittämään huomiota siihen, mitä syömäni ruoka ja herkut oikein sisältävät? Tällöin luin jäätelöpakettien ja karkkipussien ainesosaluetteloita ja JÄRKYTYIN!

Edelleen myytävänä olevassa lapsuuden lempikarkkipussissa oli sokerin lisäksi 16 eri lisä- ja väriainetta! Ihan tavallisessa vaniljajäätelössäkin oli 7 lisäainetta!

Koska olin jo alkanut ymmärtämään millainen vaikutus lisäaineilla ja valkoisella sokerilla on terveydelle, nämä herkut eivät houkuttaneet enää lainkaan. Enkä missään nimessä halunnut tarjota niitä lapsilleni!

En kuitenkaan olisi voinut kuvitella kesää ilman jäätelöä, joten oli pakko keksiä jotain. Siitä se sitten lähti: aloin tekemään jäätelöä itse. Sittemmin repertuaariin on tullut monenmoista herkkua lisää ja ne kaikki sinä löydät Herkkureseptit e-kirjasta."

Anu Kankarjärvi, Herkkureseptit e-kirjan luoja 
Herkkureseptit e-kirja

Kun haluat oppia tekemään herkkuja ilman valkoista sokeria ja turhia lisäaineita, Herkkureseptit e-kirja rientää avuksesi! <3

Siitä löydät lähes 60 makeaa ja suolaista (mm. jäätelöitä, erilaisia fudgeja, raakakakkuja ja maistuvan sipsin korvikkeen basilikadipillä) reseptiä, joiden valmistamisessa sinun ei tarvitse käyttää lainkaan valkoista sokeria saati turhia lisäaineita. Lisäksi herkut ovat gluteenittomia ja maidottomia, eli ne sopivat myös monenlaisiin erityisruokavalioihin.

Ja mikä parasta, sinun (ja lapsesi) keho saa näistä ravintotiheistä herkuista paljon ravinteita, vitamiineja ja mineraaleja - eli oikeastaan herkut voivat jopa tukea hyvinvointiasi eivätkä ne vähennä sitä. <3

Etenkin jos olet vanhempi tai isovanhempi toivon sinun kiinnittävän huomiota lapsille tarjottavien herkkujen laatuun. Lapsena opitut hyvät tavat kantavat pitkälle aikuisuuteen saakka. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä tehdä muutosta! <3

Tilaa Herkkureseptit e-kirja hintaan 26,90€

Tilaa Herkkureseptit e-kirja, kun haluat:

Päästä eroon valkoisesta sokerista.

Välttää turhia 
väri- ja 
lisäaineita.

Valmistaa herkkuja nopeasti.

Valmistaa herkkuja helposti.

Tarjota lapsillesi laadukkaampia herkkuja.

Aloittaa terveellisemmän elämäntavan.

Valmistat makeaa tai suolaista herkuteltavaa helposti ja nopeasti

Herkkureseptien ideana on, että voit valmistaa herkkuja helposti ja nopeasti! Nopeimmillaan teet vaikkapa mansikka- tai lakufudgea jopa vartissa ja siinä ajassa olet ehtinyt pesemään jo tiskitkin! Toimii täydellisesti siis myös akuuttiin herkkunälkään!

Monta herkkua valmistat ylipäätään mahdollisimman vähillä tiskeillä, eli säästät aikaa siinäkin, kun sinun ei tarvitse taltuttaa tiskivuorta, vaan voit siirtyä suoraan herkuttelemaan. <3

Tässä muutama esimerkki herkuista:

Lisäksi saat paljon tietoa, käytännön vinkkejä, linkin herkkuwebinaariin ja kaksi bonusherkkua, joilla teet aloittamisesta helppoa!

Löydät Herkkureseptit e-kirjasta reseptien lisäksi 25 vinkkilaatikkoa, joista saat infoa mm. erilaisista raaka-aineista ja niiden käytöstä / ominaisuuksista, terveellisestä ruokavaliosta ja elämäntavoista.

Saat myös apua laitteiden valintaan ja muutakin taustatietoa herkkujen valmistamisesta, jotta sinun on mahdollisimman helppoa ryhtyä toimeen! 

Miksi syödä terveellisiä herkkuja? -webinaari taas lisää ymmärrystäsi siitä, mitä asioita herkuttelussa on hyvä ottaa huomioon.

Kaksi bonusherkkua, mutakakku ja vaniljajäätelö, vievät kielesi mennessään. Nämä ovat bonusherkkuja siksi, että mutakakussa on tummansuklaan verran valkoista sokeria (eli hyvin vähän!) ja vaniljajäätelö tehdään luomukuohukermasta (eli ei ole maidoton).

Lisäsin nämä reseptit iloksesi e-kirjaan, koska niillä pääset aloittamaan terveellisemmän herkuttelun hyvin matalalla kynnyksellä. <3

Tutustu e-kirjan sisältöön:

E-kirjan ostajilta saatua palautetta:

"Herkkureseptit! -Oi muiskaus, miten hyviä! Eikä ollenkaan vaikeita!" 

~*~*~

"Ihanaa, kun voi herkutella hyvillä mielin, koska näitä voi ainesosien puolestakin syödä hyvällä omallatunnolla!"

~*~*~

"Joulun aikaan tein ystävälle lahjaksi piparinmakuisia raakapalleroita ja hän kertoi myöhemmin että niille meinasi käydä köpelösti kun hänen äiti oli tullut käymään ja pussukka meinasi tyhjentyä ja ystävä itse jäädä ilman! Aivan ihania ohjeita siinä sun Herkkupajan herkkureseptit -e-kirjassa!"

~*~*~

"Olen liikunta-alan ammattilainen ja erittäin huono leipuri. Meidän perheessä syödään gluteenitonta ja maidotonta ruokaa. Parasta Anun herkkuresepteissä on se, että meidän koko perhe saa nauttia näitä ihania ja sokerittomia herkkuja vaikka päivittäin sekä jopa minä osaan näitä valmistaa. Helppoa, ei vaadi paljon aikaa ja maistuu (hyvällä omallatunnolla)." ❤️

~*~*~

"Meille taitaa olla ihan pelastus nämä raakaherkut, kun olen joutunut kieltämään lapselta paljon makeita herkkuja allergioiden ja ärtyvän suolen vuoksi ja kyllähän tuo (tavallisten herkkujen) säilöntä- ja väriainekuorma on myös mietityttänyt.. Minttusuklaafudge upposi lapsiin niin hyvin! Yksi sanoi minttusuklaafudgesta ”ihan kun pätkistä”, jota ei ole vuoteen voinut edes syödä allergioiden vuoksi."

Saat siis todella KATTAVAN paketin täynnä tietoa ja herkuteltavaa!

Saat reseptejä niin makeisiin herkkuhetkiin, suolaisen nälkään kuin aamu-/ välipalallekin. Herkut sopivat sekä lapsille että aikuisille ja jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa!

Kun korvaat ns. tavalliset herkut e-kirjan resepteillä nyt, kehosi ja terveytesi kiittävät sinua siitä päätöksestä vielä tulevaisuudessakin. <3

Aloita siis sinäkin tekemään itsellesi ja perheellesi hyvän omantunnon herkkuja, ilman valkoista sokeria ja epämääräisiä lisäaineita, Herkkureseptit e-kirjan avulla! <3

Kun tilaat nyt, saat mahdollisuuden hankkia myös Herkkupaja verkkokurssin huippuhintaan 9,90 € (norm. 29,90€)! Kurssilla opit tekemään, videoiden avulla kädestä pitäen, 12 erilaista makeaa ja suolaista herkkua. Kurssi on myynnissä vain e-kirjan tilanneille.

Tilaa Herkkureseptit e-kirja hintaan 26,90€

Herkkujen tekijä, Anu tässä moi!

Herkkujen takana olen minä, Anu Kankarjärvi, ravintoasiantuntija, suuri terveysintoilija ja melkoinen herkkusuu! Olen pitänyt Herkkupajoja, joissa opetan osallistujia tekemään terveellisiä herkkuja, jo vuodesta 2014 lähtien.

Olin ryhtynyt jo aiemmin kehittelemään terveellisempiä herkkuja omiin tarpeisiin, kun huomasin miten paljon lisäaineita, valkoista sokeria ja muuta turhaa tavalliset herkut sisältävät. En halunnut syödä niitä itse, saati tarjota lapsilleni.

Sain idean pajojen pitämiseen siitä, kun moni tuntui tuskastelevan terveellisempien elämäntapojen kanssa, koska hyvät aikomukset kaatuivat useimmiten juurikin herkkuihin.

Itse en usko kieltäytymiseen (täydelliseen herkuttomuuteen), mutta uskon viisaisiin valintoihin. Eli kun valitset terveellisen herkun, sinun ei tarvitse luopua herkuttelusta kokonaan. Minäkin herkuttelen mielelläni ja nykyään teen sen hyvällä omallatunnolla!

Terveellinen VOI olla hyvää ja HERKULLISTA! Toivotan sinut tervetulleeksi satojen tyytyväisten herkuttelijoiden joukkoon! <3